Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38 + Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
-5€ με αγορές άνω των 70€

Μπάρες Ενέργειας

1 αποτελέσματα

Σούπερ-βολικές και έτοιμες οποιαδήποτε στιγμή τις χρειαστείτε, οι μπάρες ενέργειας που διαθέτουμε σάς στηρίζουν όταν κάνετε ασκήσεις αντοχής ή οποιαδήποτε άλλη άθληση υψηλής έντασης.Οι μπάρες ενέργειας συνήθως περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες, οι οποίοι ανεφοδιάζουν το σώμα σας και είναι η ιδανική επιλογή όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Θέλετε κάτι πιο γλυκό; 

Δείτε τη λίστα μας με τις καλύτερες μπάρες πρωτεΐνης για ένα δυναμωτικό, όταν το χρειάζεστε. Για να ωθήσετε στα όρια τις επιδόσεις σας, τι θα λέγατε να ρίχνατε επίσης μια ματιά στη σειρά μας από αθλητικά και ενεργειακά ποτά;

Ταξινόμηση κατά:

Products

  • Πρωτεϊνούχο Flapjack

    Έκπτωση 38% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS38

    *Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι τα 500€. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε όλες τις συλλογές προϊόντων εκτός από τα εξαιρούμενα προϊόντα (δείτε εδώ).
    Αγορά τώρα
    4.89 Stars 9 Reviews
    24.99€

Ενεργειακές Μπάρες

Οι ενεργειακές μπάρες μας αποτελούν μία εξαιρετικά βολική και νόστιμη πηγή υδατανθράκων, ιδανική για να σου δώσει ενέργεια όποτε την χρειάζεσαι και όπου και αν είσαι. Απόλαυσεαυτάτασνακοποιαδήποτεστιγμή της ημέρας.

Τι είναι οι Ενεργειακές Μπάρες;

Οι ενεργειακές μπάρες περιέχουν υδατάνθρακες που είναι η βασική πηγή ενέργειας του σώματος. Είναι κατάλληλες για να ικανοποιήσουν τις λιγούρες σου ενώ παράλληλα υποστηρίζουν το μυϊκό σου σύστημα μετά από μία έντονη προπόνηση, αφού οι υδατάνθρακες υποστηρίζουν την μυϊκή αποκατάσταση.1

Αποτελούν ένα βολικό τρόπο ώστε να έχεις ενέργεια μέσα στην ημέρα και μπορείς να τις απολαύσεις στο σπίτι, στην δουλειά ή στον δρόμο.

Η Καλύτερη Ενεργειακή Μπάρα

Διαθέτουμε μια γκάμα από νόστιμες ενεργειακές μπάρες ώστε να διαλέξεις την καλύτερη για εσένα. Μία επιλογή είναι η κλασσική Protein Flapjack, η οποία είναι ένα απαλό και γλυκό σνακ, με πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Έχουν 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μπάρα με 32 γρ. υδατάνθρακες, αποτελώντας μια τέλεια προσθήκη σε μία ισορροπημένη διατροφή. Επίσης,είναιιδανικήγιαχορτοφάγους.

Εναλλακτικά, μπορείς να δεις την μπάρα Oats & Whey Protein, η οποία περιέχει 22 γρ. πρωτεΐνης και μια εντυπωσιακή δόση 38 γρ. υδατανθράκων – ιδανικό για μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνση.1 Είναι νόστιμες και μαλακές και περιέχουν ένα μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και πρωτεΐνης γάλακτος. Είναι διαθέσιμες σε τρομερές γεύσεις όπωςChocolate Peanutκαι Salted Caramel.

1. Οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών (συστολή) μετά από έντονη ή/και μακροχρόνια σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυϊκή κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες. Αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την κατανάλωση υδατανθράκων, από όλες τις πηγές, σε συνολική πρόσληψη 4g ανά κιλό σωματικού βάρους, σε δόσεις, εντός των πρώτων 4 ωρών και το αργότερο έως 6 ώρες, μετά από έντονη και/ή μακροχρόνια διαρκής σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυϊκή κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μυς.

Συχνές Ερωτήσεις



Ποια τα πλεονεκτήματα από τις ενεργειακές μπάρες;

Οι ενεργειακές μπάρες είναι μια βολική πηγή υδατανθράκων και ενέργειας για όσους δεν έχουν χρόνο να καταναλώσουν ένα γεύμα ή προτιμούν κάτι πιο ελαφρύ γύρω από την προπόνηση ώστε να έχουν αυξημένη απόδοση.

Πότε πρέπει να καταναλώσω μία ενεργειακή μπάρα;

Ανάλογα με τον τύπο της δραστηριότητας, πιθανότατα θα έχεις το μεγαλύτερο όφελος όταν καταναλώνεις μια ενεργειακή μπάρα πριν από την άσκηση. Ωστόσο, κάποια άσκηση μεγαλύτερης διάρκειας, όπως δραστηριότητες που βασίζονται στην αντοχή, μπορεί να απαιτούν να καταναλώνεις μία ή περισσότερες κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Ποια είναι η καλύτερη ενεργειακή μπάρα για την προπόνηση;

Η μπάρα oats and whey bar είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς παρέχει τους υδατάνθρακες που χρειάζεσαι για να τροφοδοτήσεις την προπόνησή σου, ενώ έχει πρωτεΐνη για να διατηρήσεις τη μυϊκή πρωτεΐνη και να επιταχύνεις τη διαδικασία αποκατάστασης.

Ποια είναι η καλύτερη ενεργειακή μπάρα για τρέξιμο;

Αν θέλεις να καταναλώσεις μία μπάρα πριν ή κατά τη διάρκεια του τρεξίματος τότε θα χρειαστείς κάτι ελαφρύ για το στομάχι σου. Η protein cereal bar ή οι protein break bars είναι τέλειες επιλογές!

Ποια είναι η καλύτερη ενεργειακή μπάρα για ποδηλασία;

Η μπάρα oats and whey barή η all-in-on perform barμπορεί να είναιεξαιρετικές επιλογές για την τροφοδοσία της απόδοσης κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας. Η επιλογή σε "ελαφρύτερες" επιλογές θα σου επιτρέψει να κρατήσεις τον εαυτό σου γεμάτο ενέργεια χωρίς να διαταράσσεις την απόδοση και έτσι προτείνουμε την protein cereal bar ή την protein break bar.