1+1 δώρο σε λίστα προϊόντων
+ Έκπτωση 30% σε όλα τα bestsellers | Κωδικός: BS30

Συχνές ερωτήσεις του σχήματος 'Πρότεινε έναν φίλο σου'

Πώς λειτουργεί το σχήμα συστάσεων 'Πρότεινε ενα φίλο σου';

Εδώ είναι πως μπορείτε να κάνετε παραπομπή τους φίλους σας για να λάβετε πόντους ανταμοιβής για να ξοδέψετε στην επόμενη αγορά σας:</p>

 1. Πηγαίνετε στην σελίδα παραπομπών του λογαριασμού σας εδώ και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 2. Κάντε click σε οποιοδήποτε εικονίδιο κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστείτε τον μοναδικό κωδικό σας με τους φίλους σας..
 3. Μόλις ο φίλος σας ολοκληρώσει την παραγγελία του, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ενημερώσουμε πως οι πόντοι ανταμοιβής βρίσκονται στο λογαριασμό σας και είναι έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν για αγορά.

Εναλλακτικά ο φίλος σας μπορεί να εισάγει τον μοναδικό κωδικό σας στο καλάθι αγορών του, όπου θα του ζητηθεί να συνδεθεί για να επιβεβαιωθεί πως είναι νέος πελάτης. Μόλις δημιουργήσει τον λογαριασμό του και εκπληρώνει τις απαραίτητες απαιτήσεις για να εκμεταλλευτεί την προσφορά, μπορεί να προχωρήσει στο check out.

Πώς μπορώ να δω πόσους φίλους έχω κάνει παραπομπή και πόσους πόντους ανταμοιβής έχω στο λογαριασμό μου;

Στην κορυφή του τμήματος του λογαριασμού σας σας δείχνουμε τον αριθμό των ατόμων που έχετε κάνει παραπομπή, καθώς και τους πόντους ανταμοιβής που έχετε κερδίσει από το σχήμα 'Πρότεινε ενα φίλο σου'. Επίσης θα μπορείτε να δείτε την ίδια πληροφορία στη σελίδα παραπομπών σας.

Πόσο καιρό κάνει να λάβω την ανταμοιβή μου για κάθε παραπομπή;

θα λάβετε την ανταμοιβή σας 24 ώρες μετά από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας του φίλου σας.

Ποτέ λήγουν οι πόντοι ανταμοιβής μου;

Όλοι Οι πόντοι ανταμοιβής που έχετε κερδίσει, λήγουν μετά από 12 μήνες.

θα λάβω κάποιο ενημερωτικό e-mail σχετικά με το σχήμα παραπομπών;

Μόλις κερδίσετε πόντους ανταμοιβής θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail το οποίο θα σας ενημερώσει πόσους πόντους έχετε κερδίσει.

Θα λάβω πόντους ανταμοιβής ακόμα και αν ο φίλος μου εγγραφεί με μία διαφορετική διεύθυνση e-mail;

Όσο ο φίλος σας κάνε εγγραφή χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής η κωδικό, θα λάβετε τους πόντους ανταμοιβής σας. Η διεύθυνση email που κάνατε παραπομπή η οποία χρησιμοποιήθηκε για εγγραφή δεν είναι ανάγκη να είναι η ίδια με την διεύθυνση e-mail στην οποία στείλατε την πρόσκληση για τη σύσταση.

άμα ο οι φίλοι σας να δουν πολλαπλές συστάσεις από πολλούς αποστολείς μόνο ο αποστολέας του συνδέσμου συστάσης ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία λογαριασμού θα λάβει πόντους ανταμοιβής.

Μπορεί ο φίλος μου να εκμεταλλευτεί το σχήμα 'Πρότεινε ενα φίλο σου' άμα έχει κάνει κάποια αγορά από την Myprotein στο παρελθόν;

Το σχήμα παραπομπών ισχύει μόνο για νέους πελάτες. Ωστόσο αν έχουν έναν λογαριασμό αλλά δεν έχουνε κάνει κάποια αγορά από την Myprotein τότε θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν το σχήμα παραπομπών χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπών σας.

Σημείωση: ΜΗΝ κοινοποιείτε τον προσωπικό κωδικό παραπομπής στην σελίδα με τις κριτικές των προϊόντων. Αυτό είναι αποκλειστικά για τα άτομα τα οποία θέλουν να δώσουν κριτική για κάποιο προϊόν σε άλλους. Οι πόντοι ανταμοιβής δεν θα επιδοθούν άμα χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος. Επίσης Οι πόντοι ανταμοιβής δεν θα επιδοθούν άμα υπάρχει απόδειξη πώς έχει γίνει πληρωμένη διαφήμιση σχετικά με λέξεις κλειδιά που αφορούν το εταιρικό όνομα χωρίς εξουσιοδότηση. Αυτό περιλαμβάνει μεταβολές, ορθογραφικά λάθη και ευρείες αντιστοιχίσεις που περιέχουν όρους εμπορικού σήματος. οι περιορισμοί περιλαμβάνουν αλλά δεν είναι περιορισμένοι από τα ακόλουθα:

 • Myprotein
 • My Protein
 • Myprotein.com
 • www.myprotein.com
 • Myprotein vouchers
 • Myprotein.com Vouchers
 • Myprotein codes
 • Myprotein Voucher Codes
 • Myprotein discount codes
 • Myprotein.com codes