Πρόγραμμα "Προτείνετε σε έναν φίλο"  – Συχνές Ερωτήσεις

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Προτείνετε σε έναν φίλο" ;

Εδώ μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να παραπέμψετε τους φίλους σας για να λάβετε πόντους τους οποίους θα ξοδέψετε στην
επόμενη αγορά σας:

  1. Πηγαίνετε στην σελίδα του προγράμματος "Προτείνετε σε έναν φίλο" εδώ και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  2. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα εικονίδια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να κοινοποιήσετε τον μοναδικό κωδικό σας στους φίλους σας.
  3. Μόλις ο/η φίλος/η φίλοι σας ολοκληρώσουν την παραγγελία τους θα σας αποσταλεί ένα email για να σας
    γνωστοποιήσει πως οι πόντοι βρίσκονται στον λογαριασμό σας και είναι έτοιμοι να
    χρησιμοποιηθούν.

Εναλλακτικά, ο φίλος σας μπορεί να εισάγει τον μοναδικό κωδικό σας στο καλάθι όπου θα του ζητηθεί να συνδεθεί για να επαληθευτεί ότι είναι νέος πελάτης. Αφού δημιουργήσει τον λογαριασμό του και πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις των ειδικών προσφορών για να επωφεληθεί της προσφοράς μπορεί να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι εκπτώσεις του συγκεκριμένου σχήματος δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με τις υπόλοιπες εκπτώσεις που υπάρχουν στο site.

Πως μπορώ να δω πόσους φίλους έχω παραπέμψει και πόσους πόντους έχω;

Στο πάνω μέρος της ενότητας του λογαριασμού σας θα εμφανίσουμε τόσο τον αριθμό των ατόμων που έχετε παραπέμψει όσο και την
ποσότητα των πόντων που έχετε λάβει μέσω του προγράμματος επιβράβευσης. Επιπλέον, θα μπορείτε να δείτε τις ίδιες πληροφορίες στην προσωπική σας σελίδα παραπομπής.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβω την ανταμοιβή μου για κάποιον που πρότεινα να αγόρασει από την Myprotein;

Η ανταμοιβή θα ληφθεί μέσα σε 3 μέρες μετά από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας των φίλων σας. Έαν γίνει ακύρωση της παραγγελίας για οποιονδήποτε λόγο μέσα στις 3 αυτές ημέρες, δεν δικαιούστε τους πόντους ανταμοιβής.

Πότε θα λήξουν οι πόντοι ανταμοιβής μου;

Όλοι οι πόντοι ανταμοιβής που έχετε λάβει θα λήξουν μετά από 12 μήνες.

Θα λάβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το πρόγραμμα "Προτείνετε σε έναν φίλο";

Όταν ανταμείβεστε με πόντους, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώσει σχετικά με το πόσους πόντους λάβατε.

Θα λάβω πόντους εάν ο φίλος μου εγγραφεί χρησιμοποιώντας μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Κάθε φορά που ένας/μια φίλος/η σας εγγράφεται για έναν λογαριασμό με το link του προγράμματος "Προτείνετε σε έναν φίλο"  ή τον προσωπικό εκπτωτικό σας κωδικό, θα λαμβάνετε πόντους επιβράβευσης. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησε το άτομο που παραπέμψατε για να εγγραφεί δεν χρειάζεται να είναι η ίδια με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία στείλατε την πρόσκληση παραπομπής.

Εάν οι φίλοι σας λάβουν πολλαπλές προσκλήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα από πολλαπλούς αποστολείς, μόνο ο αποστολέας του
το link του προγράμματος cπου θα χρησιμοποιηθεί όταν δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους θα λάβει πόντους.

Μπορεί ο φίλος μου να επωφεληθεί του προγράμματος παραπομπής εάν έχει αγοράσει με την Myprotein  προηγουμένως;

Το πρόγραμμα "Προτείνετε σε έναν φίλο" είναι μόνο για νέους πελάτες. Ωστόσο, εάν διαθέτουν λογαριασμό αλλά δεν έχουν παραγγείλει από την Myprotein.gr πιο πριν μπορούν να επωφεληθούν του προγράμματος χρησιμοποιώντας το link που θα τους στείλετε.Επίσης μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα εάν έχουν παραγγείλει από οποιοδήποτε άλλο site της Myprotein. 

Back to top