Συνταγές

Cookies Πρωτεΐνης με Βούτυρο Κάσιους

Eπιδόρπιο Πρωτεΐνης που θα δεν θα το μετανιώσετε. Cookies σε μπουκίτσες με κάσιους και λάδι καρύδας. Η ιδανική επιλογή για ένα post workout σνακ.

Cookies Πρωτεΐνης με Βούτυρο Κάσιους

Μερίδες
7

Υλικά

  • 50γρ - Βρώμη
  • 25γρ - Πρωτεΐνη Impact WheyΓεύση Βανίλια
  • 2κτγ - Βούτυρο Κάσιους
  • 1κτγ - Λάδι Καρύδας
  • 1κτγ - Βιολογικό Τεμαχισμένο Κακάο

Διατροφικά Στοιχεία

Ποσότητα ανά μερίδα

Θερμίδες 114kcal 45 Θερμίδες από Λιπαρά
% Ημερήσια Διατροφική Αξία *
Συνολικά Λιπαρά5g8%
Συνολικοί Υδατάνθρακες11g4%
Σάκχαρα0.3g-
Πρωτεΐνη5g10%

Οδηγίες

  1. Προσθέστε την Πρωτεΐνη Impact Whey, την βρώμη, το λάδι καρύδας και το βούτυρο κάσιους στο μίξερ.

  2. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει το μείγμα μια ομοιόρφη μάζα

  3. Βγάλτε το μείγμα από το μίξερ και σχηματίστε ομοιόρφες μπουκιές. Πασπαλίστε με το κακαό. Αναλόγως με την μορφή του κακάο που θα επιλέξετε μπορείτε να το τρίψετε ή να χρησιμοποιήσετε ολόκληρα τα κομμάτια κακάο.

Οδηγίες για Συνταγές



Μαρία Σουρίδη

Μαρία Σουρίδη

Ειδικός σε θέματα Ψυχολογία της Άσκησης και του Αθλητισμού

Ονομάζομαι Μαρία Σουρίδη. Η αγάπη μου για την άθληση και την υγιεινή διατροφή ήταν και είναι μεγάλη. Έχοντας λάβει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών του Τμήματος Ψυχολογίας, συνεχίζω περαιτέρω τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας της Άσκησης και του Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Κολύμβηση, μπαλέτο, γυμναστήριο ήταν μερικές από τις δραστηριότητές μου. Ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων λαμβάνω συστηματικά μέρος σε διοργανώσεις αγώνων δρόμου. Ακόμη, τα τελευταία 2 χρόνια ασχολούμαι και με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Tang Soo Do (κορεάτικο καράτε). Το ενδιαφέρον μου για την υγιεινή διατροφή αντικατοπτρίζεται στις προσωπικές μου διατροφικές επιλογές, αλλά και στη διαρκή προσπάθειά μου να ενημερωθώ και να εκπαιδευτώ στον τομέα αυτό. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα Coursera, έχω παρακολουθήσει μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου από έγκριτα πανεπιστημιακά ιδρύματα (“Child nutrition and cooking 2.0’’ – Stanford University, California, USA / “ Nutrition, Health, and Lifestyle: Issues and Insights” - Vanderbilt University, Nashville, Tennessee, USA / “Nudge-it: Understanding Obesity” – The University of Edinburgh, Scotland, UK).


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ