Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Mini Cheesecakes με μπισκότα καραμέλας χωρίς ψήσιμο

Mini Cheesecakes με μπισκότα καραμέλας χωρίς ψήσιμο
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Δεν χορταίνεις τα speculoos; Αυτό είναι το τέλειο επιδόρπιο για σένα.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε πόσο απίστευτες είναι οι layered μπάρες πρωτεΐνης μας. Πιθανότατα έχεις δοκιμάσει όλες τις γεύσεις, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις χώρο για μια νέα αγαπημένη σου γεύση. Η νέα μπάρα Speculoos Layered Bar συνδυάζει έξι απολαυστικά στρώματα γεύσης και υφής, με άφθονη καραμέλα και τραγανή ψίχα μπισκότου κανέλας, και μόνο 2,6 γραμμάρια ζάχαρης ανά μπάρα. Ακόμα καλύτερα, κάθε μία είναι επίσης γεμάτη με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, καθιστώντας την τον πιο νόστιμο τρόπο για να τροφοδοτήσεις το σώμα σου μετά από μια προπόνηση.

Η @kirstyfletcher_ πήγε πραγματικά τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με αυτά τα πρωτεϊνικά cheesecakes Speculoos Layered Bar. Είναι ιδανικά για όταν θέλεις ένα επιδόρπιο με απολαυστική γεύση για να ικανοποιήσεις τις λιγούρες σου χωρίς να "χαλάσεις" τα ημερήσια macros σου και το πλάνο διατροφής σου. Είναι φτιαγμένα σε λίγα μόνο βήματα, χωρίς να απαιτείται ψήσιμο και ακόμη και ένας αρχάριος μάγειρας θα μπορούσε να τα πετύχει με την πρώτη φορά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μόλις τα φτιάξεις, θα εξαφανιστούν! Τα μέλη της οικογένειάς σου ή η παρέα σου θα τα καταβροχθίσει αμέσως. Σας προειδοποίησα.

Μερίδες: 6

Συστατικά για τα Mini Cheesecakes 

8 καραμελωμένα μπισκότα

20 γρ. βούτυρο ελαφρύ (λιωμένο)

30 γρ. τυρί κρέμα

50 γρ. ελληνικό γιαούρτι χωρίς λιπαρά

3-4 σταγόνες FlavDrops (βανίλια)

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1 μπάρα πρωτεΐνης με στρώσεις (Speculoos)

Μέθοδος

  1. Αρχικά, βάλε τα μπισκότα σε ένα μικρό μπολ και θρυμμάτισέ τα σε ψίχουλα είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με ξύλινο κουτάλι, είτε με την άκρη ενός πλάστη.
  2. Στη συνέχεια, ρίξε μέσα το λιωμένο βούτυρο και ανακάτεψε το μείγμα για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλα τα ψίχουλα των μπισκότων. Βάλε τα στην άκρη.
  3. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανάμειξε το τυρί κρέμα, το ελληνικό γιαούρτι, την κανέλα και τα FlavDrops βανίλιας.
  4. Στη συνέχεια, κόψε σε μικρά κομμάτια τη μπάρα Speculoos Layered Bar. Πρόσθεσε τη μισή στο μείγμα του cheesecake και κράτα την υπόλοιπη στην άκρη για αργότερα.
  5. Στρωσε ένα ταψί για cupcakes με έξι θήκες και βάλε το μείγμα μπισκότων ομοιόμορφα σε κάθε θήκη. Ίσιωσε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να δημιουργήσεις τη βάση του cheesecake σου.
  6. Στη συνέχεια, βάλε με το κουτάλι το μείγμα cheesecake σε κάθε βάση και πρόσθεσε από πάνω τα υπόλοιπα κομμάτια της μπάρας Layered Bar.
  7. Bάλε τα στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Μόλις είναι έτοιμα, ετοιμάσου να φας μια παραδεισένια μπουκιά.
  8. Και μετά; Προσπάθησε να μην φας τα υπόλοιπα 5 αμέσως.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες160
Συνολικό λίπος7g
Συνολικοί υδατάνθρακες15g
Πρωτεΐνη8g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein