• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA 4:1:1

Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου

4.428571428571429

7 κριτικές

Γεύση
Συσκευασία
Ποσότητα
Μειωμένες τιμές εως 60%, έξτρα έκπτωση 8% με τον κωδικό 8GR και Δώρο

Μειωμένες τιμές εως 60%, έξτρα έκπτωση 8% με τον κωδικό 8GR και Δώρο

ΝΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΩΣ 60%

KAI ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 8% ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ + ΔΩΡΟ 90 ΚΑΨΟΥΛΕΣ Ω3 ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ! 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 8GR

Πρωτεΐνες, αμινοξέα και πολλά άλλα σε απίστευτες τιμές! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό 8GR στο καλάθι σας και επωφεληθείτε άμεσα!!!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μόνο ένας κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανα παραγγελία.
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Ήταν: 20.99€ 10.50€ Αποθήκευση: 10.49€

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

Πληροφορίες Προϊόν

Τα BCAA’s (αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου) συνήθως βρίσκονται σε αναλογία 2:1:1 αλλά η Myprotein έχει τώρα κυκλοφορήσει την αναλογία 4:1:1 για να σας βοηθήσει διεγείροντας ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη των μυών.

Τα BCAA’s στην αναλογία 4:1:1, είναι Leucine, Isoleucine και Valine. Τρέχουσα έρευνα δείχνει ξεκάθαρα την σημαντικότητα της Leucine και την ικανότητά της να διεγείρει ανεξάρτητα την ανάπτυξη των μυών ρυθμίζοντας τα ένζυμα που προκαλούν την πρωτεϊνοσύνθεση.

Η Isoleucine και η Valine εξακολουθούν να υπάρχουν στην αναλογία 4:1:1 καθώς έχουν δείξει πως βοηθούν στον μεταβολισμό της Leucine έτσι ώστε να παίρνετε το καλύτερο δυνατό από κάθε δόση.

Τα BCAAs είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της διάσπασης των μυϊκών ιστών κατά την διάρκεια της προπόνησης. Απαιτούνται επίσης για την διατήρηση του άπαχου μυϊκού ιστού και βοηθάνε στην διαφύλαξη των αποθεμάτων γλυκογόνου σας.

Αντίθετα με τα αμινοξέα, τα BCAAs δεν μεταβολίζονται στο στομάχι, αλλά κατευθείαν μέσα στους μύες. Αυτή η μοναδική ιδιότητα τα κάνει να οικοδομούν άπαχο μυϊκό ιστό και να σταματάνε τον καταβολισμό. Αυτά τα μοναδικά αμινοξέα (Leucine, Isoleucine και Valine) δεν μπορούν να συντεθούν από το σώμα σας για αυτό και είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή σας.

Μπορείτε να αυξάνετε την αποτελεσματικότητα των BCAAs καταναλώνοντας 10mg Vitamin B6 με κάθε 10g BCAA.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • Βοηθάει στην διατήρηση του άπαχου μυϊκού ιστού
  • Μπορεί να αυξήσει την άπαχη μυϊκή μάζα
  • Απαραίτητο για την αύξηση των σωματικών ιστών

Προτεινόμενη Λύση

Ως συμπλήρωμα διατροφής σας προτείνουμε να καταναλώνετε 5g 2 με 4 φορές ημερησίως για βέλτιστα αποτελέσματα.

Κατά προτίμηση καταναλώστε με την επιθυμητή σας ποσότητα νερού ή χυμού.

Προσθέστε 2 γεμάτα MP small scoops (5g) στην προτιμώμενή σας ποσότητα νερού ή χυμού και καταναλώστε το άμεσα.

1 x level MP Plastic Scoop (small) ζυγίζει 2.2g. (δεν συμπεριλαμβάνεται)

Συστατικά

BCAA (Leucine:Isoleucine:Valine), BCAA (Leucine:Isoleucine:Valine), Citric Acid (berry blast flavour only), Colourings (Beetroot Red [berry blast flavour only], Anthocyanin [berry blast flavour only]), Flavouring (flavoured options only), Sweetener (Sucralose® [flavoured options only]).

Γεύση Μπλε Σμέουρο: Μίγμα Σκόνης Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου (59%)(L Λευκίνη, L Ισολευκίνη, L Βαλίνη), Λευκίνη (34%), Άρωμα (Φυσική Αρωματική Ύλη, Τεχνητή Αρωματική Ύλη, Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακεσουλφαμικό Κάλιο)), Χρωστική (Λαμπρό Κυανό)

Γεύση Λεμόνι & Λάιμ: Μίγμα Σκόνης Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου (59%) (L Λευκίνη, L Ισολευκίνη, L Βαλίνη), Λευκίνη (34%), Άρωμα (Φυσική Αρωματική Ύλη, Τεχνητή Αρωματική Ύλη, Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακεσουλφαμικό Κάλιο), Χρωστική (Ταρτραζίνη*, Λαμπρό Κυανό)).

* Η Ταρτραζίνη μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά.

Γεύση Πορτοκάλι:  Μίγμα Σκόνης Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου (59%)(L Λευκίνη, L Ισολευκίνη, L Βαλίνη), Λευκίνη (34%), Άρωμα (Φυσική Αρωματική Ύλη, Τεχνητή Αρωματική Ύλη, Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακεσουλφαμικό Κάλιο), Χρωστική (Κίτρινο Sunset*)).

* Το Κίτρινο Sunset μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά.

Γεύσι Ξινόμηλο: Μίγμα Σκόνης Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου (59%)(L Λευκίνη, L Ισολευκίνη, L Βαλίνη), Λευκίνη (34%), Άρωμα (Φυσική Αρωματική Ύλη, Τεχνητή Αρωματική Ύλη, Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακεσουλφαμικό Κάλιο), Χρωστική (Κίτρινο Sunset*)).

* Το Κίτρινο Sunset μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά.

Γεύση Καρπούζι: Μίγμα Σκόνης Αμινοξέων Διακλαδισμένης Αλύσου (59%)(L Λευκίνη, L Ισολευκίνη, L Βαλίνη), Λευκίνη (34%) Άρωμα (Φυσική Αρωματική Ύλη, Τεχνητή Αρωματική Ύλη, Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακεσουλφαμικό Κάλιο), Χρωστική(Allura Red*).

* Το Allura Red μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ποσότητα ανά δόση των 5g:

BCAA: 5g.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτές οι διατροφικές πληροφορίες λήφθηκαν από την άγευστη έκδοση. Επιλέγοντας κάποια έκδοση με γεύση θα μειώσει την περιεκτικότητα σε BCAA περίπου κατά 0.75g ανά δόση.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

περίληψη

4.428571428571429

4.428571428571429

(7 κριτικές)

δωροκουπόνι.
δημιουργήθηκε Από

καλο

Γενικά:

5

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

5

Αποτελεσματικότητα:

5

κσλο

Sat Jun 03 17:59:59 BST 2017 by

bcaa

Γενικά:

5

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

4

Αποτελεσματικότητα:

5

καλό ,πίνεται πολύ εύκολα ,απλά η γεύση είναι έντονη και καλύπτει τη γεύση της βανίλιας ή κάποιας πιο απαλής γεύσης

Fri Mar 24 21:53:15 GMT 2017 by

BCAAs αγευστα

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

1

Γεύση:

1

Αποτελεσματικότητα:

4

Δεν αναμιγνυονται με τιποτα! εκτος απο το γιαουρτι.Ακομα και στο multi χτυπημενα με 3 λεπιδες παλι δεν καταφερνουν να αφομοιωθουν απο το νερο. Η αγευστη εκδοση δεν πινεται με τιποτα.Παρα πολυ πικρη γευση και αλλειωνει σε μεγαλο βαθμο την γευση οποιουδηποτε προϊοντος συνοδευει(πχ πρωτεϊνη, κρεατινη κλπ). Ο μονος τροπος που καταφερα να καταναλωσω τα αγευστα BCAAs ειναι ανακατεμενα σε γιαουρτι και με σταγονες γευσης της myprotein. Επιλεξτε καποια εκδοση με γευση.

Goes Well With:

flavDrops myprotein

Sun Mar 19 12:01:57 GMT 2017 by

Πολύ καλό

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

4

Γεύση:

3

Αποτελεσματικότητα:

5

Το παίρνω πριν την προπόνηση και έχω παρατηρήσει οτι βγάζω πιο εύκολα τα τελευταία σετ και με περισσότερη ενέργεια. Έχω δει αποτελέσματα πάνω μου και επίσης δεν νιώθω πλέον "πιασμένος" την επόμενη μέρα. Όσων αφορά τη γεύση, πήρα το Berry blast και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι δεν πίνεται, απλά πιστεύω οτι είναι αρκετά εώς πολύ ελαφριά σαν γεύση και δεν καταφέρνει να κρύψει τη χαρακτηριστική γεύση των αμινοξέων. Η διαλυτότητα αρκετά καλή και σημαντικό ότι δεν αφήνει αφρό όπως τα αμινοξέα άλλων εταιρειών.

Tue Nov 22 19:18:11 GMT 2016 by

ΑΡΙΣΤΑ

Γενικά:

5

Αναμεικτικότητα:

5

Γεύση:

4

Αποτελεσματικότητα:

5

την πηρα στην ωρα της και σε πολυ καλη τιμη.Η αγευστη πικριζει λιγο αλλα σε μιξη με ισοτονικο δεν καταλαβαινεις τιποτα.Δινει γεματες προπονησεις.Απολυτα ευχαριστημενος

Sat Feb 06 08:10:05 GMT 2016 by

Πολυ καλα

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

4

Γεύση:

4

Αποτελεσματικότητα:

4

Σου δινουνε το boost που πρεπει.Μπορεις να το συνδιασεις με κατι αλλο πριν την προπονηση..Οι τιμες πολυ καλες αξιζουνε τετοια προιοντα πληρωνουμε ποιοτητα και οχι απλα το ονομα

Thu Nov 19 20:08:23 GMT 2015 by

Anabolic Blend

Γενικά:

4

Αναμεικτικότητα:

4

Γεύση:

4

Αποτελεσματικότητα:

4

Πολύ καλό προϊόν. Το είχα δοκιμάσει πριν φτιάξω λογαριασμό στο myprotein.gr. Το έπινα το πρωί και αμέσως μετά τη γυμναστική.

Goes Well With:

Iso Pro 97%

Sun Sep 27 12:52:39 BST 2015 by

BCAA 4:1:1

Επιλέξτε

BCAA 4:1:1