Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Blue Monday: Η καλύτερη διάθεση στην πιο καταθληπτική μέρα της χρονιάς!

Blue Monday: Η καλύτερη διάθεση στην πιο καταθληπτική μέρα της χρονιάς!
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

H Blue Monday θεωρείται ότι είναι η πιο καταθληπτική μέρα της χρονιάς. Εσύ θα την αφήσεις να σου χαλάσει την προπόνηση;

TIRED1

Τι είναι η Blue Monday ;

Κάθε χρόνο, η 3η Δευτέρα του Ιανουαρίου λέγεται Blue Monday και σύμφωνα με τους ψυχολόγους είναι η πιο καταθλιπτική μέρα ολόκληρου του έτους. Η εξήγηση βασίζεται σε κάποια συνεκτίμηση όχι απαιραίτητα επιστημονικών παραγόντων, όπως ο καιρός, τα χρέη, ο καιρός που πέρασε απο τα Χριστούγεννα κλπ, παράγοντες που όπως καταλαβαίνετε δεν μαθηματικοποιούνται στην ουσία.

Η καλύτερη προπόνηση ... την Blue Monday

Πολλές φορές όταν κάτι μας λένε το βάζουμε και στο μυαλό μας. Εμείς όμως δεν θέλουμε κακή διάθεση. Θέλουμε ενέργεια, συγκέντρωση, δύναμη και μέγιστα αποτελέσματα στην απόδοση μας στην προπόνηση; Θέλουμε μυϊκό πρήξιμο, φλεβικότητα και αντοχή στην κόπωση !

Η Myprotein σας παρέχει μια σειρά από μοναδικά Pre Workout προϊόντα για πριν την προπόνηση.

Θα βρείτε Pre Workout σε μορφή δισκίων, καψουλών και σκονών τα οποία θα οδηγήσουν την απόδοσή σας στο μέγιστο!

Τα PreWorkout της Myprotein περιέχουν κρεατίνη, αμινοξέα, καφεΐνη και υδατάνθρακες καθώς και άλλα εξειδικευμένα συστατικά για ενέργεια, απόδοση, αντοχή, δύναμη, συγκέντρωση και μυϊκά πρηξίματα.

Η καλύτερη επιλογή για Pre-Workout

Διαλέξτε ανάμεσα σε γυναικείο ή αντρικό προεξασκητικό ή φτιάξτε το δικό σας με τα συστατικά που σας αρέσουν.

Για πρηξίματα συνδυάστε και αυτό:

Και για λιποδιάλυση αυτό:

Και φυσικά εδώ θα βρείτε την πλήρη γκάμα Pre-Workout ώστε να αποδείξετε στην Blue Monday ότι "Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος".

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein