1+1 Δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα & Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: -40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός APPGR

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, έχουμε τα εφόδια που χρειάζεστε.

Ενισχύοντας εκείνους που ζητούν περισσότερα

Είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε. Είναι ο λόγος που δεν θα σταματήσουμε ποτέ.

Πως ξεκίνησε...

Από το 2004, η Myprotein διαγράφει τη δική της μοναδική πορεία. Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα και ένα ταπεινό τραπέζι της κουζίνας, όπου τολμήσαμε να ονειρευτούμε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτούμε τις κινήσεις μας.

Το 2011, η Myprotein βρήκε το σπίτι της στην οικογένεια της THG, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου συναρπαστικού κεφαλαίου. Μέχρι το 2016, διεκδικήσαμε με υπερηφάνεια τον τίτλο της κορυφαίας διαδικτυακής μάρκας αθλητικής διατροφής στον κόσμο, προσφέροντάς σας πρωτεΐνες, βιταμίνες και βασικά συμπληρώματα διατροφής απαράμιλλης ποιότητας, που παραδίδονται βολικά στην πόρτα σας.

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Ακριβώς όπως εξελίχθηκαν οι ανάγκες σας, έτσι και εμείς. Επεκταθήκαμε και συμπεριλάβαμε τα MP, Myvitamins, Myvegan και MyPRO, εξασφαλίζοντας ότι ό,τι κι αν χρειάζεστε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σε κάθε βήμα, σε κάθε αντιπρόσωπο.

Είμαστε μια κορυφαία μάρκα αθλητικής διατροφής, παρέχοντας μια σειρά ποιοτικών προϊόντων, όπως σκόνη πρωτεΐνης, βιταμίνες και μέταλλα, τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, εναλλακτικά σνακ και αθλητικά ρούχα.

Ποιοι είμαστε

Το όραμά μας είναι να γίνουμε το πιο ενδυναμωτικό κίνημα υγείας στον κόσμο. Αυτό σημαίνει να υπερασπιστούμε όλους τους ανθρώπους να ζουν πιο υγιεινά και δραστήρια - και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε.


Υπάρχουμε για να σπάμε τα όρια. Για να ενισχύουμε και να ενδυναμώνουμε όσους απαιτούν περισσότερα.


Από την έδρα μας στο Μάντσεστερ, η ομάδα μας δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που ενισχύουν πραγματικά το ταξίδι σας στην ευεξία. Εμπιστευτικές λύσεις που σας δίνουν τον έλεγχο της υγείας και της ευεξίας σας.


Η πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας διατροφή πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους. Veggie, flexi, vegan, γαλακτοκομικά ή χωρίς γλουτένη, εδώ υπάρχει βοήθεια για όλους.


Εσείς θέτετε τον στόχο. Εμείς παρέχουμε αποδεδειγμένη υποστήριξη για την επίτευξή του.

Στόχος μας είναι να τροφοδοτήσουμε τις φιλοδοξίες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο - κάνοντας την καλύτερη αθλητική διατροφή διαθέσιμη σε όλους, όποιος κι αν είναι ο στόχος τους.

Τι κάνουμε

Κάνουμε την αθλητική διατροφή και την αθλητική ένδυση προσιτή σε όλους. Είμαστε εδώ για να ενεργοποιήσουμε όλες τις υγιείς προθέσεις, ανεξάρτητα από το ποιος είστε ή πού πηγαίνετε.


Δεσμευόμαστε να γίνουμε πρωταθλητές για το καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα σταματήσουμε ποτέ

Η Myprotein έχει αναπτυχθεί σημαντικά από το ταπεινό της ξεκίνημα το 2004 και είμαστε περήφανοι να πούμε ότι η αυξανόμενη τεχνογνωσία μας και η αφοσίωσή μας στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων αθλητικής διατροφής δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Παρακάτω παρατίθενται μερικά μόνο από τα επιτεύγματα και τα βραβεία μας.

Τα βραβεία μας

Είναι σημαντικό να γιορτάζετε τις νίκες σας. Λαμβάνουμε βραβεία για τα προϊόντα μας από το 2007.


2007 - Η Myprotein επιτυγχάνει πιστοποίηση παραγωγής ISO9001 και αποκτά διαπίστευση GMP (Goods Manufacturing Practice) και HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).


2007 - Η Myprotein ψηφίζεται ως η νεαρή εταιρεία της χρονιάς στα περίφημα Growing Business Awards, που διοργανώνονται από τη Real Business σε συνεργασία με τη Lloyds Bank και υποστηρίζονται από την CBI (Συνομοσπονδία Βρετανικής Βιομηχανίας).


2009 - Η Myprotein κερδίζει το Περιφερειακό Βραβείο για τη Μικρομεσαία Επιχείρηση της Χρονιάς για τη Βορειοδυτική Αγγλία στα Εθνικά Βραβεία Επιχειρήσεων.


2009 - Η Myprotein κατατάσσεται στην 21η θέση στο Sunday Times Fast Track 100.


2015 - Η Myprotein αποσπά υψηλή διάκριση για το Ειδικό Βραβείο των Κριτών στα Best Factory Awards για τις εγκαταστάσεις της στο Warrington.


2017 - Η THG κερδίζει το βραβείο International Growth Retailer of the Year στα Retail Week Awards.


2018 - Η THG περιλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Greater Manchester Ward Hadaway.


2018 - Η THG κερδίζει το βραβείο The Queen's Award for Enterprise.


2022 - Η Myprotein κερδίζει το βραβείο πιο συναρπαστικής συνεργασίας για τη συνεργασία της με την Hotel Chocolat


2023 - Η Myprotein κερδίζει το βραβείο Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range για τη συνεργασία της με την Jelly Belly


2023 - Η Myprotein είναι και πάλι υποψήφια για το διεθνές βραβείο Best Licensed Product για τη συνεργασία με την Jelly Belly.