Πακέτο Αμινοξέων

25% ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ SITE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ: 25GR

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας συμπληρώματα, αξεσουάρ - χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό: 25GR πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κερδίστε 25% σε όλα (εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι ήδη σε μειωμένη τιμή)

H προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της 27/4/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μέγιστο ποσό έκπτωσης 80€ . Οι πελάτες μπορούν να τοποθετήσουν περισσότερες από μία παραγγελίες. 

AΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Σε στοκ Συνήθως αποστέλλεται εντός 24 ωρών

Πληροφορίες Προϊόν

Το Amino Pack σας παρέχει με 3 από τα πιο δημοφιλή προϊόντα αμινοξέων σε ένα βολικό πακέτο. Τα αμινοξέα είναι δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και είναι υπεύθυνα για πολυάριθμες διαδικασίες μέσα στο σώμα συμπεριλαμβανομένου και της πρωτεϊνοσύνθεσης. Έχουμε συνδυάσει τα BCAA(branched chain amino acids), HMB και Beta Alanine σε αυτό το μοναδικό bundle, σχεδιασμένο για να βελτιώσει την αποκατάσταση και να προωθήσει την οικοδόμηση του άλυπου μυϊκού ιστού.

Τα BCAA(Berry Blast, σακούλα, 250g) ή Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλύσου αποτελούνται από Leucine, Isoleucine και Valine. Θεωρούνται απαραίτητα αμινοξέα διότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν αν δεν υπήρχαν στην διατροφή τους. Τα BCAAs απαιτούνται για την διατήρηση της μυϊκής μάζας και έρευνες έχουν δείξει πως βοηθάνε και στην διατήρηση των αποθεμάτων γλυκογόνου. Τα BCAA επίσης προτρέπουν τον καταβολισμό των μυών κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Η Beta Alanine (Tub, 90) είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που συνδυάζεται με την L-Histidine για να βοηθήσουν στον σχηματισμό της Carnosine. Η αύξηση της συγκέντρωσης της Carnosine στους μύες είναι ζωτικής σημασίας για τους αθλητές καθώς η Carnosine μπορεί να αυξήσει την ικανότητά να δουλέψετε σκληρότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης μπορεί να αποτρέψει τον σχηματισμό του γαλακτικού οξέος κατά την διάρκεια έντονων ασκήσεων, και επιπλέον να μειώσει την κόπωση.

Το HMB (σακούλα, 250g) ή Beta-hydroxy beta-methylbutyrate είναι ένα αμινοξύ το οποίο παράγεται από την διάσπαση της Leucine. Το HMB έχει δείξει πως καθυστερεί την διάσπαση των πρωτεϊνών των μυών καθώς επίσης προωθεί την ανάπτυξη των ιστών.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Κύριες Ωφέλειες

  • 3 επίδοσης, προϊόντα αμινοξέων
  • Βοηθάει στην ανάρρωση
  • Ενισχύει την οικοδόμηση της άλυπης μυϊκής μάζας

Προτεινόμενη Λύση

Παρακαλώ δείτε τις μεμονωμένες σελίδες των προϊόντων για λεπτομέρειες.

Συστατικά

Παρακαλώ δείτε τις μεμονωμένες σελίδες των προϊόντων για λεπτομέρειες.

Διατροφικές Πληροφορίες

Παρακαλώ δείτε τις μεμονωμένες σελίδες των προϊόντων για λεπτομέρειες.

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

δωροκουπόνι.

Πακέτο Αμινοξέων

Επιλέξτε

Πακέτο Αμινοξέων