Εκπτώσεις έως -60% +Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Κρεατίνη

3 αποτελέσματα

Η κρεατίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα που έχει αποδειχτεί ότι αυξάνουν τη σωματική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις σύντομης άσκησης υψηλής έντασης. Ανακάλυψε παρακάτω τη συλλογή μας.
Ταξινόμηση κατά:

Products

Κρεατίνη

Η κρεατίνη είναι ένα αρκετά δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης. Δες τη γκάμα μας παρακάτω.

Τι κάνει η κρεατίνη;

Η κρεατίνη βοηθά το σώμα να παράγει ATP, το οποίο είναι ο κύριος φορέας ενέργειας στο σώμα. Επομένως, επιτρέπει την αύξηση της φυσικής απόδοσης σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης, καθώς οι μύες σου εξαρτώνται από αυτό το ATP.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κρεατίνης;

Η κρεατίνη είναι μια φυσική ένωση που μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα όπως το βόειο κρέας, το χοιρινό και τα ψάρια - και παράγεται επίσης από το σώμα στο συκώτι, το πάγκρεας και τα νεφρά. Είναι αναγκαίο να καταναλώνεις μεγάλη ποσότητα κρέατος ή ψαριού για να λάβεις μια σημαντική ποσότητα κρεατίνης από τη διατροφή σου και έτσι η συμπλήρωση με τα προϊόντα κρεατίνης μας μπορεί να είναι μια βολική, οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση. Ειδικά εάν οι διαιτητικές σου επιλογές ή προτιμήσεις σε εμποδίζουν να τρως ζωικά προϊόντα - πολλά από τα συμπληρώματά μας είναι εντελώς χορτοφαγικά και φιλικά προς τους vegan.Μην ξεχάσεις να δεις τη σειρά vegan κρεατίνης για συμπληρώματα μόνο για vegan. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η κρεατίνη μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τη φυσική σου απόδοση, καθιστώντας την μια πραγματικά πολύτιμη προσθήκη στη ρουτίνα προπόνησης, η οποίαθα σε βοηθήσει να πας στο επόμενο στάδιο.

Ποια είναι η καλύτερη κρεατίνη για εμένα;

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα συμπληρωμάτων κρεατίνης που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής και προπονητικό πρόγραμμα, όπως σκόνες, ταμπλέτες ακόμα και μασωμένη κρεατίνη. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές και σίγουρα θα βρεις την κατάλληλη για εσένα.

Σκόνη Μονοϋδρικής Κρεατίνης — πρόκειται για μία βολική σκόνη που διατίθεται σε αναζωογονητικές φρουτώδεις γεύσεις ή και χωρίς γεύση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να προστεθεί σε κανονικάshakesήsmoothies.

Ταμπλέτες Μονοϋδρικής Κρεατίνης — οιταμπλέτεςαυτέςείναιακόμαπιοεύκολονακαταναλωθούνωςμέροςτουπρογράμματόςσου, ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολο είναι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να καταναλώσεις 3 ταμπλέτες την ημέρα για μια ώθηση πριν ή μετά την προπόνηση.

100% Γλυκονική Κρεατίνη — αυτή είναι κρεατίνη συνδεδεμένη με ένα μόριο γλυκόζης, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια μορφή κρεατίνης που μπορεί να απορροφηθεί γρηγορότερα από το σώμα.

Aκόμα δεν έχεις αποφασίσει ποια κρεατίνη να διαλέξεις; Ρίξε μια ματιά εδώ για να βρεις την καλύτερη κρεατίνη.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς φτιάχνεται η κρεατίνη;

Η κρεατίνη παράγεται στο σώμα φυσικά, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργηθεί συνθετικά από πρώτες ύλες.

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος κρεατίνης;

Η μονοϋδρική κρεατίνη φαίνεται να είναι η πιο, αν όχι εξίσου, αποτελεσματική σε σύγκριση με όλες τις άλλες μορφές.

Ποια η διαφορά τηςκρεατίνη αιθυλεστερική και τηςkre-alkalyn;

Ηκρεατίνη αιθυλεστερική μπορεί να αναιρέσει την ανάγκη για φάση φόρτωσης λόγω του μεγαλύτερου ποσοστού απορρόφησης, ενώηkre-alkalyn είναι μια ρυθμισμένη μορφή κρεατίνης που παράγει λιγότερη κρεατινίνη, ένα ανεπιθύμητο υποπροϊόν του μεταβολισμού. Και τα δύο απαιτούν περισσότερη έρευνα για την αποτελεσματικότητά τους.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να λάβεις κρεατίνη;

Εξαρτάται απόλυτα από το επίπεδο υπομονής σου. Μπορείς είτε να κάνεις φάση «φόρτωσης», είτε να επικεντρωθείς σε μια πιο συνεπή πρόσληψη (ωστόσο η τελευταία επιλογή σημαίνει απλώς ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος πριν αρχίσεις να επωφελείσαι από τη συμπλήρωση). Η λήψη μετά την προπόνηση μπορεί επίσης να είναι ο πιο βέλτιστος χρόνος λήψης, καθώς μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθά στην ανάρρωση και προάγει πιο επιθυμητές αλλαγές στη σύσταση του σώματος.