Συνταγές

Κοτόπουλο BBQ και Ρύζι

Κοτόπουλο BBQ και Ρύζι

Μερίδες
3 Μερίδες

Υλικά

  • κ.σ - Λάδι Καρύδας Coconpure
  • 450g - Λευκό ΡύζιΓια να αυξήσετε την κατανάλωση πρωτεΐνης χρησιμοποιήστε πρωτεϊνούχο ρύζι
  • 600g - Στήθος Κοτόπουλου
  • 6Χούφτες - Φρέσκο Σπανάκι
  • 75g - Καλαμπόκι
  • 3κ.σ - Σάλτσα BBQ
  • 1κ.γ - Πάπρικα
  • 9τμχ - Φρέσκα Ντοματίνια

Οδηγίες

  1. Κόψτε το ωμό κοτόπουλο οριζόντια στη μέση κάνοντάς τα στήθη λεπτότερα.

  2. Αλείψτε τη σάλτσα BBQ και την πάπρικα σε όλο το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι

  3. Σε ένα καυτό τηγάνι προσθέστε το λάδι καρύδας και τοποθετήστε το κοτόπουλο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά – γυρίστε το αφού μαγειρευτεί από τη μία πλευρά και μόλις μαγειρευτεί καλά τοποθετήστε το σε ένα πιάτο για να κρυώσε

  4. Προσθέστε 2 χούφτες από το σπανάκι στον πάτο του πλαστικού σας τάπερ

  5. Βράστε το ρύζι/ζεστάνετε το εάν χρησιμοποιείτε ρύζι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και αφήστε το να κρυώσει. Γεμίστε τα δοχεία σας στη μια πλευρά

  6. Βάλτε το γλυκό καλαμπόκι πάνω από το ρύζι και προσθέστε ντομάτες σε φέτες.

  7. Τελειώστε την προετοιμασία προσθέτοντας το κρύο κοτόπουλο και τοποθετώντας το στο ψυγείο

Οδηγίες για Συνταγές

Αυτή η προετοιμασία γεύματος θα σας κρατήσει για 3 μερίδες!



Katerina Baka

Katerina Baka

Συγγραφέας και ειδικός


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ