Έκπτωση 40% σε πρωτεΐνες +Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Χρήστος Κόγιας

Είμαι ο Χρήστος Κόγιας και είμαι από την Θεσσαλονίκη. Το πάθος μου είναι τα streetworkout και τα calisthenics σε συνδυασμό με την δημιουργία περιεχομένου (content creation). 

Από την ηλικία των 7 ετών μου αρέσαν τα αθλήματα. Έπαιζα μπάσκετ για 6 χρόνια και όταν ήμουν μικρός έπαιζα box και είχα λάβει δεύτερη θέση σε ένα εθνικό πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή εργαζόμουν ως beach buddy, σερβιτόρος, bartender και sommelier σε νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης ενώ έχω δουλέψει και στον τομέα της φιλοξενίας από την ηλικία των 14 ετών. Για αυτό έχω πτυχίο σε Hospitality από το ιδιωτικό σχολείο του ΙΕΚ, καθώς και τα βραβεία WSET LEVEL 3 σε κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά και αυτήν τη στιγμή είμαι υποψήφιος για δίπλωμα (WSET LEVEL 4).

Τα τελευταία 2.5 χρόνια έχω ερωτευθεί τα street workouts τα οποία άλλαξαν τελείως την ζωή μου. Έχω μάθει από αυτό το άθλημα να έχω υπομονή, συνέπεια και να μην τα παρατάω ποτέ όταν έχω θέσει κάποιους στόχους.

Τον τελευταίο 1.5 χρόνο το πάθος μου είναι το calisthenic training και η δημιουργία περιερχόμενου στα Social Media όπως Instagram, YouTube and Tiktok. 

 Έτσι, άφησα την δουλειά μου στον τομέα των ξενοδοχείων ώστε να κυνηγήσω τα όνειρα μου σαν full time YouTuber και η Myprotein με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι ένας Ambassador της Myprotein και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να εμπνέω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ!

Αγαπημένα Προϊόντα


Το Pre-Workout+ είναι το αγαπημένο μου συμπλήρωμα διατροφής και είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει για ενέργεια, συγκέντρωση, πρηξίματα και δύναμη! Η γεύση Sour Gummy είναι η αγαπημένη μου και την συνιστώ σε όλους όσους αρέσουν οι ξινές γεύσεις

Οι Τοπ Επιλογές του Χρήστου