Έκπτωση 40% σε πρωτεΐνες | Χωρίς Κωδικό
+ Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τ' άλλα* | Κωδικός: IMPACTGR

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0
Myprotein Ποιότητα

Μάθε πώς η παραγωγή μας καταλήγει σε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα

Όταν πρόκειται για συμπληρώματα, παρέχουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα και αξία. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η Myprotein. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα συστατικά, τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να μειώσουμε το περιττό κόστος.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα ανάπτυξης προϊόντων παράγει τη μεγάλη μας σειρά με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και χρησιμοποιούμε μόνο διαπιστευμένους προμηθευτές που περνούν από την αυστηρή μας διαδικασία έγκρισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα μας τα προϊόντα να τηρούν πάντα τα αυστηρά ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα.

Λειτουργούμε τρεις αποθήκες με την πιο πρόσφατη αυτοματοποιημένη τεχνολογία για να μπορούμε να προσφέρουμε αποστολή καθημερινά μέχρι τις 2 π.μ. Παραδίδουμε σε περισσότερες από 70 χώρες και η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί στην πόρτα σας το επόμενο πρωί. Επίσης, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε θέματα ή ερωτήσεις.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

Έχουμε επενδύσει σε κορυφαία μηχανήματα για να διασφαλίσουμε εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίου κλάσης που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. 

Το British Retail Consortium μας έχει βραβεύσει με AA Grade για Food Safety, το οποίο ξεπερνά τις βασικές νόμιμες απαιτήσεις. Αυτήν τη στιγμή που το γράφουμε, είμαστε μία από τις λίγες εταιρίες αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη με τέτοια σφραγίδα ποιότητας.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι τα προϊόντά μας φτιάχνονται από συστατικά υψίστης ποιότητας στις καλύτερες εγκατάστασεις στην Ευρώπη.

— Lucy Gorman, Myprotein CEO


Myprotein production

ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εξοπλισμό όπως προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος, μηχανές ακτινών Χ και συστήματα ελέγχου εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας προκειμένου να υπάρχει εγγύηση ανώτερης ποιότητας.

Πραγματοποιούμε ποιοτικούς ελέγχους σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μας για να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ως μέρος αυτού, δοκιμάζουμε κάθε πρώτη ύλη κατά την είσοδο στο εργοστάσιο καθώς και τα τελικά προϊόντα πριν αποχωρήσουν από το εργοστάσιο - διασφαλίζοντας την ποιότητα, τη σταθερή γεύση και τα καλύτερα αθλητικά συμπληρώματα στην Ευρώπη.

Ξεπερνάμε τα δεδομένα, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Η τεχνογνωσία μας, η πιστοποίησή τους

Myprotein production

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ


Έχουμε επενδύσει σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε εγκαταστάσεις παραγωγής παγκοσμίου επιπέδου που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. 

Το British Retail Consortium μας έχεις βραβεύσει με AA Grade for Food Safety, το οποίο ξεπερνάει τις βασικές νόμιμες απαιτήσεις. Τη στιγμή που σας γράφουμε, είμαστε μία από τις λίγες εταιρίες αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη με τέτοια σφραγίδα ποιότητας.