Έκπτωση 47% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: IMPACTGR
+Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Ελένη Κρεμλίδου (aka Mariposa)

Είμαι η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόσα. Είμαι 24 ετών και γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Τα τελευταία έξι χρόνια ζω στην Αθήνα, όπου σπουδάζω Business Marketing.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήμουν σε πολλές ελληνικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχω επίσης παρουσιάσει το ελληνικό παιχνίδι μπάσκετ All Star, ενώ είμαι και influencer στο Instagram και δημιουργός περιεχομένου. Ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα που έχω δουλέψει είναι ο ρόλος μου ως το βασικό κορίτσι στο πιο viral διαδικτυακό κωμικό σόου της Ελλάδας που ονομάζεται Netwix.

Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, δεν έχω σταματήσει ποτέ να γυμνάζομαι από όσο θυμάμαι! Συνήθιζα να παρακολουθώ μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου και χιπ-χοπ από την ηλικία των 6 ετών και συνέχισα ως μαζορέτα καθώς μεγάλωνα. Στην εφηβεία μου είχα ασχοληθεί και με την κολύμβηση.

Σήμερα, λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής μου, προσπαθώ να συνεχίσω να γυμνάζομαι όσο μπορώ με τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξα να το κάνω τις περισσότερες φορές μόνη μου στο διαμέρισμά μου ενώ παρακολουθώ βίντεο στο YouTube και επίσης να παρακολουθώ μαθήματα προπονήσεων EMS, τα οποία θεωρώ ως επιπλέον ώθηση στη ρουτίνα της προπόνησής μου.

Αγαπημένα Προϊόντα

Λατρεύω πραγματικά το Protein Spread και το τρώω κάθε πρωί με το πρωινό μου. Χρησιμοποιώ επίσης την Impact Whey Protein έτσι ώστε να μπορώ να υποστηρίξω τις πρωτεϊνικές μου ανάγκες και να φτάνω τα μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζομαι μέσα στην ημέρα. Α! Και δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω το νέο Double Dough Brownie. Είναι απίστευτο!

Οι Τοπ Επιλογές της Ελένης (Mariposa)