Εκπτώσεις έως -60% +Έξτρα Έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Vegan Whole Fuel Blend

Ένα διατροφικά πλήρες γεύμα φυτικής προέλευσης, ιδανικό για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
EUR

Vegan Whole Fuel Blend

Ένα διατροφικά πλήρες γεύμα φυτικής προέλευσης, ιδανικό για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας

  • Για χορτοφάγους
  • Vegan
EUR

Ποσότητα:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Έξτρα έκπτωση 10% | Κωδικός: MYP20

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
Αγορά τώρα

Παράδοση & Επιστροφές

Για να δεις τους διαθέσιμους τρόπους παράδοσης, παρακαλούμε κάνε κλικ εδώ.

Άλλοι πελάτες μας αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Overall Rating : 4.22 / 5 (9 κριτικές)
  • 6 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Δείτε όλες τις κριτικές
 

Οι καλύτερες κριτικές των πελάτων μας

Οι κριτικές που αναφέρονται σε φαγητά ή καλλυντικά, μπορεί να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο. Οι απόψεις των καταναλωτών είναι ανεξάρτητες και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του The Hut Group.

Γεύση και αναμικτεικοτητα

Η γεύση σοκολάτα είναι αρκετά μέτρια και αναμιγνύεται πολύ δύσκολα. Βάζω 100 ml παραπάνω από την προτεινόμενη δόση και γίνεται λίγο καλύτερο. Πάντως είναι πολύ χορταστική η δόση και με κρατα για ώρες χορτατη. Για το αποτέλεσμα θα φανει στο πέρασμα των ημερών.

Goes Well With:

Νερο

Was this helpful?

Μέτριο

Αγόρασα ένα μίξερ και ένα μπλέντερ για χάρη του προϊόντος και παρά τις προσπάθειες μου δυστυχώς δεν έχω καταφέρει την πλήρη ανάμιξη. Από γεύση πολύ λάιτ, νιώθεις (τη σοκολάτα ελαφρά) και έντονα τη βρώμη, πολύ σωστή η γλυκύτητα. Συγκριτικά με το αντίστοιχο γεύμα ( όχι το vegan ) πολύ πολύ καλύτερο στη γεύση.. μεγάλο μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν αναμειγνύεται! Ένα θετικό είναι (εκτός της ουδέτερης γεύσης) και το γεγονός πως είναι χορταστικό γεύμα με μετρημένες θερμίδες και καλά συστατικά. Μέτριο σε γενικές γραμμές.

Was this helpful?

Εξαιρετικό προϊόν

Λόγω του ότι χρειάζομαι πρωτεΐνη και ασβέστιο που όμως δεν μπορώ να πάρω από τροφές, μου πρότειναν φυτική πρωτεΐνη. Διάλεξα το συγκεκριμένο προϊόν γιατί είδα ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πολλά συστατικά απαραίτητα στον οργανισμό. Το πίνω εύκολα διαλλειμενο με νερό και δεν χρειάζεται να πάρω πολυβιταμινες. Αν και έχει αρκετές θερμίδες δεν αισθάνομαι πείνα γρήγορα και δεν παίρνω βάρος. Ένα ρόφημα πρωτεΐνης το απόγευμα και ένα γιαούρτι free lact το βράδυ μου είναι αρκετά μέχρι την άλλη μέρα.

Was this helpful?

Άγευστη

Πήρα το συγκεκριμένο προϊόν λόγω των πολλών βιταμινών που έχει αλλά και της πρωτεϊνης που ναι μεν δεν είναι πολλή σε σχέση με μία καθαρά πρωτεϊνικη σκόνη αλλά έχει ένα ικανοποιητικό ποσοστό. Πήρα την γεύση αλατισμένη καραμέλα γιατί είχα δοκιμάσει την συγκεκριμένη γεύση στην soy protein isolate και μπορώ να πω ότι δεν έχει καμία σχέση. Και σαν υφή αλλά κυρίως σαν γεύση. Ήταν εντελώς άγευστη η σκόνη δυστυχώς, σε σημείο να αναρωτηθώ άμα έκανα λάθος παραγγελία και παρήγγειλα το unflavoured αλλά δεν το έκανα. Πρέπει να το μιξαρετε με κάποιο γλυκαντικό για να είναι γλυκό. Δεν ξέρω ακόμα αν κάνει δουλειά, θα δείξει.

Goes Well With:

Oatmeal

Was this helpful?

Καταπληκτική φόρμουλα και vegan!!!

Έχει πολύ ωραία γεύση (σοκολάτα), αναμιγνύεται πολύ εύκολα και παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και πρωτε΄ΐνες φυτικής προέλευσης. Πολύ χορταστικό!

Was this helpful?

Ο,τι πρέπει για vegan σκόνη πρωτεινης

Πολύ ωραία αγλυκη και σε καλή τιμή

Goes Well With:

Γάλα, γιαούρτι, σε κρέπες και σε pancakes

Was this helpful?

Εξαιρετική!

Τους τελευταίους 6 μήνες παίρνω την Whole Fuel Blend με γεύση σοκολάτα, αν και δεν είμαι vegan. Είναι με διαφορά η καλύτερη πρωτεΐνη που έχω δοκιμάσει. Δεν φουσκώνει, δεν προκαλεί ρεψίματα, είναι πολύ θρεπτική, ευκολόπιοτη και η γεύση απλά καταπληκτική. Βάζω το πολύ 2 σκουπ στο σέικερ για καλύτερη αναμικτεικότητα. Στην τελευταία παραγγελία δυστυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμη η γεύση σοκολάτα -αν και περίμενα 2 εβδομάδες μήπως και την προσθέσουν ξανά- και τελικά πήρα την Natural Vanilla Raspberry. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, ελπίζω να είναι ε΄ξίσου νόστιμη. Με λίγα λόγια, σούπερ πρωτεΐνη, την συστήνω ανεπιφύλακτα και θέλουμε να φέρετε οπωσδήποτε τη γε΄ύση σοκολάτα!

Was this helpful?

Καλό!

Πολύ καλό προϊόν αλλά κ πολύ γλυκό... Θα το προτιμούσα με αρκετά πιο ήπια γλυκύτητα..

Goes Well With:

Νερό

Was this helpful?

Ευχαριστώ την Myprotein ! Τέλειο προϊόν ! Τέλεια γεύση ! Μια από τις καλύτερες επιλογές για Vegans και όχι μόνο !
Goes Well With:
Απλά με νερό ! Τέλεια κρεμώδες γεύση Σοκολάτα!

Was this helpful?