Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΝΕΑ
Myprotein Greece
Community User7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein Greece

 

https://youtu.be/uiwSS8nczgo

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΝΕΑ

Αυτές τις μέρες ενδέχεται να έχετε παρατηρήσει έναν κακόβουλο ισχυρισμό που αφορά στην εύρεση ενός 'ξένου σώματος' μέσα σε ένα από τα προϊόντα μας. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, και της σημαντικότητας που δίνουμε στις διαδικασίες ποιότητας & ασφάλειας των προϊόντων μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα πράγματα ως έχουν, και να πάρουμε θέση ενάντια στις 'ψευδείς ειδήσεις' και τους 'ψευδείς ισχυρισμούς'. Ως εκ τούτου, θα λάβουμε τα κατάλληλα νομικά μέτρα ενάντια όλων των εμπλεκόμενων μερών, συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής ενημέρωσης που βοήθησαν στη δημοσίευση αυτής της σκόπιμης και κακόβουλης ψευδής ιστορίας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε παράπονο των πελατών μας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και έχουμε ολοκληρώσει την πλήρη διερεύνηση του συγκεκριμένου θέματος. Η παρτίδα στην οποία άνηκε το προϊόν παράχθηκε στις 9 Μαρτίου 2017 μεταξύ 23.36 μ.μ. - 1.13 π.μ. και στη συνέχεια έγινε η παραγγελία από τον πελάτη στις 12 Μαρτίου. Η τελική έρευνα και ο έλεγχος που έγινε από ανεξάρτητο πιστοποιημένο εργοστάσιο έδειξε χωρίς αμφιβολία ότι το 'ξένο αντικείμενο' δεν ήταν παρόν μέσα στη συσκευασία όταν αυτή έφυγε από τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Myprotein, και στην πραγματικότητα έγινε απεβίωσε στις αρχές Απριλίου.

whey

Η παθολογική αναφορά ολοκληρώθηκε από την 'Ecolab Pest Elimination', που διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση παρασίτων εστιάζοντας αποκλειστικά στα τμήματα της θεσμικής/εμπορικής αγοράς. Ο Παθολόγος έλαβε το δείγμα στις 13 Απριλίου 2017, και επιβεβαιώνει πως “Τοποθετημένο μέσα στην σκόνη πρωτεΐνης στη θερμοκρασία περιβάλλοντος της κουζίνας, πιστεύω πως ο θάνατος αυτού του ποντικιού συνέβη μεταξύ 7 και 14 ημέρων πριν την παραλαβή του δείγματος”.

Η ποιότητα και η εγγύηση της ασφάλειας αποτελούν θέματα υψίστης σημασίας για τους καταναλωτές μας και για τον λόγο αυτό οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν πιστοποίηση AA βαθμού στον τομέα της Ασφάλειας Τροφίμων, το υψηλότερο δυνατό επίπεδο, από τον Βρετανικό Οργανισμό Εμπορίου (BRC).

Οι παραγωγικές μας διαδικασίες αποτελούνται από τον πιο καινοτόμο εξοπλισμό για την ασφάλεια των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των αεροστεγών συσκευασιών, μιας διαδικασίας φιλτραρίσματος 3mm, της παραγωγικής γραμμής με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTC και των μηχανημάτων με ακτίνες Χ που ανιχνεύουν & απορρίπτουν το 100% των προϊόντων που θα εντοπιστούν να περιέχουν ξένα αντικείμενα με μέγεθος ακόμα και 2.5mm. Λόγω αυτών των καινοτόμων διαδικασιών  προσέγγισης, θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά απίθανο οποιοδήποτε εξωτερικό σώμα να μολύνει τη διαδικασία παραγωγής μας και να βρεθεί μέσα στις συσκευασίες μας.

Για τη Myprotein, η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας αποτελεί τη μεγαλύτερή προτεραιότητά μας. Οι νεόκτιστες παραγωγικές μας εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με καινοτόμο εξοπλισμό για την ασφάλεια τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων:

https://www.youtube.com/watch?v=RY8rFKOcWco

  1. X - Ray ακτίνες που απορρίπουν το 100% ξένων σωμάτων ακόμα και 2.5 mm μεγέθους.
  2. Όλες οι συσκευασίες διέρχονται από ένα σύστημα κυλίνδρων το οποίο τις κάνει επίπεδες
  3.  Όλες οι σκόνες διέρχονται μέσω ενός κόσκινου 3 χιλιοστών
  4. Μιας γραμμή παραγωγής η οποία παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης, διενεργούνται οπτικοί έλεγχοι  για κάθε προϊόν, πριν γίνει η συσκευασία ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν σχισμές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑA ΒΑΘΜΟΥ

Ο Βρετανικός Οργανισμός Εμπορίου έχει πιστοποιήσει την Myprotein με πιστοποίηση Α βαθμού στον τομέα της Ασφάλειας Τροφίμων και μέχρι την στιγμή που μιλάμε είμαστε η μόνη εταιρεία αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη με την παραπάνω διαπίστευση.

Η Α βαθμού Πιστοποίηση παρέχεται από ανεξάρτητους οργανισμούς και καλύπτει όλες τις νομικές προδιαγραφές του GMP (Good Manufacturing Practices) . Αυτό υποδεικνύει την αφοσίωση μας στην συνεχή βελτίωση της ποιότητας και παροχή αυτού του ασύγκριτου πλεονεκτήματος στους πελάτες μας. Η πιστοποίηση BRC Food Safety καλύπτει πολλές πλευρές της παραγωγής, παράλληλα με την αποτελεσματική εφαρμογή των HACCP προτύπων.

LABDOOR

Ο LabDoor είναι ένας οργανισμός ανεξάρτητων συμφερόντων, ο οποίος ελέγχει και διαβαθμίζει προϊόντα αθλητικής διατροφής, έτσι ώστε οι καταναλωτές να κάνουν ενημερωμένες επιλογές σχετικά με την αθλητική διατροφή τους. Η Μyprotein κατέχει την πιστοποίηση Νο.1 για την ποιότητα και την αξία της Impact Whey Isolate. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα μας , κατέχουν εξίσου υψηλές θέσεις όπως η Μονοϋδρική Κρεατίνη που κατέχει την Νο.1 θέση για την συνολική αναλογία τιμής/αξίας. Όλα τα παραπάνω υποδεικνύουν την απόλυτη δέσμευση προς τους πελάτες μας.

ALS

Προκείμενου να έχουμε πλήρη έλεγχο όλων των εσωτερικών τεστ, συνεργαζόμαστε με το ALS, έναν οργανισμό πιστοποιημένο από το UKAS. Με τους ανεξάρτητους ελέγχους τους πιστοποιούν ότι κάθε προϊόν παράγεται κάτω από τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας του ISO17025. Oποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να ισχυρισθεί ότι τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας αλλά στην Myprotein έχουμε επενδύσει στα υψηλά πρότυπα ποιότητας εσωτερικά των εγκαταστάσεων μας και αυτό πιστοποιείται από τα πρότυoπα UKAS.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein Greece
Community User
Προβολή του προφίλ του Myprotein Greece

Myprotein

myprotein