Πληροφορίες Προϊόν

Το Πακέτο Άπαχων Μυών έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε άπαχους, ποιοτικούς μύες χωρίς την ανεπιθύμητη προσθήκη περίσσιου σωματικού λίπους. Αυτό το bundle είναι ιδανικό για οποιονδήποτε, από τους ερασιτέχνες που απλά θέλουν να αυξήσουν τους μύες τους έως τους bodybuilders που θέλουν να διατηρήσουν την μυϊκή τους μάζα ενώ μειώνουν το σωματικό τους λίπος.

Όσον αφορά τα ίδια τα μεμονωμένα συμπληρώματα, αυτό το πακέτο περιέχει 1kg από το κορυφαίο μας μίγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος Impact Whey Deluxe, 250g από τη Μονοϋδρική Κρεατίνη για να αυξήσει την ισχύ και τη δύναμη, 250g από το νέο μας BCAA 4:1:1για να συμβάλλει στη μείωση του μυϊκού καταβολισμού και την αύξηση της σύνθεσης της πρωτεΐνης, και τέλος 330g από το Total Nutri-Greens για να βελτιώσει την γενική υγεία και διατροφή.

Impact Whey Deluxe - Φράουλα (1kg) :

Μια πλούσια πηγή συμπυκνωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος που βοηθάει στη μυϊκή επιδιόρθωση και ανάρρωση.

Μονοϋδρική Κρεατίνη (250 grams):

Σχεδιασμένη για να προωθήσει τα κέρδη στο μέγεθος, τη δύναμη και την ισχύ, αναπληρώνοντας ευνοϊκά τις σωματικές αποθήκες του ATP.

BCAA 4:1:1 (250g, Τροπική):

Τα BCAAs είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της καταβολής των ιστών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Total Nutri-Greens (330g, Χωρίς Γεύση):

Σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης φρούτων και λαχανικών και να βελτιώσει την γενική ευεξία και διατροφή.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η ετικέτα στο προϊόν βρίσκεται στα Αγγλικά, ως προαπαιτούμενο. Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά , Ισπανικά, Δανέζικα, Σουηδικά και Φιλανδικά μπορεί επίσης να περιέχονται στην ετικέτα

Πελάτες επίσης αγόρασαν

Κριτικές Πελατών

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν κριτικές.

Πακέτο Άπαχων Μυών – Φράουλα

Επιλέξτε

Πακέτο Άπαχων Μυών – Φράουλα
Back to top