Εκπτώσεις έως -60% +Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

NO2 Pump

EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έξτρα έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 3.67 / 5 (3 κριτικές)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

NO2

Κατά την οδηγία των τριών χαπιών πρίν την προπόνηση δεν διαπίστωσα διέγερση στον οργανισμό μου, είδα ωστόσο ένα στρογγύλεμα στους μύες κατα την διάρκεια της "επίδρασης". Φλεβικότητα δεν παρατήρησα αλλά φυσικά έχει να κάνει με το % του λίπους που έχεις πάνω σου. Για διέγερση του οργανισμού πριν την προπόνηση πρέπει να πιείς και έναν καφεδάκο (δοκιμασμένο)

Goes Well With:

Frappe!

Was this helpful?

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Δεν ξέρω μήπως είναι και λίγο το placebo effect. Αλλα αρχικά δεν θα συμφωνούσα με την απο πάνω κριτική. Εγω πιστεύω οτι εχω αρκετή παραπάνω ενέργεια μετά την κατανάλωση του και κατι το οποίο είμαι 100% σίγουρος οτι παρατήρησα είναι αυξημένη φλεβικότητα. Η προσωπική μου άποψη είναι πως το προιόν είναι αρκετά δραστικό (και όντως ενδέχεται να αρκούν και 2 χάπια την φορα για αρκετούς) και δεν θα συνιστούσα την κατανάλωση του κατευθείαν πριν τον ύπνο για το καψιμο λίπους. Χωρις να είμαι διατροφολόγος ωστόσο.

Was this helpful?

Πολύ καλό

Πέρα από την προπόνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με αδειο στομάχι 30-60λεπτα πριν απο τον υπνο, βοηθάει στο κάψιμο λίπους..

Was this helpful?