Εκπτώσεις έως -70% | Επιπλέον έκπτωση 10% | Κωδικός: IMPACTGR
+Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Αυτό που σας συγκινεί, σας κάνει

Αυτό που σας συγκινεί, σας κάνει

Δέσμες

Σχετικά με τα πακέτα μας

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο ταξίδι σας. Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα είτε αναζωπυρώνετε τη φλόγα της γυμναστικής σας, έχουμε το τέλειο καύσιμο για να ξεκινήσετε την περιπέτεια της υγείας και της ευεξίας σας.


Υπάρχουν τέσσερα πακέτα πρωτεϊνών για να διαλέξετε - Clear Protein, Impact Protein, Get Stronger και Diet - το καθένα σχεδιασμένο για να ευθυγραμμιστεί με τους μοναδικούς σας στόχους. Είτε σμιλεύετε άπαχους μύες, είτε ενισχύετε την αντοχή, είτε διαχειρίζεστε το βάρος σας, είτε στοχεύετε σε μια συνολική τόνωση της ευεξίας σας, σας καλύπτουμε. Δεν είναι μόνο το γυμναστήριο, αλλά και η φροντίδα του σώματός σας με τα σωστά υλικά.


Όποια δέσμη και αν επιλέξετε, έχουμε ως αποστολή να διασφαλίσουμε ότι θα πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική σας κατάσταση. Μαζί, ας δημιουργήσουμε θετικές, βιώσιμες αλλαγές που θα υπερβαίνουν την προπόνηση.

Πακέτο πρωτεϊνών αντίκτυπου

Ενισχύσου με το Impact Protein Bundle. Με 40 μερίδες Impact Whey Protein Powder και ένα βολικό σέικερ, είστε πανέτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι της γυμναστικής σας.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος Impact είναι από την πρώτη μέρα, παρέχοντας ένα κρεμώδες, εύκολο στην ανάμειξη ρόφημα γεμάτο με τουλάχιστον 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα. Αυτό το θρεπτικό συστατικό ισχύος είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των μυών και τη διατήρηση υγιών οστών, εξασφαλίζοντας ότι το σώμα σας αισθάνεται και αποδίδει τα μέγιστα.

Είστε νέοι στο παιχνίδι της πρωτεΐνης; Σκεφτείτε το πακέτο πρωτεϊνών Impact Protein Bundle ως το εργαλείο σας για τη γυμναστική. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε μόλις αρχίζετε, αυτό το πακέτο σας καλύπτει. Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι κάνετε στο γυμναστήριο, αλλά και με την υποστήριξη του σώματός σας στο παρασκήνιο. Αφήστε την πρωτεΐνη να γίνει το μυστικό σας όπλο για την οικοδόμηση δύναμης και ανθεκτικότητας.

Αγοράστε τώρα
Συμβουλές εμπειρογνωμόνων