Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: KALOKAIRI | Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Myprotein Quality

Απαράμιλλη ποιότητα, από την αρχή μέχρι το τέλος

Μας αρέσει να κρατάμε τα πράγματα υπό τον έλεγχό μας, από το αγρόκτημα μέχρι το σέικερ. Όλα έχουν να κάνουν με τη διατήρηση της καλύτερης ποιότητας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Διαλέγουμε με το χέρι τα καλύτερα συστατικά από τους αξιόπιστους προμηθευτές μας και αναλαμβάνουμε την ανάμειξη μόνοι μας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας - παρέχοντας καθημερινά τα καλύτερα προϊόντα διατροφής στην κατηγορία τους. Επιλέγοντας προσεκτικά τα συστατικά μας και επιβλέποντας κάθε βήμα της παραγωγής, διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα και τηρούμε τη δέσμευσή μας για αριστεία.

Αλλά εδώ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά προϊόντα χωρίς να επιβαρύνουν την τράπεζα. Γι' αυτό μεταφέρουμε την εξοικονόμηση απευθείας σε εσάς. Είναι ο τρόπος μας για να στηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε ολόκληρη την κοινότητα.

Από τις νέες καινοτομίες μέχρι τη βασική μας σειρά, οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι μας στο παρασκήνιο κινούνται με την τελευταία λέξη της επιστήμης για την ανάπτυξη κάθε προϊόντος. Έτσι, να είστε σίγουροι ότι παίρνετε πάντα το καλύτερο.

Απολαύστε επίσης την ταχεία παράδοση. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουμε αποστολή αυθημερόν μέχρι τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι οι παραγγελίες σας μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σας την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, η φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη επτά ημέρες την εβδομάδα, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση. Σας καλύπτουμε, σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Παραγωγή παγκόσμιου επιπέδου

Μας έχει απονεμηθεί βαθμός AA για την ασφάλεια των τροφίμων (ο καλύτερος της κατηγορίας) από το British Retail Consortium, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας να διατηρούμε τα αυστηρότερα πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων.

Το μυστικό μας συστατικό; Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που μας βοηθούν να λειτουργούμε την καλύτερη μονάδα παραγωγής στην Ευρώπη. Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάθεσή μας, είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε ότι κάθε βήμα της παραγωγικής μας διαδικασίας πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Αυτή η αφοσίωση στην αριστεία είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και εγγυάται την ικανοποίησή σας.

Έλεγχοι παγκόσμιας κλάσης

Για να είμαστε σίγουροι ότι παίρνετε πάντα μόνο αυτό που αναγράφεται στον κατάλογο των συστατικών, έχουμε εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες τεχνικές ελέγχου ποιότητας, όπως υπερσύγχρονα συστήματα φιλτραρίσματος, μηχανήματα ακτίνων Χ και δοκιμές στο εγγύς υπέρυθρο.

Τέτοιοι έλεγχοι ποιότητας πραγματοποιούνται σε κάθε βήμα στις αποθήκες μας - παρέχοντας εξαιρετική γεύση και υψηλή ποιότητα σε κάθε σακουλάκι και σωληνάριο.