Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Ψάχνεις Το Ιδανικό Fitness Xριστουγεννιάτικο Δώρο ;

Ψάχνεις Το Ιδανικό Fitness Xριστουγεννιάτικο Δώρο ;
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Το ιδανικό fitness δώρο για τα Χριστούγεννα! Κάθε ημέρα ... αντίστροφη μέτρηση ... και μια διαφορετική μπάρα πρωτεΐνης για να σου φτιάξει την ημέρα!

Ψάχνεις Το Ιδανικό Fitness Xριστουγεννιάτικο Δώρο ;

εορταστικό ημερολόγιο

Το ιδανικό ημερολόγιο για κάθε λάτρη του Fitness. 24 διαφορετικές μέρες ... 24 διαφορετικές μπάρες πρωτεΐνης οι οποίες θα στηρίξουν την μυϊκή σας ανάπτυξη χωρίς τύψεις και ενοχές! Οι ειδικά σχεδιασμένες μπάρες για αθλητική διατροφή σε υπέροχες δελεαστικές γεύσεις θα δίνουν μια γέυση γλύκας και χαράς στα αγαπημένα σας πρόσωπα από την αρχή Δεκεμβρίου!

Έχουμε επιλέξει για εσάς τις καλύτερες σε πωλήσεις μπάρες για Fitness διατροφή και ανοίγοντας ένα παραθυράκι κάθε ημέρα ... η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα θα γίνει μια ξεχωριστή εμπειρία!

Τι είδους μπάρες πρωτεΐνης περιέχει;

Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το μυστικό... Αλλά ίσως συναντήσετε την My Bar Zero ή την Μπάρα Υψηλής Πρωτεΐνης ή την μπάρα Oats & Whey !

Όλες όμως έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:

  1. Ποιοτικές πρώτες ύλες
  2. Νο1 ποιότητα και υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης
  3. Άψογες γεύσεις
  4. Προσφέρουν απόλαυση χωρίς τύψεις και ενοχές
  5. Προσαρμόζονται σε κάθε διατροφικό πλάνο

Πώς μπορώ να προσαρμόσω τις μπάρες στην διατροφή μου;

Το πιο εύκολο! Αφού διαβάσετε αυτό:

Τι θεωρείται μια ολοκληρωμένη διατροφή ; | Τα Βασικά που συχνά ξεχνάτε !

θα είστε σε θέση να καταλαβέτε τις ανάγκες σας σε μακροθρεπτικά συστατικά.

Με λίγα λόγια... Πάμε να δούμε ένα παράδειγμα!

Έστω ότι σας τυχαίνει μια μέρα η My Bar Zero. Οι διατροφικές πληροφορίες είναι οι εξής:

Άρα βλέπουμε ότι κάθε μπάρα έχει 20 γρ. πρωτεΐνης, 2.6 γρ. υδατανθράκων και 6.2 γρ. λιπαρών.

Επομένως αν οι ημερήσιες ανάγκες σας είναι 140 γρ. πρωτεΐνης, 200 γρ. υδατανθράκων και 60 γρ. λιπαρών, τότε γνωρίζετε ότι με αυτή την μπάρα καλύπτετε το 14% της ημερήσιας ανάγκης σας σε πρωτεΐνη, μόλις το 1.3% των αναγκών σας σε υδατάνθρακες (μιας και η συγκεκριμένη είναι ιδανική για δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων) και το 10% των αναγκών σας σε λιπαρά.

Με απλά μαθηματικά ή με την χρήση αντίστοιχων εφαρμογών... όλα γίνονται πιο εύκολα!

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein