• Για χορτοφάγους

    Για χορτοφάγους

  • Gluten Free

    Gluten Free

Bone Vitality

Ολοκληρωμένο συμπλήρωμα οστικής υγείας για να συμβάλλει στη διατήρηση ενός ενεργού τρόπου ζωής.

Ποσότητα

50% Έκπτωση σε πάνω απο 300 αγαπημένα προϊόντα | Χωρίς κωδικό

50% σε πάνω απο 300 αγαπημένα προϊόντα - ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ (ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ)

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -30% ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ | ΚΩΔΙΚΟΣ: GR30

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ!

***
Η προσφορά διαρκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Ήταν: 13.99€ 7.00€ Αποθήκευση: 6.99€

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τι είναι το OsteoVitality™?

Σχεδιασμένο για να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής1, το OsteoVitality™ έχει σχεδιαστεί ειδικά με ένα σύμπλεγμα από εφτά βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, καθένα από τα οποία έχουν επιλεχθεί ατομικά για την ικανότητά τους στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών1.

Το OsteoVitality™ είναι ένα συνεργιστικό μίγμα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται, για παράδειγμα η βιταμίνη D έχει συμπεριληφθεί για να βοηθήσει με τη φυσιολογική απορρόφηση και τη χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου2.

Ποια είναι τα οφέλη του OsteoVitality™?

Το ασβέστιο, το πιο άφθονο μεταλλικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα, εμπλέκεται σε πολυάριθμες διαδικασίες εντός του σώματος, αλλά κυρίως είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών.

Αυτή η προηγμένη φόρμουλα δρα επίσης ως μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης D, βιταμίνης K, μαγνησίου, φωσφόρου και μαγγανίου, ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών1 και δοντιών3.

Τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται μέσα στο OsteoVitality™ υποστηρίζουν επίσης τον σχηματισμό συνδετικού ιστού στο σώμα σας4 όπως για παράδειγμα το κολλαγόνο5, που επιτρέπει τη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου, του δέρματος, των δοντιών και των ούλων5.

Για ποιον είναι κατάλληλο το OsteoVitality™;

Το OsteoVitality™ είναι μια ολοκληρωμένη φόρμουλα οστικής υγείας που είναι κατάλληλη για ενήλικες, ωστόσο η διατήρηση των υγιών οστών είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς γερνάμε, οπότε συνιστάται να λαμβάνεται από την ηλικία των 40 και πάνω, για τη διατήρηση ενός ενεργού τρόπου ζωής.

Το Ασβέστιο και η Βιταμίνη D είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις γυναίκες άνω των 50 ετών για να βοηθήσουν στη μείωση της απώλειας των οστικών μεταλλικών στοιχείων μετά από την εμμηνόπαυση6, ενώ η Βιταμίνη D σε άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών μπορεί βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου πτώσης ως αποτέλεσμα της αστάθειας και της μυϊκής αδυναμίας7.

 

1Το Ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, η βιταμίνη D & Κ συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών.

2Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση/χρησιμοποίηση του του ασβεστίου και του φωσφόρου.

3Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των φυσιολογικών δοντιών. Το Μαγνήσιο, ο φώσφορος και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών δοντιών.

4Το μαγγάνιο συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

5Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου. Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των ούλων. Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των δοντιών.

6Το ασβέστιο και η βιταμίνη D βοηθούν στη μείωση της απώλειας των οστικών μεταλλικών στοιχείων στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Η χαμηλή οστική πυκνότητα μεταλλικών στοιχείων είναι ένας παράγοντας κινδύνου για οστεοπορωτικά κατάγματα των οστών. Ο εν λόγω ισχυρισμός προορίζεται ειδικά για γυναίκες 50 ετών και άνω και η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη των τουλάχιστον 1200mg ασβεστίου και των 20 μg βιταμίνης D από όλες τις πηγές.

7Η βιταμίνη D βοηθάει στη μείωση του κινδύνου πτώσης που σχετίζεται με την αστάθεια και την αδυναμία των μυών. Η πτώση είναι ένας παράγοντας κινδύνου για κατάγματα των οστών μεταξύ των ανδρών και των γυναικών ηλικίας 60 ετών και άνω. Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη των 20 μg βιταμίνης D από όλες τις πηγές.

Κύριες Ωφέλειες

  • Σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων που υποστηρίζει την υγεία των οστών1
  • Υποστηρίζει τη λειτουργία του συνδετικού ιστού4
  • Ιδανικό για τη διατήρηση ενός ενεργού τρόπου ζωής

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Καταναλώστε 2 δισκία την ημέρα. Καλύτερα να λαμβάνεται με φαγητό.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Αυτό το προϊόν δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από την απευθείας έκθεση στο ηλιακό φως. Δεν είναι κατάλληλο για vegans. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Συστατικά

Ασβέστιο (Ανθρακικό Ασβέστιο (Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη), Φωσφορικό Διασβέστιο), Μαγνήσιο, Διογκωτικό Μέσο (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη), Ουσίες Γλασαρίσματος (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, Γλυκερίνη, Καρναουβικός Κηρός), Βιταμίνη C, Παράγοντες Αντί-Συσσωμάτωσης (Στεατικό Μαγνήσιο, Διοξείδιο Πυριτίου), Βιταμίνη D (Σακχαρόζη, Σταθεροποιητής [Κόμμι Ακακίας], Άμυλο Καλαμποκιού, Ηλιέλαιο, Χοληκαλσιφερόλη), Μαγγάνιο, Βιταμίνη Κ (Φορείς: Μαλτοδεξτρίνη, Άμυλο Καλαμποκιού).

Διατροφικές Πληροφορίες

Μέγεθος Δόσης - 2 δισκία

Δόσεις Ανά Συσκευασία - 30 (60 Tablets), 60 (120 Tablets)

Διατροφικές Πληροφορίες

  Ανά Δόση
Βιταμίνη C 24 mg (30% ΠΠΑ*)
Ασβέστιο 800 mg (100% ΠΠΑ*)
Βιταμίνη D 15 µg (300% ΠΠΑ*)
Βιταμίνη Κ 30 µg (40% ΠΠΑ*)
Phosphorus 200 mg (29% RI*)
Μαγνήσιο 300 mg (80% ΠΠΑ*)
Μαγγάνιο 0.6 mg (30% ΠΠΑ*)

* Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal)

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Bone Vitality

Επιλέξτε

Bone Vitality
Back to top