Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Μπιφτέκι Γαλοπούλας με Γλυκοπατάτες

Μπιφτέκι Γαλοπούλας με Γλυκοπατάτες
Katerina Baka
Writer and expert8 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka
Εξυπηρέτηση
3 μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
25 λεπτά

Συστατικά

  • 450 γρ Kιμάς Γαλοπούλας
  • τμχ Αυγό
  • 1 τμχ Κρεμμύδι μικρό
  • 1 κτγ Λάδι Καρύδας
  • 2 τμχ Γλυκοπατάτες
  • 1 κτγ Πάπρικα
  • 150 γρ Σπαράγγια
  • 30 γρ Βρώμη
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Ανάμεικτα Λαχανικά Καθορίστε την ποσότητα αναλόγως με τις ανάγκες σας

Οδηγίες

1.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 165 βαθμούς

2.

Αναμείξτε τον κιμά γαλοπούλας μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αυγό, την βρώμη, το πιπέρι και το αλάτι

3.

Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει ενιαίο, χωρίστε σε 3 μέρη και αρχίζετε να πλάθετε τα μπιφτέκια

4.

Πλύνετε τις γλυκοπατάτες, κόψτε τις άκρες και κόψτε τα σε 3 κομμάτια

5.

Σε ένα ταψί, προσθέστε το λάδι καρύδας και άλειψτε όλη την επιφάνεια.

6.

Τοποθετήστε τις γλυκοπατάτες και αλατοπιπερώστε. Προσθέστε και την πάπρικα

7.

Στο ίδιο ταψί προσθέστε τα μπιφτέκια γαλοπούλας. Προσέξτε ώστε το πάχος τους να είναι ίδιο με το πάχος της γλυκοπατάτας.

8.

Ψήστε στον φούρνο για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.

9.

Παράλληλα βράστε τα σπαράγγια για 7-10 λεπτά

10.

Μόλις έχετε τελειώσει με όλη την προετοιμασία, χωρίστε σε 3 κουτιά και προσθέστε την σαλάτα λαχανικών.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες435
Συνολικό λίπος18g
Συνολικοί υδατάνθρακες32g
Πρωτεΐνη36g
Katerina Baka
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka
myprotein