Πληροφορίες Προϊόν

Το Beach Body Bundle περιέχει 6 άριστα προϊόντα τα οποία θα σας κάνουν να φαίνεστε στα καλύτερά σας αυτό το καλοκαίρι. Είτε ολοκληρώνετε τον διαγωνισμό Myprotein Beach Body Challenge είτε απλά θέλετε να φαίνεστε υπέροχοι κάτω από τον ήλιο, αυτό το bundle περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δείτε καταπληκτικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τα μεμονωμένα συμπληρώματα, αυτό το bundle περιέχει 1kg Impact Whey Protein στην υπέροχη γεύση chocolate smooth, 750g Berry Blast Fuse, 250g unflavored BCAA, 60 CLA κάψουλες, 120 MP Max Thermo-Extreme κάψουλες και ένα Myprotein Blender Bottle των 600ml.

Whey Protein Deluxe (1kg, Chocolate Smooth)
Αυτό το επιστημονικά καθοδηγούμενο μίγμα συνδυάζει άριστες πηγές συμπυκνωμένης, απομονωμένης και υδρολυμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να παραδώσει ένα ταχείας δράσης πρωτεϊνικό μίγμα με ένα καταπληκτικό προφίλ αμινοξέων. Περιέχοντας 22g πρωτεΐνης σε κάθε δόση των 30g, είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση και αποκατάσταση των άπαχων μυϊκών ιστών, και πρέπει να υπάρχει στην διατροφή του κάθε αθλητή.

Fuse (Berry Blast, 750g)
Το Fuse είναι μια ολοκαίνουρια έννοια υπό τη μορφή μιας μοναδικής Φόρμουλας Συντήρησης Αμινοξέων, η οποία συνδυάζει ένα προηγμένο μίγμα αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου (BCAA) με Creatine, Glutanmine, Taurine και υδατανθράκων ταχείας δράσης.
Το μοναδικό αυτό μίγμα μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα για να μειώσει τον μυϊκό καταβολισμό και να προωθήσει την πρωτεϊνοσύνθεση των μυών.
Κάθε δόση των 25g παρέχει 5g Creapure® Creatine Monohydrate η οποία έχει δείξει να αυξάνει τα αποθέματα ATP των μυών, υποστηρίζοντας την οικοδόμηση άλυπης μυϊκής μάζας, καθώς και την προώθηση αύξησης της δύναμη και της ισχύος.

BCAA (Unflavoured, 250g)
Τα BCAA ή Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου αποτελούνται από: Leucine, Isoleucine και Valine. Απαιτούνται για την διατήρηση του άπαχου μυϊκού ιστού και έρευνες έχουν δείξει πως βοηθάνε στην διαφύλαξη των αποθεμάτων γλυκογόνου καθώς επίσης προλαμβάνουν την διάσπαση των μυϊκών ιστών κατά την διάρκεια της προπόνησης.

CLA (60 Softgels)
Το Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ (CLA) είναι ένα λιπαρό οξύ που βρίσκεται εκ φύσεως στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και έχει δείξει πως βοηθάει στην απώλεια βάρους και την οικοδόμηση άπαχου μυϊκού ιστού. Περιέχοντας 1000mg CLA ανά κάψουλα, το CLA μας είναι ιδανικό για όποιον θέλει να χάσει λίπος και να βελτιώσει την λεπτομέρεια των μυών του.

MP Max Thermo-Extreme (120 Caps, unflavoured)
Επιστημονικά διατυπωμένο χρησιμοποιώντας τις τελευταίες έρευνες, το MP MAX® Thermo-Extreme μπορεί να ενισχύσει έναν υγιή μεταβολισμό ενώ κινητοποιεί και καίει σωματικό λίπος. Το MP MAX® Thermo-Extreme περιέχει ακριβές μίγμα συστατικών άριστης ποιότητας συμπεριλαμβανομένου των: Green Tea Extract, Bladderwrack, Caffeine, Siberian Ginseng και White Kidney Bean Extract.

Myprotein Blender Bottle (600ml)
Το Myprotein Blender Bottle είναι το πιο προηγμένο shaker αθλητικών συμπληρωμάτων που υπάρχει σήμερα στην αγορά, το οποίο σας βοηθάει να αναμίξετε τα μεμονωμένα αθλητικά συμπληρώματά σας με ελάχιστη προσπάθεια.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Προτεινόμενη Λύση

Please see individual product pages for details.

Συστατικά

Please see individual product pages for details.

Διατροφικές Πληροφορίες

Please see individual product pages for details.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Beach Body Bundle (HP)

Επιλέξτε

Beach Body Bundle (HP)
Back to top