Έκπτωση 40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS40
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Πρωτεΐνη Γάλακτος

1 αποτελέσματα

Η πρωτεΐνη γάλακτος και η καζεΐνη είναι καταπληκτικές εναλλακτικές της πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Πρωτεΐνες βραδείας αποδέσμευσης που βοηθάνε να αναπτύξεις και να διατηρήσεις μυϊκή μάζα ανάμεσα στα γεύματα, ακόμα και όταν κοιμάσαι.

Ταξινόμηση κατά:

Products

 • Καζεΐνη Αργής Απελευθέρωσης

  Έκπτωση 40% σχεδόν σε ολα Κωδικός: BS40

  *Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
  Αγορά τώρα
  5.0 Stars 1 Reviews
  από 44.99€
  Εξοικονομήστε μέχρι: 39.00€

Πρωτεΐνη γάλακτος

Η σειρά μας με την υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης γάλακτος και καζεΐνης είναι οι τέλειες εναλλακτικές λύσεις για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Συσκευασμένες με αργή απελευθέρωσης πρωτεΐνης, βοηθούν στην ανάπτυξη και διατήρηση των μυών μεταξύ των γευμάτων, ακόμη και όταν κοιμάσαι.

Τι είναι η καζεΐνη;

Η καζεΐνη προέρχεται από το αγελαδινό γάλα και αποτελεί το 80% της πρωτεΐνης του γάλακτος. Περιέχει απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης και θεωρούνται απαραίτητα αφού δεν μπορούν να παραχθούν από το σώμα σου.

Ποια είναι τα οφέλη της καζεΐνης;

Η καζεΐνη είναι μια δημοφιλής μορφή πρωτεΐνης επειδή χωνεύεται αργά και απελευθερώνει αμινοξέα σταδιακά, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για διατροφή πριν τον ύπνο που παρέχει συνεχή αύξηση της πρωτεΐνης καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας - ιδανική για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και τη συντήρηση των μυών σου ενώ κοιμάσαι.

Πρωτεΐνες γάλακτος και προϊόντα καζεΐνης

Η σειρά μας με την πρωτεΐνη γάλακτος και την σκόνης καζεΐνης προσφέρει μια ασυναγώνιστη επιλογή από υψηλής ποιότητας ροφήματα, σκόνες και μείγματα για να τροφοδοτήσει την προπόνησή σου.

Η καζεΐνη αργής απελευθέρωσης είναι η εξαιρετικά δημοφιλής σκόνη πρωτεΐνης καζεΐνης, σχεδιασμένη να υποστηρίζει τους μυς σου όλη τη νύχτα:

● Ιδανικό νυχτερινό πρωτεϊνικό ρόφημα

● Περιέχει 23g πρωτεΐνης βραδείας αποδέσμευσης*

● Διαθέτει ένα πλήρες προφίλ αμινοξέων

● Διατίθεται σε ποικιλία από υπέροχες γεύσεις

Η Πρωτεΐνη Γάλακτος έχει εντυπωσιακή περιεκτικότητα σε συμπυκνωμένη πρωτεΐνη γάλακτος 93%, καθιστώντας την ιδανική πηγή πρωτεΐνης για πριν τον ύπνο:

● Ιδανικό ως πηγή πρωτεΐνης γάλακτος με μόνο 106 θερμίδες*

● Προέρχεται από εξαιρετικά φιλτραρισμένο αποβουτυρωμένο γάλα για ομοιόμορφο ανακάτεμα

● Περιέχει πρωτεΐνη ορού γάλακτος και καζεΐνης

● Περιέχει μόνο 0,2g λίπους*

Εναλλακτικά, δες την Ζεστή Σοκολάτα με Πρωτεΐνη για ένα χαλαρωτικό μείγμα ζεστής σοκολάτας υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες:

● Ιδανικό για ένα υπέροχο πρωτεϊνικό ρόφημα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

● Περιέχει 14g πρωτεΐνης*

● Κάτω από 100 θερμίδες*

● Πάνω από 50% λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη από πολλές εναλλακτικές λύσεις σούπερ μάρκετ*

*Οι διατροφικές πληροφορίες θα διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς παράγεται η πρωτεΐνη γάλακτος;

Το πλήρες γάλα χωρίζεται πρώτα σε κρέμα γάλακτος και άπαχο γάλα. Το αποβουτυρωμένο γάλα στη συνέχειαφιλτράρεται για να δημιουργήσει μείωση του αποβουτυρωμένου γάλακτος. Αυτή η μείωση διηθείται περαιτέρω για να διαχωριστεί η πρωτεΐνη καζεΐνης και ορού γάλακτος από τα άλλα συστατικά του αποβουτυρωμένου γάλακτος. Μόλις απομονωθούν, στη συνέχεια στεγνώνονται με ψεκασμό για να δημιουργηθεί το γάλα σε σκόνη που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας.

Από ποιο ζώο προέρχεται η πρωτεΐνη γάλακτος;

Προμηθευόμαστε την πρωτεΐνη του γάλακτος μας από αγελάδες γαλακτοπαραγωγής.

Είναι η πρωτεΐνη γάλακτος η ίδια με τον ορό γάλακτος;

Ενώ η πηγή μπορεί να είναι η ίδια, η διαφορά έγκειται στη μορφή της παρούσας πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη γάλακτος είναι 80% καζεΐνη 20% πρωτεΐνη ορού γάλακτος ενώ ο ορός γάλακτος είναι ουσιαστικά 100% πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ συμπυκνωμένης πρωτεΐνης γάλακτος και καζεΐνης;

Οι σκόνες καζεΐνης θα είναι ουσιαστικά 100% πρωτεΐνη καζεΐνης ενώ η συμπυκνωμένη πρωτεΐνη γάλακτος θα είναι 80% καζεΐνη και 20% πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Τι είναι η πρωτεΐνη καζεΐνης;

Η πρωτεΐνη καζεΐνης είναι μια «πιο αργής πέψης» πρωτεΐνη που σχηματίζει μια ουσία που μοιάζει με τζελ όταν αλληλεπιδρά με το νερό. Αυτό επιβραδύνει την απελευθέρωση πρωτεΐνης και την καθιστά αναμφισβήτητα καλύτερη επιλογή για κορεσμό και πρωτεϊνικά γεύματα πριν από τη νηστεία (όπως το τελευταίο γεύμα της ημέρας).

Η πρωτεΐνη γάλακτος χτίζει μυς;

Εάν το πρόγραμμα άσκησής σου και ο συνολικός τρόπος ζωής υποστηρίζουν τον στόχο της ανάπτυξης των μυών, τότε η πρωτεΐνη γάλακτος μπορεί να είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για να σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Μπορείς να πάρεις απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος;

Ναι, απαιτεί μια περαιτέρω διαδικασία φιλτραρίσματος για την περαιτέρω απομάκρυνση τυχόν μη πρωτεϊνικών συστατικών, ωστόσο, θα σου αφήσει μια απομονωμένη πηγή πρωτεΐνης τουλάχιστον 90% καθαρής πρωτεΐνης.

Είναι η πρωτεΐνη του γάλακτος εύπεπτη;

Οι πρωτεΐνες γάλακτος μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αφομοιωθούν από την πηγή, ωστόσο, στα προϊόντα σε σκόνη έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος της λακτόζης (το πιοσυστατικό του γάλακτος που είναι πιοδύσκολο να αφομοιωθεί).