Έκπτωση 50% σε προϊόντα αύξησης μυϊκής μάζας + Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: Έκπτωση 40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός APPGR

Η καλύτερη Κρεατίνη

Η Κρεατίνη είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης και σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η καλύτερη μονοϋδρική κρεατίνη σε σκόνη

Μονοϋδρική κρεατίνη σε σκόνη


Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι το πιο δραστικό συστατικό και αποτελεσματικό συμπλήρωμα αν επιθυμείτε αύξηση καθαρής μυϊκής μάζας. Μπορείτε να προσθέσετε μια δόση κρεατίνης στο ρόφημα της επιλογής σας η οποία θα παρέχει στο σώμα μια πηγή ενέργειας που ονομάζεται φωσφορική κρεατίνη, η οποία σας δίνει μια ενεργειακή ώθηση για την προπόνησή σας.


Η καλύτερη σε πωλήσεις Σκόνη Κρεατίνης Μονοϋδρικής είναι διαθέσιμη σε τρείς φρουτώδεις γεύσεις, όπως καρπούζι, λεμονάδα κεράσι και ροδάκινο μάνγκο.


Αγορά Τώρα

Η πιο καθαρή κρεατίνη σε σκόνη

Creapure® (Μονοϋδρική Κρεατίνη)


Η κρεατίνη Creapure® είναι σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης η οποία κατασκευάζεται από την AlzChem, που σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε μια εξαιρετικά υψηλή καθαρότητα μονοϋδρικής κρεατίνης της τάξεως του 99,99%. Χωρίς προσμίξεις, η Creapure είναι κατάλληλο για όσους προπονούνται σε υψηλές εντάσεις και θέλουν να βελτιώθουν σωματικά.Φτιάξτε ένα νόστιμο ρόφημα πριν το γυμναστήριο με τις αναζωογονητικές γεύσεις μας, όπως βύσσινο, μπλε βατόμουρο και μούρο

Αγορά Τώρα

Η καλύτερη εθυλεστερική κρεατίνη

Εθυλεστερική Κρεατίνη


Η σύνδεση της μονοϋδρικής κρεατίνης με ένα άλας εστέρα ενισχύει σημαντικά τις απορροφητικές του ιδιότητες, γι 'αυτό και η Εθυλεστερική Κρεατίνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Όταν γυμνάζεστε, η CEE HCL θα βοηθήσει την ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) να τεθεί σε ισχύ στους μυς που γυμνάζετε, η οποία βελτιώνει άμεσα τη δύναμη και την ισχύ.


Αυτό το συμπλήρωμα λαμβάνεται καλύτερα πριν από την άσκηση, με μια δοσολογία 0,3 g ανά kg σωματικού βάρους για 7 ημέρες και στη συνέχεια μειωμένη πρόσληψη 0,03 g ανά kg. Είναι μια τέλεια επιλογή για εκείνους που υποφέρουν από φούσκωμα από άλλες μορφές κρεατίνης.

Αγορά Τώρα