Εκπτώσεις έως -60% +Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Πρωτεΐνη γάλακτος

Εξάγεται από υπέρ-φιλτραρισμένο αποβουτυρωμένο γάλα και είναι ιδανικό για ανακάτεμα στο ρόφημά σας

  • Για χορτοφάγους
  • Χωρίς Γλουτένη
EUR 27.49

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 66.99€

27.49€

Εξοικονόμησε 39.50€

Πρωτεΐνη γάλακτος

Εξάγεται από υπέρ-φιλτραρισμένο αποβουτυρωμένο γάλα και είναι ιδανικό για ανακάτεμα στο ρόφημά σας

  • Για χορτοφάγους
  • Χωρίς Γλουτένη
EUR 27.49

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 66.99€

27.49€

Εξοικονόμησε 39.50€

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Σε στοκ

Έξτρα έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.57 / 5 (7 κριτικές)
  • 5 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Αρκετά καλή

Η πρωτεΐνη αυτή, δε ξέρω γιατί πολλοί λένε ότι είναι πολυ γλυκιά, εγώ έχω την σοκολάτα και προσθέτω λίγο καοτονικ αλλιώς είναι λίγο αδιάφορη. Κατά τα αλλά όμως είναι ένα ρόφημα που αντικαθιστά ανετα ένα γεύμα και σε κρατάει χορτάτο οντως. Έχει και λιγότερα λιπαρά από άλλες πρωτεΐνες. Οσον αφορά τα αποτελέσματα είναι λίγο νωρίς και το σώμα μας θέλει υπομονή! Τιποτα δε κάνει θαύματα. Εγώ προσωπικά προτείνω φουλ ρόφημα πρωτεΐνης και το συγκεκριμένο θεωρώ ταιριάζει σε άτομα που θέλουν να αδυνατίσουν και να τονώσουν και τους μύες τους.

Was this helpful?

Excellent as usual

Quality of the highest standard.

Goes Well With:

Any kind of milk

Was this helpful?

Ευχαριστημένη!!

Υπέροχη γεύση, ικανοποιητική διαλυτότητα, καλή ποιότητα πρωτεϊνης!

Was this helpful?

Εμπειρία απο γεύση σοκολάτα

Σε καμία περίπτωση δεν είναι σοκολάτα. Είναι κακή απομίμηση. Πάρα πολύ γλυκιά. Μηδενική διαλυτότητα. Αυφρός λες και έχει απορυπαντικό. Την πέταξα. Πλήρης απογοήτευση. Ελπίζω αυτή τη φορά η κριτική να δημοσιευθεί. Αυτό γιατί η πρώτη παρα τις διαβεβαιώσεις σας δεν δημοσιεύθηκε. Δεν κάνετε καλά που δεν δημοσιεύετε τις άσχημες για σας κριτικές. Οι πιθανοί αγοραστές πρέπει να ξέρουν τι σγοράζουν. Αν σας στεναχωρούν οι κριτικές προσπαθήστε να βελτιώσετε την ποιότητα διορθώνοντας οτι σας γρσφω. Διονύσης

Was this helpful?

Σοκολάτα

Απίστευτη γεύσηπηρα σοκολάτα και επειδή καμιά φορά δεν θέλω να πιω την πρωτεινη απλά βάζω λιγότερο νερό τη βάζω στο ψυγείο και μετά από δέκα λεπτά γίνεται σαν φρούτο κρέμα.υψηλη περιεκτικότητα με 80% πρωτεινη τι άλλο να ζητήσω;;

Was this helpful?

Πολύ καλη

Καλό για λήψη αντί της καζεινης η οποία δεν τραβιέται καθόλου γευστικά κατά την γνώμη μου. Η γεύση βανίλια είναι σαν τις παιδικές κρέμες στο περίπου.

Was this helpful?

Πολύ καλό προιόν

Η κριτική αφορά το άγευστο το οποίο αφήνει μια ελαφριά γεύση γάλακτος με λίγο περίεργη ηφή (σαν σκόνη) αλλα αν το αναμίξεις με λίγο whey για κάποιον λόγο χάνεται.Επίσης δέν μου προκάλεσε καθόλου φούσκωμα.
Goes Well With:
γλουταμίνη

Was this helpful?