Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: KALOKAIRI | Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Παναγιώτης Ραφαήλ

Είμαι ο Παναγιώτης Ραφαήλ και είμαι Certified Personal Trainer και Youtuber :) Το ταξίδι μου ξεκίνησε πριν 5 περίπου χρόνια όταν ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο με προπονήσεις και συμβουλές προπόνησης. Τα τελευταία 2 χρόνια το κοινό μου έχει ανέβει δραματικά και κατάφερα να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Αυτή την περίοδο φτιάχνω βίντεο στα οποία δείχνω το ταξίδι μου στο bodybuilding και βοηθάω κόσμο προσφέροντας τις υπηρεσίες μου μέσω online coaching.

Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με την Myprotein αφού εκτός των άλλων απολαμβάνω συμπληρώματα υψηλής ποιότητας και πεντανόστιμα σνακ.

Η συνεργασία μου με τηνMyprotein είναι τέλεια μέχρι στιγμής και μου έχει δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψω στο εξωτερικό και να γνωριστώ (και να γυμναστώ!!!) με άτομα που αγαπάνε το γυμναστήριο όσο εγώ.

Ανυπομονώ για την νέα γεύση της carb crusher ή της clear whey isolate;)

Αγαπημένα Προϊόντα


Το αγαπημένο μου προϊόν εκτός από την Carb Crusher και το Protein Brownie είναι η Clear Whey Isolate. Λατρεύω όλες τις γεύσεις και είναι ένα τέλειο και δροσερό ρόφημα που πίνω κάθε μέρα!

Το πιο σημαντικό μέρος της συνεργασίας μου με την Myprotein είναι τα ταξίδια μου στο Manchester, στα οποία είχα την χαρά να γνωρίζω διάσημα ονόματα από τον χώρο του Fitness όπως τον Mattdoes Fitness και τον Lubomba, ενώ επισκέφτηκα τα γραφεία και τα εργοστάσια της εταιρείας!

Οι Τοπ Επιλογές του Παναγιώτη