Πακέτο Άπαχων Μυών – Φράουλα

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ| ΕΩΣ 75% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ SITE + ΔΩΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 110€ - ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: BOXGR

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! EΩΣ ΜΕΙΟΝ 75% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ SITE - XΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ

ΔΩΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ MYPROTEIN - ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΞΙΑΣ 110€ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ: BOXGR

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 24:00 30/05/16 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων . Τα δώρα προστίθονται στο καλάθι σας με την εισαγωγή του εκπτωτικού κωδικού και μόλις οι αγορές σας ξεπεράσουν την απαιτούμενη αξία. Μόνο ένας κωδικός έκπτωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά παραγγελία. 

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

€76.09

Δεν είναι σε στοκ

Ξεπωλημένο

Πληροφορίες Προϊόν

Το Πακέτο Άπαχων Μυών έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε άπαχους, ποιοτικούς μύες χωρίς την ανεπιθύμητη προσθήκη περίσσιου σωματικού λίπους. Αυτό το bundle είναι ιδανικό για οποιονδήποτε, από τους ερασιτέχνες που απλά θέλουν να αυξήσουν τους μύες τους έως τους bodybuilders που θέλουν να διατηρήσουν την μυϊκή τους μάζα ενώ μειώνουν το σωματικό τους λίπος.

Όσον αφορά τα ίδια τα μεμονωμένα συμπληρώματα, αυτό το πακέτο περιέχει 1kg από το κορυφαίο μας μίγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος Impact Whey Deluxe, 250g από τη Μονοϋδρική Κρεατίνη για να αυξήσει την ισχύ και τη δύναμη, 250g από το νέο μας BCAA 4:1:1 για να συμβάλλει στη μείωση του μυϊκού καταβολισμού και την αύξηση της σύνθεσης της πρωτεΐνης, και τέλος 330g από το Total Nutri-Greens για να βελτιώσει την γενική υγεία και διατροφή.

Impact Whey Deluxe - Φράουλα (1kg) :

Μια πλούσια πηγή συμπυκνωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος που βοηθάει στη μυϊκή επιδιόρθωση και ανάρρωση.

Μονοϋδρική Κρεατίνη (250 grams):

Σχεδιασμένη για να προωθήσει τα κέρδη στο μέγεθος, τη δύναμη και την ισχύ, αναπληρώνοντας ευνοϊκά τις σωματικές αποθήκες του ATP.

BCAA 4:1:1 (250g, Τροπική):

Τα BCAAs είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της καταβολής των ιστών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Total Nutri-Greens (330g, Χωρίς Γεύση):

Σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης φρούτων και λαχανικών και να βελτιώσει την γενική ευεξία και διατροφή.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Πακέτο Άπαχων Μυών – Φράουλα

Επιλέξτε

Πακέτο Άπαχων Μυών – Φράουλα