-50% σε Πρoϊόντα Αύξησης Μυϊκής Μάζας και -35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€ | Μόνο στην εφαρμογή -40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: APPGR

Αθλητικά Μπουκάλια & Σέικερς

18 αποτελέσματα

Είτε θέλεις να μείνεις ενυδατωμένος/η είτε να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα, η σειρά μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ένα υψηλών προδιαγραφών σχέδιο και αθλητικά χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να τροφοδοτήσεις τη φιλοδοξία σου. Τα αθλητικά μπουκάλια και τα σέικερ μας είναι φτιαγμένα για να μπαίνουν στο σετ γυμναστηρίου σου, ώστε να παραμένεις ενυδατωμένος/η και γεμάτος/η πρωτεΐνη μετά τη γυμναστική.

Πολλά από τα σέικερ πρωτεΐνης μας διαθέτουν μια μοναδική συρμάτινη μπάλα ανάμειξης, η οποία βοηθά στην ανάμειξη των πρωτεϊνικών μιγμάτων σου, ώστε να είναι λεία και χωρίς σβώλους. Ορισμένα από τα σέικερ πρωτεΐνης μας διαθέτουν τεχνολογία Smartshake με σουρωτήρι που ασφαλίζει για πιο λεία ροφήματα. Είναι ιδανικά για την ανάμειξη του ροφήματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος μετά την προπόνηση.

Για μια εναλλακτική λύση για ένα μη πλαστικό σέικερ πρωτεΐνης, εξερεύνησε τη σειρά μεταλλικών σέικερ από ανοξείδωτο ατσάλι, τα οποία είναι ιδανικά για να διατηρούν τα δροσερά. Ψάχνεις έναν τρόπο να δροσιστείς μετά από μια προπόνηση; Δες παρακάτω την ολοκληρωμένη συλλογή μας.


Ταξινόμηση κατά:

Products