Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: KALOKAIRI | Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Γλυκαντικές Ύλες

3 αποτελέσματα

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ζωντανέψεις τη διατροφή σου και να πας τη γεύση σε άλλο επίπεδο - οι γλυκαντικές μας ύλες είναι εδώ για εκτοξεύσουν τη γεύση και να μειώσουν τη ζάχαρη.

Ταξινόμηση κατά:

Products

 • FlavDrops™

  Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: KALOKAIRI

  *Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
  Αγορά τώρα
  4.66 Stars 109 Reviews
  από 9.09€
  Εξοικονομήστε μέχρι: 5.40€
 • FlavPowders

  11.99€
 • Σιρόπι χωρίς ζάχαρη

  Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: KALOKAIRI

  *Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
  Αγορά τώρα
  4.25 Stars 67 Reviews
  από 4.67€
  Εξοικονομήστε μέχρι: 5.32€

Αρωματικά και γλυκαντικά για μοναδική γεύση

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να δώσεις ζωή στην διατροφή σου και να φτάσεις την γεύση σε άλλα επίπεδα. Η σειρά μας με γλυκαντικά και αρωματικά είναι εδώ για να ενισχύσουν την γεύση χωρίς ζάχαρη και χωρίς ενοχές!

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Αρωματικά και τα Γλυκαντικά;

Η γκάμα μας με αρωματικά και γλυκαντικά για βελτίωση της γεύσης είναι πάρα πολύ βολική και ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρωινά porridge, γλυκά, καφέ, ψήσιμο ή και σεpancakes.

Δώσε γεύση στα ροφήματά σου. Είναι ιδανικά για βελτίωση της γεύσης του αγαπημένου σου πρωτεϊνικού ροφήματος ήsmoothie. Αν βαριέσαι την ίδια γεύση εύκολα, τώρα μπορείς να αλλάζεις την γεύση όποτε θέλεις.

Τα FlavDrops μας δίνουν γεύση στα ροφήματά σου χωρίς επιπλέον θερμίδες. Αν έχεις αγοράσει την αγαπημένη σου πρωτεΐνη σε άγευστη έκδοση, διαθέτουμε πάνω από 15 διαφορετικές γεύσεις για να δώσεις χαρακτήρα στα ροφήματά σου.

Όμως δεν είναι κατάλληλα μόνο για πρωτεΐνη χωρίς γεύση. Μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς. Δοκίμασε να βάλεις λίγες σταγόνες λευκής σοκολάτας στην πρωτεΐνη σου με γεύση φράουλα. Θα μας θυμηθείς!

Δώσε γεύση στον καφέ σου. Καλά άκουσες. Μπορείς να δώσεις γεύση στον καφέ σου χωρίς θερμίδες και χωρίς ζάχαρη.

Τα FlavDropsείναιπάραπολύβολικάώστεναπάρειςμαζίσουόπουκαιανείσαι.Είτε είσαι σπίτι, είτε στο γραφείο είτε εν κινήσει, τώρα μπορείς να έχεις την αγαπημένη σου γεύση εύκολα και γρήγορα.

Τα Αρωματικά και γλυκαντικάμαςγια μοναδική γεύση

FlavDrops – οιμοναδικέςσταγόνεςγεύσηςμαςμεμηδένθερμίδεςπουθαδώσουνάλληγεύσηστατρόφιμακαιταροφήματάσου.Μηδένλιπαρά.Μηδένζάχαρη.Μηδέντύψεις.

Βιολογικό Σιρόπι - αυτό το υπέροχα γλυκό, φυσικό σιρόπι είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στη ζάχαρη και το μέλι. Επιπλέον, με μια επιλογή από γεύσεις Agave ή Maple Syrup, είναι ο τέλειος τρόπος για να γλυκάνεις την πρωινή σου ρουτίνα.

Σιρόπι Χωρίς Ζάχαρη - ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διατηρήσεις τη διατροφή σου ενδιαφέρουσα. Χωρίς υδατάνθρακες, μηδενικά λιπαρά, μηδενικές θερμίδες και μηδενική ζάχαρη ανά νόστιμη μερίδα - είναι ιδανικό για να γλυκάνεις τα αγαπημένα σου φαγητά χωρίς να θυσιάζεις θερμίδες.Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το ασφαλέστερο τεχνητό γλυκαντικό για χρήση;

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οποιαδήποτε τεχνητά γλυκαντικά είναι επικίνδυνα, ωστόσο διαθέτουμε προϊόντα που χρησιμοποιούν φυσικά γλυκαντικά εάν αυτό σεανησυχεί.

Ποιος είναι ο σκοπός των γλυκαντικών;

Τα γλυκαντικά είναι μία εναλλακτική λύση στη ζάχαρη χωρίς θερμίδες, που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη γεύση των προϊόντων.

Πώς φτιάχνονται τα γλυκαντικά;

Τα γλυκαντικά μπορούν να παραχθούν είτε συνθετικά είτε είναι φυσικά, όπως η στέβια.

Πώς λειτουργούν τα γλυκαντικά;

Οι γευστικοί σου κάλυκες, που βρίσκονται στη γλώσσασου, περιέχουν αρκετούς υποδοχείς γεύσης που ανιχνεύουν διαφορετικές γεύσεις. Όταν τρως, οι υποδοχείς γεύσης συναντούν μόρια τροφής. Τα τεχνητά γλυκαντικά μόρια είναι αρκετά παρόμοια με τα μόρια ζάχαρης για να χωρέσουν στον υποδοχέα γλυκύτητας. Ο εγκέφαλός σου προσδιορίζει τη γλυκύτητα και επειδή τα γλυκαντικά είναι πολύ "πιο γλυκά" από την κανονική ζάχαρη, απαιτούμε πολύ λιγότερα από αυτά για παρόμοια αποτελέσματα.

Τα τεχνητά γλυκαντικά προκαλούν λίπος στην κοιλιά;

Οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες δεν έχουν θερμίδες, επομένως δεν θα συμβάλλουν στην πρόσληψη θερμίδων και επομένως δεν αυξάνουν το σωματικό λίπος. Πολλά προϊόντα διατροφής περιέχουν γλυκαντικές ουσίες αντί για πιο πυκνά θρεπτικά συστατικά όπως η ζάχαρη.

Είναι τα γλυκαντικά χειρότερα από τη ζάχαρη;

Εξαρτάται από το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται το ένα από τα δύο, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι τα γλυκαντικά προκαλούν κάθε είδους επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία.

Γιατί τα τεχνητά γλυκαντικά είναι κακά για εσάς;

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οποιαδήποτε τεχνητά γλυκαντικά είναι επικίνδυνα, ωστόσο διαθέτουμε προϊόντα που χρησιμοποιούν επίσης φυσικά γλυκαντικά εάν.