Πακέτο Μιας Στάσης - Βανίλια

ΔΩΡΟ ΩΜΕΓΑ 3 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 70€

ΔΩΡΟ ΩΜΕΓΑ 3 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 70€

ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70€ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ 90 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΩΜΕΓΑ 3.
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
73.39€
Δεν είναι σε στοκ

Ξεπωλημένο

Πληροφορίες Προϊόν

Το Πακέτο Μιας Στάσης της Myprotein παρέχει τρία απαραίτητα προϊόντα για να υποστηρίξουν τον στόχο σας στην οικοδόμηση άπαχου μυϊκού ιστού με απόλυτη άνεση. Περιέχοντας το προοδευτικό μας όλα-σε-ένα συμπλήρωμα Hurricane XS, τα υπέροχά Μπισκότα Πρωτεΐνης μας και ένα σέικερ Mixmaster Myprotein για ανάμιξη χωρίς σβόλους, το πακέτο παρέχει μία εκτενή λίστα θρεπτικών συστατικών για να υποστηρίξουν την αύξηση των άπαχων μυϊκών ιστών και την αποκατάσταση.

Περιλαμβάνει:

Hurricane XS Βανίλια (2.5kg Βανίλια)

Ολοκληρωμένο όλα-σε-ένα συμπλήρωμα που περιέχει Πρωτεΐνη, Βρώμη, Μονοϋδρική Κρεατίνη Creapure® και HMB για να υποστηρίξει την αύξηση της δύναμης και την οικοδόμησης της μυϊκής μάζας. Το Hurricane XS περιέχει όλα τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε σε ένα προϊόν, κάνοντας την αθλητική διατροφή άριστης ποιότητας ακόμα πιο βολική.

12 x Μπισκότα Πρωτεΐνης (Σοκολάτα Μέντα)

Αυτά τα εξαιρετικά γευστικά και μαλακά μπισκότα παρέχουν μία εναλλακτική επιλογή, που μπορεί να αντικαταστήσει τις μπάρες και τα ροφήματα πρωτεΐνης, περιέχοντας πάνω από 37g πρωτεΐνης ανά μπισκότο των 75g. Ιδανικό για αυτούς που χρειάζονται τη διατροφή τους στον δρόμο ή απλά ως ένα γευστικό σνακ, το Μπισκότο Πρωτεΐνης πάει την αθλητική διατροφή στο επόμενο επίπεδο.

Myprotein Mixmaster Σέικερ

Τα Myprotein Mixmaster σέικερ βγαίνουν με ένα ειδικό εσωτερικό πλέγμα για να βοηθήσει στην αποφυγή του σχηματισμού σβόλων. Μία εξαιρετική επιλογή, χωρίς ταλαιπωρία, που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα ροφήματά σας όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Υποστηρίζει την ανάπτυξη των άπαχων μυών
  • Ενισχύει τη δύναμη και την ανάρρωση
  • Περιλαμβάνει 12 υπέροχα Μπισκότα Πρωτεΐνης

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Πακέτο Μιας Στάσης - Βανίλια

Επιλέξτε

Πακέτο Μιας Στάσης - Βανίλια
Back to top