Myprotein Ζεστό/Κρύο Gel Pack

ΕΩΣ 15% ΈΚΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ. ΚΩΔΙΚΟΣ:ellada

ΕΩΣ 15% ΈΚΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ. ΚΩΔΙΚΟΣ:ellada

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ - ΕΩΣ 55% ΣΕ ΌΛΑ - ΈΞΤΡΑ ΕΩΣ 15% ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 70€ ΚΩΔΙΚΟΣ: ellada


ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 30€ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΈΞΤΡΑ ΈΚΠΤΩΣΗ 10% ΕΝΩ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 60€ 15%. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΔΩΡΟ ΚΡΕΑΤΙΝΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 70€

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Ήταν: 4.99€ 3.24€ Αποθήκευση: 1.75€
Δεν είναι σε στοκ

Ξεπωλημένο

Πληροφορίες Προϊόν

Το Myprotein Ζεστό/Κρύο Gel Pack είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο, πολλαπλών χρήσεων gel pack για την αποτελεσματική ανακούφιση των μυϊκών πόνων, και των πόνων των αρθρώσεων.

Παρέχοντας μία σταθερή απελευθέρωση κρύας ή ζεστής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης χρονικής περιόδου, το Myprotein Κρύο/Ζεστό Gel Pack μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των καθημερινών πόνων ή των πόνων που σχετίζονται με κάποιο άθλημα. Εξοπλισμένο με μια υφασμάτινη θήκη και έναν ελαστικό ιμάντα για να επιτρέπει την άμεση εφαρμογή, το gel pack είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να αξιοποιήσουν τη ζεστή/κρύα θεραπεία για τη θεραπεία τραυματισμών σε οποιοδήποτε στάδιο.

Για θερμική θεραπεία το gel pack μπορεί να θερμανθεί στο φούρνο μικροκυμάτων ή μέσα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Για κρύα θεραπεία το gel pack μπορεί να τοποθετηθεί στον καταψύκτη, παραμένοντας εύκαμπτο σε όλες τις θερμοκρασίες. Κατασκευασμένο από συγκεκριμένο, μη τοξικό gel, το Κρύο/Ζεστό Gel Pack Myprotein είναι το ιδανικό εργαλείο για επαναλαμβανόμενη ζεστή/κρύα θεραπεία σε μύες και αρθρώσεις.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Επαναχρησιμοποιήσιμο πακέτο γεμισμένο με τζελ για ζεστή/κρύα θεραπεία
  • Μπορεί να τοποθετηθεί στον καταψύκτη ή στον φούρνο μικροκυμάτων
  • Συμπεριλαμβάνει μαλακή υφασμάτινη θήκη για την εφαρμογή

Προτεινόμενη Λύση

Κρύα κομπρέσα
1. Τοποθετήστε το gel pack στον καταψύκτη για τουλάχιστον 1 ώρα.
2. Αφαιρέστε το από τον καταψύκτη και τυλίξτε το μέσα στην υφασμάτινη θήκη που παρέχεται.
3. Εφαρμόστε προσεκτικά το gel pack στην επιθυμητή περιοχή. Μην το αφήσετε στη θέση του για παραπάνω από 20 λεπτά.
3. Μετά από τη χρήση, επιστρέψτε το στον καταψύκτη για μελλοντική χρήση.

Ζεστή κομπρέσα
Βράσιμο:
1. Βάλτε νερό σε μια κατσαρόλα, αφήστε το μέχρι να βράσει και μετά βγάλτε την από τη φωτιά.
2. Τοποθετήστε το gel pack μέσα στο νερό για 8-10 λεπτά.
3. Αφαιρέστε το gel pack από το νερό, τυλίξτε το μέσα στην υφασμάτινη θήκη που παρέχεται και εφαρμόστε το στην επιθυμητή περιοχή.
4. Μετά από τη χρήση, αφήστε το gel pack να κρυώσει και τοποθετήστε το στον καταψύκτη για μελλοντική χρήση.
Φούρνος Μικροκυμάτων:
1. Ξαπλώστε το gel pack επίπεδα στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεστάνετε το σε πλήρη ισχύ (750w) για 1 λεπτό.
2. Αφαιρέστε το από το φούρνο μικροκυμάτων και ελέγξτε για την επιθυμητή θερμοκρασία (αυτή θα συνεχίσει να αυξάνετε ελαφρώς). Εάν επιθυμείτε πρόσθετη θερμοκρασία, επιστρέψτε το στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεστάνετε το σε διαστήματα των 30 δευτερολέπτων.
3. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, αφαιρέστε το από το φούρνο μικροκυμάτων, τοποθετήστε το μέσα στην υφασμάτινη θήκη που παρέχεται και εφαρμόστε το στην επιθυμητή περιοχή. Το gel pack μπορεί να ξαναζεσταθεί μετά από μία ώρα.
4. Μετά από τη χρήση, αφήστε το gel pack να κρυώσει και τοποθετήστε το στον καταψύκτη για μελλοντική χρήση.

Μη θερμαίνετε το gel pack μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων συνεχόμενα για πάνω από 2 λεπτά κάθε φορά. Εάν το θερμαίνετε από παγωμένο, ζεστάνετέ το αρχικά στο υψηλό (high) για 75 δευτερόλεπτα, και έπειτα συνεχίστε να το ζεσταίνετε σε διαστήματα των 10 δευτερολέπτων μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία. Παρακολουθείτε το gel pack καθώς θερμαίνεται. Εάν το gel pack αρχίσει να διαστέλλεται, κλείστε το φούρνο μικροκυμάτων.
Σημείωση: Οι οδηγίες για το φούρνο μικροκυμάτων είναι βασισμένες σε ισχύ των 750 watt, παρακαλούμε προσαρμόστε ανάλογα. Η υπερβολική θερμότητα μπορεί να προκαλέσει στο gel pack ρήξη και διαρροή. Εάν συμβεί αυτό πετάξτε το αμέσως.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

περίληψη

5.0

5.0

(1 κριτική)

δωροκουπόνι.
δημιουργήθηκε Από

Χρηση : γονατα

Γενικά:

5

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

5

Αποτελεσματικότητα:

5

πηρα δυο για τα γονατα καθως εχω χονδροπαθεια, η ευκολη λυση. απλα το δενεις στο γονατο και οταν τελειωσεις παλι στο ψυγειο, πολυ πιο ευκολο απο το να χρησιμοποιεις παγο. τα πηρα σε προσφορα 3 ευρω το ενα

Goes Well With:

καρεκλα, υπολογιστη

Thu Mar 30 14:22:28 BST 2017 by

Myprotein Ζεστό/Κρύο Gel Pack

Επιλέξτε

Myprotein Ζεστό/Κρύο Gel Pack
Back to top