1+1 Δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα & Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: -40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός APPGR & Δώρο 100g Κρεατίνη στα 60€

30 ημέρες. 30 τρόποι για να κινηθείς. 30 λεπτά την ημέρα.

Τι είναι το Move 30

Ξεκινώντας/ξεκινάς από τις 2 Ιανουαρίου 2024 (02.01.2024) και τρέχοντας για 30 ημέρες- ή σηκώνοντας βάρη, ή σκαρφαλώνοντας ή κάνοντας διαλογισμό, είναι πραγματικά στο χέρι σου- η πρόκληση είναι να κινείσαι με στόχο την ευεξία σου για 30 λεπτά την ημέρα. Αυτή η μετακίνηση μπορεί να είναι φυσική, ή μπορεί να είναι μια κίνηση που να αφορά την πνευματική σου υγεία, εσύ επιλέγεις τι έχεις ανάγκη και τι προτιμάς.

Το #Move30Challengeείναι ό,τι εσύ διαμορφώνεις. Η συμβουλή μας είναι, κάνε το απλό. Εστίασε/ επικεντρώσου σε ένα θέμα/πράγμα κάθε μέρα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να διαμορφώσει υγιεινές συνήθειες που διαρκούν, ή να ωθήσεις τον εαυτό σου σε νέα ύψη.

30 λεπτά για 30 μέρες- Μπορείς να το κάνεις/πετύχεις.

Τι μπορείς να κάνεις

Μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις/επιθυμείς με το πρόγραμμα Move 30, αυτό είναι το θέμα. Κάνε μια θετική κίνηση για την ευεξία σου κάθε μέρα, για 30 ημέρες.

Μπορεί να είναι ή ίδια δραστηριότητα κάθε μέρα, όπως τρέξιμο 3k, ή να μάθεις να κάνεις κατακόρυφο. Ένα παγωμένο μπάνιο σαν μια μικρή ιεροτελεστία το πρωί ή να διατηρείσαι φρέσκος κάθε μέρα και να ανακαλύπτεις ξανά κάτι υπέροχο που το σώμα σου μπορεί να κάνει.

Move30 Συχνές Ερωτήσεις

move30