Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein

Βελτιωμένη Ανθεκτικότητα και Υποστήριξη

Μείωση τιμών σε όλα - έως και 80% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλη την ιστοσελίδα! Η μεγαλύτερη έκπτωση που έχει γίνει ποτέ είναι εδώ!

Μείωση τιμών σε όλα - έως και 80% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλη την ιστοσελίδα! Η μεγαλύτερη έκπτωση που έχει γίνει ποτέ είναι εδώ!

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Ήταν: €33.99

Τώρα €30.59

Αποθήκευση: €3.40

Δεν είναι σε στοκ

Ξεπωλημένο

Πληροφορίες Προϊόν

Τι είναι η Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein;

Η Myprotein Heavy Duty Lifting Belt είναι μια ζώνη άρσης βαρών με ισχυρή ανθεκτικότητα η οποία την καθιστά ιδανική για όποιον παίρνει μέρος σε εξαιρετικά βαριές άρσεις. Η ζώνη προσφέρει μέγιστη υποστήριξη πλάτης και κορμού όταν εκτελείτε βαριές άρσεις, λόγω της ενδοκοιλιακής πίεσης που παρέχει η Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein.*

Οφέλη της Ζώνης Βαρέων Άρσεων Myprotein

Η Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό δέρμα και διαθέτει ένα ισχυρό, μεταλλικό, διπλό κούμπωμα για να την ασφαλίζει στη θέση της. Το ανατομικό σχήμα και η γεμισμένη επένδυση (10mm) εξασφαλίζει την άνετη εφαρμογή στο κάτω μέρος της πλάτης κατά τη διάρκεια των μέγιστων άρσεων. Η υψηλού επιπέδου συρραφή, σε ολόκληρη την ζώνη, επίσης την καθιστούν ένα κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ με εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.*

Για ποιον είναι κατάλληλη η Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein;

Η Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein είναι κατάλληλη για όποιον παίρνει μέρος σε δυνατές προπονήσεις αντίστασης και για αυτούς που εκτελούν ασκήσεις η οποίες ασκούν πίεση στη μέση και τον κορμό.

Αποποίηση ευθυνών: Συνήθως συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη άρσης βαρών για σετ άνω του 85% της 1 Μέγιστης Επανάληψης (1RM). Ποτέ μη φοράτε μια ζώνη άρσης βαρών όταν εκτελείτε ασκήσεις στις οποίες βρίσκεστε καθιστός ή ξαπλωμένος. Για να προσαρμόσετε το μέγεθος της ζώνης θα χρειαστείτε ένα ίσιο κατσαβίδι (δεν περιλαμβάνεται). Αυτή η ζώνη είναι καθολική για όλα τα μεγέθη.

*Αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτά τα προϊόντα δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.

Κύριες Ωφέλειες

  • Εξαιρετικά ισχυρή ανθεκτικότητα για μέγιστες άρσεις
  • Διπλή πόρπη για να ασφαλίσει τη ζώνη στη θέση της
  • Προσφέρει μέγιστη υποστήριξη πλάτης και κορμού κατά τη διάρκεια των άρσεων

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein

Επιλέξτε

Ζώνη Βαρέων Άρσεων Myprotein