Έκπτωση 40% σε πρωτεϊνικά σνακ 😋 | Χωρίς Κωδικό
+ Έκπτωση 30% στα best sellers | Κωδικός: BS30

Η έρευνα πίσω από τη φιλοδοξία

Μάθετε πώς η παραγωγή μας έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των συμπληρωμάτων μας

Γιατί να επιλέξετε Myprotein;

Γιατί να επιλέξετε Myprotein;

Όταν πρόκειται για συμπληρώματα, παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα και αξία. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η Myprotein. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα συστατικά, τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να μειώσουμε το περιττό κόστος, ενώ οι εσωτερικοί μας έλεγχοι εγγυώνται 100% ποιότητα στα προϊόντα μας.


Η εξειδικευμένη μας ομάδα ανάπτυξης προϊόντων παράγει τη μεγάλη μας σειρά με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και χρησιμοποιούμε μόνο διαπιστευμένους προμηθευτές που περνούν από την αυστηρή μας διαδικασία έγκρισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα μας τα προϊόντα να τηρούν πάντα τα αυστηρά ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα.


Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνικές ανίχνευσης, όπως προηγμένες δοκιμές Near-Infrared, για να διασφαλίσουμε ότι πληρούμε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά πρότυπα ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των εγκρίσεων από τις Κοινότητες Χορτοφάγων και Vegan και την Soil Association. Με περισσότερα από 350 προϊόντα και μια εξειδικευμένη ομάδα, σας παρέχουμε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα και πιο σύγχρονα προϊόντα υγείας για να καλύψετε τις ανάγκες σας.


Λειτουργούμε τρεις αποθήκες με την πιο πρόσφατη αυτοματοποιημένη τεχνολογία για να μπορούμε να προσφέρουμε αποστολή καθημερινά μέχρι τις 2 π.μ. Παραδίδουμε σε περισσότερες από 70 χώρες και η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί στην πόρτα σας το επόμενο πρωί. Επίσης, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε θέματα ή ερωτήσεις.

Η τεχνογνωσία μας, η πιστοποίησή τους

Myprotein technology

Η τεχνολογία μας

Έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε για τους πελάτες μας ότι τα προϊόντα μας παράγονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, ως μέρος της εσωτερικής παραγωγής μας. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εξοπλισμό όπως προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος, μηχανές ακτινών Χ και συστήματα ελέγχου εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας προκειμένου να υπάρχει εγγύηση ανώτερης ποιότητας.

Πραγματοποιούμε ποιοτικούς ελέγχους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μας για να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ως μέρος αυτού, δοκιμάζουμε κάθε πρώτη ύλη κατά την είσοδο στο εργοστάσιο καθώς και τα τελικά προϊόντα πριν αποχωρήσουν από το εργοστάσιο - διασφαλίζοντας την ποιότητα, τη σταθερή γεύση και τα καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα στην Ευρώπη.