Omega Balance

Γεύση
Πακέτο
Ποσότητα

Κερδίζεις έως 30% έκπτωση σε όλη την παραγγελία με την αγορά 2 προϊόντων από τα Πρώτα σε Πωλήσεις| ΚΩΔΙΚΟΣ : NUMBER2 | ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 80€

30% ΕΚΠΤΩΣΗ  ME ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2 ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Εισάγετε τον εκπτωτικό κωδικό NUMBER2 πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ώστε να μειώσετε το κόστος της παραγγελίας σας κατά 30%.

Κερδίζετε 20% έκπτωση με την αγορά 1 προϊόντος! ΚΩΔΙΚΟΣ : NUMBER1

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της 26/10/2016  ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μέγιστο ποσό έκπτωσης ανά παραγγελία 150€. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας εκπτωτικός κωδικός ανά παραγγελία.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

16.29€

Σε στοκ | Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

Πληροφορίες Προϊόν

Το Omega Balance είναι ένα ισχυρό fish oil που παρέχει το λιγότερο 710mg Omega 3 για κάθε softgel των 1000mg, το οποίο το κάνει ένα από τα υψηλότερα σε συγκέντρωση της αγοράς. Τα Omega 3 είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) τα οποία έχουν ευρέως συσχετισθεί με την διατήρηση μιας υγιής καρδιάς, υγιών αρθρώσεων και κυκλοφοριακού. Αυτό το υπερ-ισχυρό softgel παρέχει έναν εύκολο τρόπο αύξησης της πρόσληψης των Omega 3 λιπαρών σας, βοηθώντας σας να αποφύγετε την έλλειψη τους.

Το Omega Balance περιέχει το λιγότερο 360mg EPA και 240mg DHA, συμπεριλαμβανομένου της βέλτιστης αναλογίας 3:2 παρέχοντας την απόλυτη υποστήριξη για την υγεία και ευεξία σας. Τα EPA (eicosapentaenoic acid) και DHA (docosahexaenoic acid) είναι και τα δύο λιπαρά οξέα μακράς αλύσου τα οποία έχουν δείξει να παρέχουν έναν μεγάλο αριθμό από υγιεινά οφέλη, συμπεριλαμβάνοντας την διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου, των ματιών και του καρδιακού.

Από αθλητικής απόψεως, μια σειρά ερευνών δείχνουν ότι η χρήση των EPA και DHA μπορεί να επωφελήσει την αθλητική απόδοση και την σωματική κατάσταση. Κάποια έρευνα επίσης δείχνει πως τα απαραίτητα λιπαρά οξέα φαίνεται να βοηθούν στην διατήρηση τον αποθεμάτων ενέργειας της γλυκόζης ενώ προωθούν την χρήση των λιπαρών για την παραγωγή ενέργειας.

Το Omega Balance κατασκευάζεται υπό την ιδιόκτητη διαδικασία PureMax™ η οποία εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας, καθαρά και ισχυρά fish oils. Η PureMax™ είναι μία μοναδική τεχνολογία καθαρισμού και συμπύκνωσης των Omega 3 ή οποία έχει αναπτυχθεί μέσα από χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευαστικής εμπειρίας. Η διαδικασία PureMax™ εγγυάται τα υψηλότερης ποιότητας fish oils, αφαιρώντας τους περιβαλλοντικούς ρύπους (όπως τα βαρέα μέταλλα, διοξίνες, φυτοφάρμακα και PCBs, τα οποία τείνουν να συσσωρεύονται στα ψάρια που βρίσκονται ψηλά στην τροφική αλυσίδα) έτσι ώστε να είναι στα όρια των ασφαλών επιπέδων, ή και κάτω από αυτά, τα οποία έχουν καθοριστεί από τις αρχές όπως η Ευρωπαϊκή Κομισιόν και ο Διεθνής Οργανισμός για τα EPA και DHA.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Uψηλής καθαρότητας fish oil
  • Πάνω από 44% EPA και 28% DHA
  • Τεχνολογία καθαρισμού Puremax™

Προτεινόμενη Λύση

Ως διατροφικό συμπλήρωμα, προτείνουμε την κατανάλωση 1 softgel 1 – 3 φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα.

Μέγεθος δόσης: 1 softgel

Δόσεις ανά δοχείο των 90 softgel: 90
Δόσεις ανά δοχείο των 250 softgel: 250

Disclaimers: PureMax™ is a registered trademark of Croda International Plc, England.

Συστατικά

Συμπηκνωμένο και καθαρισμένο Omega 3 Fish Oil, Vitamin E (Antioxidant), Softgel (Gelatin, Glycerol).

Απαλλαγμένο από: τεχνητές χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, μαγιά, γλουτένη, άμυλο και λακτόζη. Χωρίς προσθήκη άλατος ή ζάχαρης. Χωρίς ΓΤΟ.

Διατροφικές Πληροφορίες

Μέγεθος Δόσης - 2 Κάψουλες

Δόσεις Ανά Συσκευασία - 45 (90 Κάψουλες), 125 (250 Κάψουλες)

Διατροφικές Πληροφορίες

      Ανά Δόση
Συνολικά Ωμέγα 3     710 mg
EPA (Εικοσαπεντανοϊκό Οξύ)     360 mg
DHA (Δοκοσαεξανοϊκό Οξύ)     240 mg
Άλλα Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα     110 mg

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Omega Balance

Επιλέξτε

Omega Balance