Έκπτωση 50% σε προϊόντα αύξησης μυϊκής μάζας + Έκπτωση 35% στα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
Μόνο στο app: Έκπτωση 40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός APPGR

Καλωσήρθες στο The Locker Room.
Το σπίτι για συζητήσεις μετά την προπόνηση.

Η ψυχική μας υγεία είναι τόσο σημαντική όσο και η σωματική μας υγεία. Αλλά κάποιες δυσκολίες είναι δύσκολο να τις δει ο κόσμος.
Το The Locker Room είναι τα «αποδυτήρια» που θα φέρουν την κοινότητά μας μαζί, θα μοιραστούμε ιστορίες, θα γελάσουμε και θα πούμε αυτά που μας βασανίζουν.
Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την ευεξία και το ταξίδι του fitness σου σε κάθε του βήμα, γιατί μαζί είμαστε δυνατότεροι.

2€ δωρεά από κάθε shaker στον Σύλλογο ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. (Κίνηση Αδερφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας)

Κάθε φορά που τροφοδοτείς το σώμα σου, θυμήσου να τροφοδοτήσεις το μυαλό σου.

Έχουμε ετοιμάσει μια συλλογή με shakers για την Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου) που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα αυτό. Δηλαδή το κάθε Shaker να αντιπροσωπεύει την θετική ενέργεια, την ηρεμία, την δύναμη και την αναζωογόνηση. Οι Άγγλοι λένε «A problem shared is a problem halved», δηλαδή όταν μοιράζεσαι ένα πρόβλημα, αυτό μοιράζεται. Για αυτό κάνουμε δωρεά 2 ευρώ από κάθε πώληση shaker στον Σύλλογο ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. (Κίνηση Αδερφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας) ώστε να υποστηρίξουμε το πολύτιμό έργο αυτού του συλλόγου.

Μαζί είμαστε δυνατότεροι
ΑΓΟΡΑΣΕ & ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ

Stronger Together Shakers

Συνεργασία με τον Σύλλογο ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. (Κίνηση Αδερφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας)

Ο Σύλλογος ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. (www.kinapsi.gr) ιδρύθηκε το 2008 ως απάντηση στην ανάγκη έκφρασης της αγωνίας και των θέσεων χιλιάδων αδερφών ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας. Αποστολή της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ. είναι να επιτύχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδερφών ατόμων με ψυχικές παθήσεις καθώς και των ίδιων των πασχόντων.
Πιο συγκεκριμένα, οι κύριοι στόχοι της ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ είναι:

1. Η αλληλοϋποστήριξη των αδερφών ατόμων με πρόβλημα ψυχικής υγείας. 2. Η δημιουργία δικτύων ενημέρωσης και επικοινωνίας για αδελφούς και για τους ίδιους τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας. 3. Η επιδίωξη καλύτερων συνθηκών εισαγωγής-περίθαλψης σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και Μονάδες Ψυχικής Υγείας. 4. Η ενίσχυση της αποασυλοποίησης και η προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης των πασχόντων. 5. Η οργάνωση δραστηριοτήτων Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας. 6. Η παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε αδελφούς και ψυχικά πάσχοντες, με τη συνεργασία ενός δικτύου επαγγελματιών της ψυχικής υγείας (ψυχιάτρων, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών) και την λειτουργία θεραπευτικών δομών (κέντρα ημέρας, προστατευόμενα διαμερίσματα, Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί κλπ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Είναι σημαντικό να προσέχεις τον εαυτό σου αλλά μερικές φορές δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις.
Γι’ αυτό, έχουμε απαντήσει μερικές ερωτήσεις που ίσως έχεις σχετικά με την ψυχική υγεία.

Hub Ψυχικής Υγείας

Δες το blog μας για περισσότερες συμβουλές για το πώς να προσέξεις την ψυχική σου υγεία