Έκπτωση 40% σε πρωτεΐνες +Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Είστε ήδη έτοιμοι.


Η γυμναστική είναι μια διαδικασία. Είτε βρίσκεστε στην 1η είτε στην 1000ή ημέρα, το ταξίδι σας εξαρτάται από την καλή πρόθεση. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε ή πού πηγαίνετε. Αν είστε εδώ, είστε ήδη έτοιμοι.


Από οδηγούς διατροφής και προπόνησης μέχρι κίνητρα και πολλά άλλα. Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον υγιέστερο ενεργό τρόπο ζωής σας το 2023. Συμμετέχετε στο κίνημα.

Ρούχα

Θα αναγνωρίσετε τη διαφορά φορώντας ποιοτικά ρούχα.

Κατασκευασμένα με άριστα υφάσματα και χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να παραμείνετε δροσεροί και άνετοι. Πηγαίνετε την απόδοσή σας στο επόμενο επίπεδο με την MP.

Φτιάξτε το δικό σας πακέτο προϊόντων

Διατροφή σχεδιασμένη για εσάς.

Είτε είστε πιστοί χρήστες του γυμναστηρίου, είτε τρέχετε για διασκέδαση είτε απλά θέλετε να ζήσετε έναν πιο υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής, δημιουργήστε το δικό σας πακέτο για να υποστηρίξετε το στόχο σας.

Διατροφή

Δοκιμάστε τι ταιριάζει σε εσάς.

Ανακαλύψτε προϊόντα γεμάτα με πρωτεΐνη και πιο υγιεινές επιλογές για σνακ σ' ένα περιποιημένο κουτί δειγμάτων. 

Προπόνηση

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας.

Συμβουλές από επαγγελματίες για όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να διατηρήσετε, επεξηγήσεις συμπληρωμάτων για να τροφοδοτήσετε το ταξίδι σας, προπονήσεις για να σας κρατήσουν σε καλό δρόμο. Όλα αυτά με τα έτοιμα για γυμναστήριο προγράμματα προπόνησης και διατροφής.

Κίνητρο

Μουσική για κίνητρο.

Λίστες αναπαραγωγής σχεδιασμένες για να υποστηρίζουν το στόχο σας, με μελωδίες βασισμένες στο BPM για προπονήσεις υψηλής ενέργειας ή επιβραδυνόμενα τραγούδια για πιο ελεγχόμενο ρυθμό και ενσυνείδηση.

Συχνές ερωτήσεις

A man workout out on a rowing machine at home with the words 'You're Already Ready - MYPROTEIN' overlaying.