1+1 Δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα & Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: -40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός APPGR & Δώρο 100g Κρεατίνη στα 60€

Αγκαλιάζοντας τη θετική αλλαγή

Η δέσμευση βιωσιμότητας της Myprotein

Επίδραση της Myprotein

Στον κόσμο της διατροφής, δεν ακολουθούμε τις τάσεις. Εμείς τις θέτουμε. Και στη Myprotein, το καταλαβαίνουμε.Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα που πραγματικά λειτουργούν.

Αλλά η ποιότητα υπερβαίνει τη γεύση και τα μεμονωμένα αποτελέσματα. Περιλαμβάνει τις επιλογές που κάνουμε και τις επιπτώσεις τους στον πλανήτη μας, την αφοσιωμένη ομάδα μας, την αλυσίδα προμηθειών μας και τις κοινότητες που επηρεάζουν και υποστηρίζουν.

Η βιωσιμότητα βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και αλλάζουμε προς το καλύτερο. θα χρειαστεί χρόνος και δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά ξέρουμε πού πηγαίνουμε. Η τελειότητα δεν επιτυγχάνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά όπως ακριβώς και με τη γυμναστική, τα μικρά βήματα δημιουργούν δυναμική και με την πάροδο του χρόνου έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Η Myprotein δεσμεύεται να επιτύχει τους στόχους μας για τη βιωσιμότητα και να σας ενημερώνει για όλες τις αλλαγές που κάνουμε, σε κάθε βήμα της πορείας μας.

Στόχος Net Zero

Η μακροπρόθεσμη αποστολή μας είναι να επιτύχουμε το Net Zero μέχρι το 2040.

Είμαστε σε κίνηση, προχωρώντας στο ταξίδι μας στη συσκευασία, στην ιχνηλασιμότητα και στον αντίκτυπο της αλυσίδας εφοδιασμού.Δεν σταματάμε όμως εκεί.Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε θετικό αντίκτυπο και στους ανθρώπους και στις κοινότητες.

Το ταξίδι μας είναι ένα ταξίδι προόδου, όπου κάθε βήμα μετράει και κάθε δράση εμπνέει την αλλαγή. Μαζί, δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Η μετάβαση στο Monomaterial

Η συσκευασία παίζει τεράστιο ρόλο στα σχέδιά μας για την επίτευξη του καθαρού μηδενός. Έχουμε συνεργαστεί με ειδικούς και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε την εσωτερική τεχνογνωσία για να παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις.

Πρώτον, η εμβληματική μας σακούλα - ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση και την αίσθηση αυτής της συσκευασίας. Έχουμε περάσει σε ένα μονοϋλικό, καθιστώντας την ευκολότερη ανακύκλωση.

Οι συσκευασίες από ένα υλικό καθιστούν την ανακύκλωση πολύ πιο αποτελεσματική, επειδή τα εργοστάσια δεν χρειάζεται να διαχωρίζουν τα συστατικά πριν ξεκινήσει η ανακύκλωση.

Μπορείτε να πάρετε τη σακούλα στα σούπερ μάρκετ και να την πετάξετε στον κάδο μαλακών πλαστικών - μαζί με συσκευασίες όπως οι σακούλες ψωμιού και λαχανικών.

Η επανασχεδιασμένη μας σακούλα είναι ελαφριά και λόγω της επίπεδης συσκευασίας της, μπορεί εύκολα να στοιβάζεται για τη μεταφορά, πράγμα που σημαίνει ότι μεγιστοποιούμε κάθε ταξίδι παράδοσης για να ελαχιστοποιήσουμε το αποτύπωμα άνθρακα.

Τα σωληνάρια Myprotein είναι ήδη ανακυκλώσιμα στο πεζοδρόμιο και αρκετά ανθεκτικά ώστε να επαναχρησιμοποιούνται και να ξαναγεμίζουν όταν φτάσετε στο τέλος των νόστιμων και αποτελεσματικών προϊόντων μας.

Οι μπάρες μας προχωρούν επίσης σε μονοϋλικό, αφαιρώντας το στρώμα φύλλου για να γίνει πολύ πιο εύκολη η ανακύκλωση και αφαιρώντας μικροσκοπικά στίγματα που επηρεάζουν την ποιότητα του ανακυκλωμένου υλικού.

Συνεχής ανάπτυξη

Το επίκεντρο για φέτος είναι η επιστροφή στα βασικά, η δημιουργία βιώσιμων θεμελίων που είναι κατάλληλα για κλίμακα και μέλλον.

Θα προχωρήσουμε στη βελτίωση σε κάθε ευκαιρία στο μέλλον. Και ελπίζουμε ότι θα είστε μέρος της κοινότητας για το ταξίδι αυτό.