Εκπτώσεις έως -60% +Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Μεγάλο σκουπ

Με χωρητικότητα 70 cc, ιδανικό για την πρωτεΐνη και τους υδατάνθρακες

EUR 2.0

2.00€

Μεγάλο σκουπ

Με χωρητικότητα 70 cc, ιδανικό για την πρωτεΐνη και τους υδατάνθρακες

EUR 2.0

2.00€

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Ξεπωλημένο

Έξτρα έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 5.0 / 5 (3 κριτικές)
  • 3 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

ΚΑΛΟ

Σε περίπτωση που παρθεί πρωτεΐνη από αυτό το κατάστημα δεν χρειάζεται να το αγοράσετε έξτρα υπάρχει μέσα σε κάθε συσκευασία τους. Κατά άλλα είναι ακριβής στα γραμμάρια (25gr).

Was this helpful?

εξαιρετικο προιον

Δυσκολα βρισκεις τοσο ποιοτικο scoop.και το χρωματακι του εξαισιο.οταν λεμε 25 gr ειναι 25 gr,δεν χανει τιποτα,τρομερη ακριβεια.
Goes Well With:
πρωτεινη

Was this helpful?

Ευχάριστη Έκπληξη!

Ύστερα από ατελείωτους μήνες έρευνας για το κατάλληλο scoop, άπειρες ώρες διαβάσματος και κριτικές, αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο προϊόν. Ειλικρινά μου άλλαξε τη ζωή! Με μια επιδέξια κίνηση του καρπού μαζεύει ακριβώς τη σκόνη που χρειάζομαι (25g) και ύστερα με τη βοήθεια της βαρύτητας είναι ικανό να τη μεταφέρει στο νερό ή το γάλα μου! Πραγματικά μόλις μετά από μία χρήση ένιωσα συγκινημένος με την τεχνογνωσία του προϊόντος! Δεν χρειάζεται πια να βουτάω το κεφάλι μου στο δοχείο με την πρωτεϊνη! Με το λογότυπο MyProtein στο χερούλι και μαγευτικό μπλε χρώμα, μπορεί επίσης να ομορφύνει τη βιβλιοθήκη σας, ακόμη και τη διακόσμηση του σαλονιού σας!
Goes Well With:
Πρωτεΐνη Impact Whey, πιθανόν και υγρά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Was this helpful?