Πακέτο Μάζας και Μεγέθους

Πακέτο για την αύξηση της μάζας

Γεύση

Εως-60% σε όλα τα προϊόντα + έξτρα έκπτωση εως 20% | Κωδικός: ΧΡΟΝΟΣ

Αντίστροφη μέτρηση.

Μειωμένες τιμές σε όλα τα προϊόντα + έξτρα έκπτωση εως 20% | Κωδικός: ΧΡΟΝΟΣ

Προσοχη! Ή έκπτωση του κωδικού ΧΡΟΝΟΣ μειώνεται κατά 1% κάθε 2 ώρες, βιαστείτε...
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Ήταν: 86.49€ 60.54€ Αποθήκευση: 25.95€

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Η προσθήκη αξιόλογης μυϊκής μάζας απαιτεί επαρκή προπόνηση, διατροφή και αποκατάσταση. Ένα θερμιδικό πλεόνασμα, μια υψηλή πρωτεϊνική πρόσληψη, οι παραγωγικές προπονήσεις και το πλήρες λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα είναι όλα βασικά στοιχεία για την προσθήκη ποιοτικών μυών και μεγέθους.

Αναπτύξαμε αυτό το πακέτο για να καλύψει τις δύσκολες και ιδιαίτερες απαιτήσεις που χρειάζονται για την επίτευξη μιας επιτυχημένης φάσης μυϊκής ανάπτυξης, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η προσπάθειά σας.

Hard Gainer Extreme (2.5kg): Φτιαγμένο για όσους θέλουν όγκο, το νέο Hard Gainer Extreme συνεχίζει την κληρονομιά της πρώτης σε πωλήσει αρχικής εκδοχής, με νέα και βελτιωμένα συστατικά και με ανανεωμένη γεύση.

Αγνό Φυστικοβούτυρο (Τραγανό): Φτιαγμένο από 100% φυστίκια και πλούσιο σε πρωτεΐνη, υγιεινά λιπαρά και μια πηγή φυτικών ινών. Ένα θρεπτικό προϊόν επάλειψης με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες ή μια προσθήκη στα γεύματά σας για να επιτύχετε το θερμιδικό σας πλεόνασμα.

Myprotein CORE 150 Shaker: Φτιαγμένο για μέγεθος, με μια χωρητικότητα του 1 λίτρου και 3 διαμερίσματα για να αποθηκεύσετε τα συμπληρώματά σας, σχεδιασμένο για να σας διατηρήσει σε θερμιδικό πλεόνασμα ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Caffeine Pro 200 mg - 100 Δισκία:  Ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, το οποίο παρέχει εστίαση και δυναμικότητα για βελτιωμένες προπονήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ξεπεράσετε τα πλατό.

BCAA Plus 1000mg - 90 Δισκία:  Παρέχει τα απαραίτητα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας Ισολευκίνη, Λευκίνη και Βαλίνη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν με την επιδιόρθωση και την αποκατάσταση μετά από μια έντονη προπόνηση.

Κύριες Ωφέλειες

  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής
  • Βελτιωμένη απόδοση, εστίαση και αποκατάσταση
  • Ιδανικό για όσους επιθυμούν να προσθέσουν ποιοτική μυϊκή μάζα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Για λεπτομέρειες δείτε τις σελίδες των ξεχωριστών προϊόντων.

Συστατικά

Για λεπτομέρειες δείτε τις σελίδες των ξεχωριστών προϊόντων.

Διατροφικές Πληροφορίες

Για λεπτομέρειες δείτε τις σελίδες των ξεχωριστών προϊόντων.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Πακέτο Μάζας και Μεγέθους

Επιλέξτε

Πακέτο Μάζας και Μεγέθους
Back to top