• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος από οξύ

WPC80

Γεύση
Πακέτο
Ποσότητα

25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛA TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ SITE ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ | ΚΩΔΙΚΟΣ: MYGREECE

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΈΧΕΤΕ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. 

Εισάγετε τον ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ: MYGREECE στο καλάθι της παραγγελίας σας αφού έχετε εισάγει όλα τα προϊόντα. Το κόστος της παραγγελίας σας θα μειωθεί 25%. 

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

21.19€

Σε στοκ | Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

Πληροφορίες Προϊόν

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών ατόμων

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος μας από οξύ είναι συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος 80 (WPC80) κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας manufactured from high quality vegetarian Acid Cheese Whey produced by a leading western European dairy.

Having the highest Biological Value (BV) of any known protein Whey Protein contains high levels of both essential and non-essential Amino Acids.

Our Acid Whey Protein is instantised so mixes instantly with a very bland flavour profile. Of course it also has excellent nutritional properties including over 80% protein (dry basis).

Traceability is a key part of our quality monitoring process and to aid this process we work with dedicated European whey suppliers so that we are able to control the supply of whey right back to the source.

Acid Cheese Whey, or as it’s sometimes known as Sour Cheese Whey, is obtained during the production of acidic cheese such as cottage cheese. The more common Sweet Whey is derived from "hard cheese" such as Cheddar or Swiss Cheese.

Whey Protein sourced from Acid Whey has numerous benefits including the fact it is particularly rich in natural beta-lactoglubin. This is the protein able to "trap" the lipidic molecule. Other benefits for whey derived from acid whey over sweet they are:

Increased amounts of naturally occurring Lactoferrin (1%).

Naturally higher Leucine levels which highly stimulates protein synthesis.

Naturally higher Cystein levels which will enable faster glutathion synthesis.

Naturally higher Typtophan levels could reduce stress and improve sleep.

The protein fractions of Acid Whey Protein are: 60% Beta lactoglobulin, 20% Alpha lactalbumin, 8% BSA, 10% Immunoglobulin-G (IgG), 1% Lactoferrin, 1% Others.

The amino acid profile can be found at the bottom of the page under 'Certificates'.

This is an Acid Whey Protein. If this doesn't mean anything to you, we then recommend you choose our Impact Whey Protein® which is from sweet whey.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική λακτοφερίνη
  • Τέλειο περιεχόμενο αμινοξέων .
  • Γρήγορη απορρόφηση πρωτεΐνης

Προτεινόμενη Λύση

Προσθέστε 150-250ml νερό ή γάλα στο σέηκερ μας (λιγότερο για πυκνότερο ρόφημα.) Έπειτα προσθέστε 1 ίση MP μεγάλη κουταλιά (30g), ανακινήστε και καταναλώστε. Χρησιμοποιήστε 2-3 την ημέρα ή όπως απαιτείται.

1 x λιση MP Πλαστική Κουταλιά (μεγάλη) ζυγίζει 30g (δεν συμπεριλαμβάνεται).

Συστατικά

Οξύ από Πρωτεΐνη Ορού γάλακτος από Συμπύκνωμα*,Γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας) * Από Γάλα

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά 30g:
Ενέργεια: 116.0Kcal
Ενέργεια: 485KJ
Πρωτεΐνη(ξηρής βάσης): 24.9g
Πρωτεΐνη (όπως είναι): 23.7g
Υδατάνθρακες (Λακτόζη): 1.2g
Λίπη: 2.1g
Χοληστερόλη: 92.0mg

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος από οξύ

Επιλέξτε

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος από οξύ