-50% σε Πρoϊόντα Αύξησης Μυϊκής Μάζας και -35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€ | Μόνο στην εφαρμογή -40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: APPGR

THE Whey

Σχεδιασμένο για κορυφαίες επιδόσεις

EUR 62.71

62.71€

THE Whey

Σχεδιασμένο για κορυφαίες επιδόσεις

EUR 62.71

62.71€

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Σε στοκ

Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS35

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.68 / 5 (22 κριτικές)
  • 15 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Value for money

Την χρησιμοποίω περίπου ένα μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , η γεύση σοκολάτα είναι εκπληκτική .!

Was this helpful?

The whey protein

Πλούσια γεύση και ταιριάζει φοβερά με ποικίλα άλλα προϊόντα.

Was this helpful?

Σοκολάτα

Με πάγο στο μπλέντερ και ελάχιστο νερό γίνεται σαν παγωτό!

Was this helpful?

Good not great

Ok flavour, not easy to mix. Not really special in terms of effect. 

Was this helpful?

THE WHEY PRO

Πάντα Χρησιμοποιούσα την impact Whey της Myprotein η οποία είναι απίθανη και από θέμα γεύσης και από θέμα τιμής. Έτυχε ο κολλητός μου να πάρει Την THE WHEY της pro σειράς και όταν πήγαμε για προπόνηση μου έδωσε ένα scoop για να την δοκιμάσω....πραγματικά άλλη φάση παιδιά.. Η ποιότητά της είναι μακράν καλύτερη και δεν πειράζει στο στομάχι.. Ξαναδοκιμασα φυσικά από το δοχείο του φίλου μου και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει παρά πολύ γι’αυτό σε λίγες η ημέρες θα αγοράσω και εγω την THE WHEY. Από γεύση πραγματικά σε γεμίζει, εγω πάντως ενθουσιάστηκα και σίγουρα από εδώ και πέρα θα αγοράζω μόνο μόνο την THE WHEY! Ανεβήκαμε Level💪!! Πραγματικά μπράβο στην Myprotein  για την δουλειά της. Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει σε σχόλιο μου αλλά κάθε φορά που κάνω προπόνηση περιμένω πως και πως να τελειώσω για να πάω στην κουζίνα να φτιάξω shake πρωτεΐνης με σκοπό να επιβραβεύσω τον εαυτό μου με μια ωραια γευστική Πρωτεΐνη !! Εύχομαι να ΜΗΝ σταματήσει η Παραγωγή της PRO σειράς !!! Καλή συνέχεια Παίδες 💪💪!!

Was this helpful?

Πολυ καληη

Την χρησιμοποιω ενα μηνα περιπου εχει παρα πολυ ωραια γευση ωστοσο παρολο που την χρησιμοποιω λιγο καιρο εχω ηδη δει διαφορα στο σωμα μου.

Goes Well With:

Γαλα και μπορειτε να φτιαξετε και σμουθι με αυτο

Was this helpful?

Απο τις καλύτερες

Είναι μία από τις καλύτερες σε ανάμιξη όσο και σε διατροφικά στοιχεία. Θα μπορούσε να είναι ένα κλικ λιγότερο γλυκιά. Δε χρειάζεται να μας θυμίζει ρόφημα σοκολάτας η πρωτεΐνη, αρκεί να είναι ελάχιστα γλυκιά τόσο ώστε να κατεβαίνει ευχάριστα. Σε γενικές γραμμές όμως πολύ καλή με ικανοποιητικό αίσθημα κορεσμού πείνας.

Was this helpful?

Πολύ καλό προϊόν

Αρκετά καλό προϊόν. Τοσο μετά από προπόνηση όσο και ως δεκατιανο μαζί πχ με λίγους ξηρούς καρπούς θα μου δώσει ότι ζητάω. Άψογη ανάμιξη. Φυστίκοβουτυρο κυπελλακι η καλύτερη γεύση που έχω μέχρι στιγμής δοκιμασει.

Was this helpful?

Φοβερή

Έλα νταξειιιι με διαφορά η καλύτερη πρωτεΐνη στην αγορά ρε! 3 βδομάδες την παίρνω με σχετικά λίγη προπόνηση θα έλεγα και κάνει δουλίτσα. Αλλά θέλει και διατροφή όχι παίρνω πρωτεϊνη και δίνω πόνο στην ζάχαρη!

Was this helpful?

Η καλυτερη

Εντάξει νομίζω αντικειμενικά και έχοντας δοκιμάσει πολλές ότι η συγκεκριμένη πρωτεΐνη είναι η best vfm Επιλογή 

Was this helpful?