Το Καλύτερο Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης για Μυϊκή Δόμηση

Micellar Whey Protein

Μια από τις ομορφιές τις πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι το ότι διαθέτει μια εκπληκτική ποσότητα αμινοξέων που συμβάλλουν στην ανάρρωση και στην αποκατάσταση των μυϊκών κυττάρων. Κάτι περισσότερο από τον τυπικό ορό γάλακτος, η σκόνη Μικυλλιακού Ορού Γάλακτος έχει υποστεί υπερδιήθηση για τη διασφάλιση της χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα και την υψηλή σε πρωτεΐνη.

Επιπλέον, αυτή η πρωτεΐνη είναι μια πρωτεΐνη με αργό ρυθμό απελευθέρωσης που μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας. Με 23g πρωτεΐνης να απελευθερώνονται ανά μερίδα των 30g, η χρήση αυτού του συμπληρώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα είναι ιδανική για να εξασφαλίσει πως το σώμα σας τροφοδοτείται με το βασικό μακροθρεπτικό συστατικό για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, κάτι το ιδανικό για τα μυϊκά κέρδη.

Το Καλύτερο Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης Για Απώλεια Βάρους

Impact Diet Isolate™

Αυτή η διαιτητική πρωτεΐνη ορού γάλακτος περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν να αυξήσουν τον μεταβολισμό και να ενισχύσουν την απώλεια λίπους, όπως η Καρνιτίνη και το Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού, καθώς επίσης και 20g πρωτεΐνης για να εξασφαλίσει πως εξακολουθείτε να τροφοδοτείτε τα μυϊκά κύτταρα με τα σωστά θρεπτικά συστατικά. Με λιγότερες από 100 θερμίδες ανά μερίδα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρωτεϊνικό μείγμα.

Η λήψη αυτού του συμπληρώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση των υγιεινών επιπέδων πρωτεΐνης καθώς επίσης και στην αποκόμιση των οφελών από το Γκουαρανά και τη Χολίνη που παίζουν σημαντικό ρόλο στην μετατροπή του λίπους σε ενέργεια. Επίσης, η λήψη της Impact Diet Isolate μπορεί να βελτιώσει τη μεταπροπονητική σας αποκατάσταση.

Το Καλύτερο Vegan Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

Vegan Blend™

Το Καλύτερο Vegan Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

Vegan Blend™

Το Καλύτερο Vegan Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

Vegan Blend™

Το Καλύτερο Vegan Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

Vegan Blend™

Το Πιο Γευστικό Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

True Whey™

Η True Whey είναι μια πρωτεΐνη που διαθέτει εξαιρετικά υψηλή πρωτεϊνική αξία 20g ανά μερίδα, 50mg από το DigeZyme, ένα ενισχυτικό πέψης, και 100 εκατομμύρια προβιοτικούς οργανισμούς. Αυτό σίγουρα θα συμβάλλει ιδιαίτερα στη διατήρηση ενός υγιούς εντέρου, όπου τα σώματά μας χωνεύουν την πρωτεΐνη για να τροφοδοτήσουν τα μυϊκά κύτταρα και τα όργανα.

Με 20g πρωτεΐνης και χαμηλή πρόσληψη υδατανθράκων των 1.6g, η True Whey είναι ένα ιδανικό προϊόν για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, κρατώντας παράλληλα χαμηλά την πρόσληψη υδατανθράκων.

Το Οικονομικότερο Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

Impact Whey Protein

Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να λάβετε άμεσα διαθέσιμη πρωτεΐνη στα διασπασμένα μυϊκά κύτταρα. Αυτό το συμπλήρωμα πρωτεΐνης προσφέρει 21g πρωτεΐνης, παράλληλα με ένα μείγμα αμινοξέων BCAA σε δόση των 4.5g ανά μερίδα και 3.6g γλουταμίνης.

Η Impact Whey Protein διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, επομένως είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα για όσους ακολουθούν κάποια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων, η οποίά επίσης θα συμβάλλει στη δόμηση άλιπης μυϊκής μάζας. Υπάρχει μια ποικιλία από εκπληκτικές γεύσεις για να δοκιμάσετε, όπως Μαρμελάδα Ρόλι Πόλι, Τσίζκεϊκ Μύρτιλο και Κέικ Βικτόρια Σπόντζ.

Το Καλύτερο Μη-Γαλακτοκομικό Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας

Η απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας φτιάχνεται από 100% μη-ΓΤΟ απολιπασμένη σόγια η οποία περνά από μια αυστηρή διαδικασία για να μειωθεί η περιεκτικότητά της σε υδατάνθρακες και λιπαρά, δημιουργώντας μια 90% πρωτεϊνική πρόσληψη, ενώ επίσης δεν περιέχει λακτόζη.

Επίσης περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο προφίλ αμινοξέων με 6.6g να προέρχονται μόνο από Λευκίνη. Είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για χορτοφάγους, αθλητές και όσους πηγαίνουν στο γυμναστήριο που επιθυμούν να αποφύγουν τη λακτόζη και τα γαλακτοκομικά. Με 27g πρωτεΐνης, μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα με την μεταπροπονητική διατροφή.

Το Καλύτερο Συμπλήρωμα Πρωτεΐνης Καζεΐνης

Μικυλλιακή Καζεΐνη

p class="text">

Η Καζεΐνη εξασφαλίζει μια μακροπρόθεσμη απελευθέρωση πρωτεΐνης για να παρέχει τη δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών σε μια παρατεταμένη χρονική περίοδο. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα σας δεν τροφοδοτείται για περίπου 6-10 ώρες, πράγμα που μπορεί να μειώσει τον ρυθμό της αποκατάστασης λόγω της έλλειψης πρωτεΐνης.

Η αργής απελευθέρωσης Μικυλλιακή Καζεΐνη εξασφαλίζει πως θα υπάρχει μια κανονική ροή πρωτεΐνης και είναι ιδανική για την αποκατάστασή σας. Με 22g πρωτεΐνης ανά μερίδα είναι σίγουρο πως λαμβάνετε ένα ποιοτικό συμπλήρωμα σε εξαιρετική τιμή, όπως πάντα με εκπληκτικά προϊόντα μας.

Back to top