• Για Vegans

    Για Vegans

  • Για χορτοφάγους

    Για χορτοφάγους

L Carnosine - Καρνοσίνη

500

Γεύση
Συσκευασία
Ποσότητα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ | 50% Έκπτωση σε Αμινοξέα, Κρεατίνη & Αδυνάτισμα - ΚΩΔΙΚΟΣ: BCAAGR

Χρησιμοποιήστε τον Εκπτωτικό Κωδικό : BCAAGR πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κερδίστε -50% σε όλα τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται στην συγκεκριμένη λίστα.


Eάν θέλετε να έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του site , χρησιμοποιήστε τον Εκπτωτικό Κωδικό: 20GR

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της 24/4/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μέγιστο ποσό έκπτωσης 80€ . Οι πελάτες μπορούν να τοποθετήσουν περισσότερες από μία παραγγελίες.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

21.99€

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

Πληροφορίες Προϊόν

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών ατόμων

Carnosine είναι ένα διπεπτίδιο που βρίσκεται στους σκελετικούς μυς, την καρδιά και τον εγκέφαλο και έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει το μεταβολισμό κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό για όσους συμμετέχουν σε αθλήματα που απαιτούν εκρηκτικές κινήσεις.

Υψηλά επίπεδα της καρνοσίνης έχουν συσχετιστεί με αυξημένη ικανότητα να μειωθούν οι συνέπειες της ενδομυϊκής υδρογόνου. Η παρουσία του υδρογόνου στους μυς μπορεί να προκαλέσει πόνους και πρόωρη κόπωση, προκαλώντας αύξηση του οξύ στον μυ. Η καρνοσίνη έχει αποδειχθεί να βοηθάει στη διατήρηση χαμηλότερων επίπεδων οξύτητας στο μυ, που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ασκηθούν σκληρότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η Καρνοσίνη είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά το σώμα να απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες - όπως τις ελεύθερες ρίζες. Δεδομένου ότι η άσκηση υψηλής έντασης μπορεί να προωθήσει την παραγωγή των ελευθέρων ριζών, είναι σημαντικό οι αθλητές να προσπαθούν να μειώσουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις τους. Έχει εισηγηθεί ότι η Καρνοσίνη μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βλαβερών συνεπειών των ελεύθερων ριζών, συμπεριλαμβανομένων πρωτεόλυσης.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Υποστηρίζει την αύξηση έντασης της άσκησης
  • Ισχυρό Αντιοξειδωτικό
  • Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της πρόωρης κόπωσης

Προτεινόμενη Λύση

Ως συμπλήρωμα διατροφής λάβετε 1 Vcap, 1 με 2 φορές καθημερινά, κατά προτίμηση με γεύμα

Δοσολογία: 1. Vcap

Δόσεις ανά συσκευασία: 60

Συστατικά

L Carnosine, Χορτοφαγική Κάψουλα, Μαλτοδεξτρίνη (παράγοντας ροής).

Διατροφικές Πληροφορίες

Ποσότητα ανά δοσολογία 1 κάπσουλας:
L Καρνοσίνη: 500mg

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

L Carnosine - Καρνοσίνη

Επιλέξτε

L Carnosine - Καρνοσίνη