Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Ρούχα εγκυμοσύνης MP Mama

Ρούχα εγκυμοσύνης MP Mama
Emily Wilcock
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Δεν υπάρχει καλός λόγος που οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν την άσκηση όταν είναι έγκυες. Αλλά, δυστυχώς, είναι δύσκολο να βρεις ρούχα εγκυμοσύνης υψηλής ποιότητας, οικονομικά και προσιτά. Για να καλύψει το κενό στην αγορά, η MP ετοίμασε μια συλλογή με ρούχα εγκυμοσύνης, ώστε οι μέλλουσες μητέρες να μπορούν να γυμνάζονται με άνεση και στυλ — την συλλογή MP Mama.

Η έλλειψη ενδυμάτων γυμναστηρίου για τις έγκυες γυναίκες μπορεί να οφείλεται στην εσφαλμένη αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να προπονούνται όταν είναι έγκυες. Αν και είναι αλήθεια ότι οι μέλλουσες μητέρες μπορεί να θέλουν να κάνουν την άσκηση ελαφρώς πιο εύκολη, η διακοπή δεν είναι καθόλου απαραίτητη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυμνάζεσαι κάθε μέρα – το κλειδί είναι να ακους το σώμα σου και να κάνεις ό,τι είναι σωστό για εσένα.

https://youtu.be/ltPw71LH5V0

Γυναικεία κολάν εγκυμοσύνης MP

Ένα καλής ποιότητας κολάν είναι ζωτικής σημασίας για οποιονδήποτε, έγκυο ή όχι. Αλλά όταν είσαι έγκυος, θα χρειαστείς πολύ περισσότερα από τα απλά κολάν σου. Χρειάζεσαι ένα κολάν που είναι έξτρα ελαστικό, εξαιρετικά άνετο, με αυξημένη κινητικότητα και όχι πολύ περιοριστικό ή συμπιεστικό, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Το Power Maternity Leggings είναι εδώ!

Είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και με ίνες ενδύματος με υδρόφιλο φινίρισμα ώστε η υγρασία να αποστραγγίζεται για να διατηρεί το σώμα σου δροσερό, στεγνό και άνετο. Και όπως θα περίμενε κανείς, είναι κατασκευασμένα με ψηλή ζώνη για να παρέχουν στήριξη πάνω από την κοιλιά χωρίς να συμπιέζει την περιοχή. Και το καλύτερο: το ρυθμιζόμενο λάστιχο στην άκρη της ζώνης της μέσης διασφαλίζει ότι το ίδιο κολάν μεγαλώνει μαζί σου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου.

Τα οφέλη δεν σταματούν εκεί: υπάρχει επίσης μια κρυφή τσέπη στη μέση για το τηλέφωνό σου, πλαϊνές διχτυωτές τσέπες για επιπλέον αποθήκευση και ελαστικό ύφασμα για να διασφαλιστεί ότι δεν είσαι περιορισμένη.

Αθλητικό σουτιέν MP Women's Power Maternity/Nursing

Η σειρά δεν είναι μόνο εδώ για να σου παρέχει ένα αντίστοιχο σετ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου, είναι επίσης τέλειο για το στάδιο του θηλασμού— εάν αυτή είναι η διαδρομή που επιλέγεις να ακολουθήσεις. Η ευκολία είναι το κλειδί, ειδικά όταν έχεις ένα μικρό να σε χτυπάει. Διαθέτοντας ένα κούμπωμα θηλασμού με εύκολη απελευθέρωση, εσωτερική στρώση σεμνότητας και εσωτερική τιράντα, θα είσαι έτοιμη να θηλάζεις αμέσως.

Και δεν έχουμε θυσιάσει το στυλ για τη λειτουργικότητα. Αυτό το αθλητικό σουτιέν έχει και τα δύο — με την κομψή σταυρωτή πλάτη και το λαιμό, θα είσαι η πιο καλοντυμένη στο γυμναστήριο.

Κριτικές των PT

Μερικοί από τους PT μας είχαν την τύχη να πάρουν τα πρώτα δείγματα της σειράς. Συναντηθήκαμε μαζί τους για να ακούσουμε τις σκέψεις τους.

Αντιμετωπίζεις προβλήματα στην εύρεση των κατάλληλων ρούχων εγκυμοσύνης, ειδικά για το γυμναστήριο;

«Βρίσκω πραγματικά προβλήματα. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Είχα αυτή τη σειρά, την δοκίμασα και είναι τόσο άνετη και ποιοτική. Κάθεται πολύ ωραία και ψηλά στο στομάχι. Είναι επειδή ένα φυσιολογικό εύρος βρίσκεται στη μέση της κοιλιάς και χρειάζεσαι κάτι για να καλύψεις ολόκληρη την κοιλιά. Είναι δύσκολο να το βρεις, αλλά ο κλάδος βελτιώνεται. Επίσης, με τα νέα σουτιέν MP, μπορείς επίσης να το βάλεις και να θηλάσεις.”

«Απλώς δεν υπάρχουν αρκετά εκεί έξω. Προηγουμένως είχα καταλήξει να αγοράζω μεγαλύτερα μεγέθη, τα οποία καταλήγουν να ταιριάζουν με την κοιλία μου, και μετά είχε πολύ φαρδιά πόδια. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ρούχα εγκυμοσύνης και γυμναστικής». 

Γιατί σου αρέσουν τα ρούχα εγκυμοσύνης MP;

«Θεέ μου, γιατί είναι καταπληκτικά. Πραγματικά άνετα, όχι περιοριστικά. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το αθλητικό σουτιέν που είναι στην πραγματικότητα και ένα σουτιέν θηλασμού, το οποίο δεν έχω ξαναδεί. Για μένα, ως PT, σημαίνει ότι μπορώ να πάω από τη δουλειά στο να ταΐσω το μωρό - και δεν φοράω πολλά διαφορετικά ρούχα κάθε μέρα. Μπορώ να το φορέσω για να πάω για έναν καφέ, για μεσημεριανό γεύμα και για προπόνηση».

Με λίγα λόγια

Αυτή η συλλογή είναι εξαιρετική για άνεση και κινητικότητα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της εγκυμοσύνης σου. Οι PT μας το λάτρεψαν. Ελπίζουμε να το κάνεις και εσύ.

Δες περισσότερα από την MP εδώ.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein