Εκπτώσεις έως -60% +Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

100% Πρωτεΐνη Κάνναβης

Απόλυτα φυσική πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, σπουδαία για όλα τα αθλήματα και όλους τους στόχους

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
EUR

100% Πρωτεΐνη Κάνναβης

Απόλυτα φυσική πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης, σπουδαία για όλα τα αθλήματα και όλους τους στόχους

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έξτρα έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.4 / 5 (10 κριτικές)
  • 6 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Απλή

Συνδιάζεται καλύτερα με γάλα

Was this helpful?

Καλή Ποιότητα

Πολύ καλή ποιότητα. Κάνει την δουλειά που υπόσχεται. Όσον αφορά το θέμα της γεύσης δεν παλεύεται. Με σκέτο νερό δεν καταναλώνεται με τίποτα. Προσωπικά για να μπορέσω να την καταναλώσω την διέλυα σε γάλα σόγιας με γεύση. Ένα επιπλέον αρνητικό είναι η δυσκολία διαλυτότητας. Εν ολίγοις για όσους δεν έχουν πρόβλημα με την γεύση (που είναι ένα θέμα καθαρά υποκειμενικό), είναι ιδανικό προϊόν.

Was this helpful?

Ιδιαίτερα αποτελεσματική αλλά με ένα αλλά..

Κάνει ότι υπόσχεται σαν πρωτεϊνη συν ότι βελτιώνει την ψυχολογία.. Αν είστε 100% βιγκαν προσοχή γιατί αναφέρει στην συσκευασία ότι μπορεί να περιεχει ίχνη σόγιας ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ.. για μένα προσωπικά απαράδεκτο αλλά είμαι βετζετεριαν οπότε δεν με επηρεάζει άμεσα. Η γεύση δεν αντέχεται αν καταναλωθεί μόνο σε νερό. Σίγουρα θα την ξαναπροτιμησω.

Was this helpful?

Μέτριο

Γεύση και άρωμα μέτρια. Αν το πιει κάποιος ως ρόφημα είναι ανεκτό, ενώ με flav drops (εγώ χρησιμοποίησα γεύση marple syrup) είναι αρκετά καλό. Φυσικά μυρίζει σαν χορτάρι. Αν κάποιος ξεγελαστεί και την χρησιμοποιήσει με γεύμα βρώμης απλώς ΔΕΝ τρώγεται με τίποτα. Πάντως στην ανάμιξη δεν είχα προβλήματα. Το αγόρασα για δοκιμή και επειδή δεν έχω κάποιο θέμα με την whey απλώς δεν θα την ξαναπάρω. Ίσως είναι καλή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή αλλά για μένα όχι. Η μη ύπαρξη αμινογράμματος θεωρώ ότι είναι τεράστιο ΠΛΗΝ.

Goes Well With:

Flav Drops

Was this helpful?

Good sht!

Mia apo tes kaliteres biologikes proteines elpizw logw twn nutrition facts pou periexi, Omega 3,5,9s fiber, vitamins and minerals Yparxi elipsi tou stock twn 2.5kg syxna elpizw na yparxi parapanw zitisi. H Poiotita ine mia xara...

Goes Well With:

Oatmilk Brownsugar Hemp seeds and maple syrup Smoothies

Was this helpful?

Εξαιρετικό

Ενα προιόν, εύκολο στην ανάμειξη, με ιδιαίτερη γεύση. Του προσθέτω μια κουταλιά φυστικοβούτυρο ή μια κουταλιά καφέ γιατι έχει μια επίγευση που δεν μου αρέσει. Δεν το χρησιμοποιώ πολυ καιρό, για να γνωρίζω την αποτελεσματικότητά του, αλλά με κρατάει χορτάτη για αρκετές ώρες. Δεν μου ανεβάζει τις τιμές του σακχάρου, και αυτό για μένα είναι πολύ βασικό. Είναι ένα προιόν που θα το προτιμήσω και στην επόμενη αγορά.

Was this helpful?

Απίστευτο!

Το πιο αγαπημένο μου βραδινό ρόφημα, μου αρέσει η ξυνή γεύση του χόρτου! Ήρεμος ύπνος. Το ξύπνημα του πρωινού με βρίσκει ανανεωμένο και ψυχολογικά ανεβασμένο! Δεν καταλαβαίνω την ολοήμερη κούραση και είμαι άνω του 55! Όσο ζω θα το αγοράζω συνέχεια!

Goes Well With:

Σκέτο στο νερό ή στραγγιστό γιαούρτι του 2% με φρούτα.

Was this helpful?

Ποιοτικη!

Μπορω να πω οτι ειναι απο τις πιο ευπεπτες και ποιοτικες πρωτεινες. Για οσους αποφευγουν και τα γαλακτοκομικα ειναι η τελεια επιλογη. Τη συστηνω ανεπιφυλακτα! Βασικα ολα τα προιοντα της εταιριας αξιζουν και με το παραπανω. Σχεση ποιοτητας - τιμης, ασυναγωνιστη!!!

Was this helpful?

απλά τέλεια !

την πήρα με κάποια επιφύλαξη ως προς το αν κάνει αυτό που πρέπει. το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναπαίρνω άλλη πρωτείνη. δεν καταλαβαίνεις κούραση και η διάθεση στα ύψη.

Goes Well With:

την συνδιάζω με γλουταμίνη σε γάλα αμυγδάλου

Was this helpful?

ΤΕΛΕΙΑ

Τελεια πρωτεινη με θεραπευτικες ιδιότητες. Θεραπευσα καταθλιψη και αγχος. Καλυτερα να πινεται σε γαλα γιατι ειναι λιποδιαλυτη και απορροφουνται ετσι ολες οι ουσιες της και δινει αμεσα αποτελεσματα. Μεσα σε γαλα ειναι οκ η γευση της,σαν χορτο.
Goes Well With:
γαλα

Was this helpful?