Έκπτωση 45% σε Μπάρες και Σνακ
+Εκπτωση 30% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS30

.

Τα Καλύτερα Μπλουζάκια Γυμναστικής

Μείνε ζεστή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα φορώντας μερικά από τα καλύτερά μας γυναικεία μπλουζάκια γυμναστικής. Έχουν ειδικά σχεδιαστεί για τρέξιμο, προπόνηση με βάρη, yoga και καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Τα Καλύτερα Γυναικεία Μπλουζάκια για Yoga

Ακόμη ψάχνεις για το καλύτερο γυναικείο μπλουζάκι για Υoga; Γνώρισε τα μπλουζάκια της συλλογής μας Composure. Όχι μόνον είναι σούπερ απαλά, αλλά έχει κι ελαστικό στρίφωμα για να προσαρμόζεται και να μη σε ενοχλεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Αγορά Τώρα

Τα Καλύτερα Γυναικεία Μπλουζάκια για Τρέξιμο

Το τέλειο ελαφρύ στρώμα, το μπλουζάκι  Power Ultra με 1/4 φερμουάρ είναι το καλύτερα γυναικείο μπλουζάκι για τρέξιμο, και είναι απαλό, μαλακό, ελαφρύ κι αναπνέει.

Αγορά Τώρα

Τα Καλύτερα Γυναικεία Μπλουζάκια για Προπόνηση με Βάρη

Σχεδιασμένο να σε κρατάει και ζεστή αλλά και σταθερή κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σου, το μακρυμάνικο τοπ ριμπ χωρίς ραφές της συλλογής Raw Training είναι το καλύτερο γυναικείο μπλουζάκι για προπόνηση με βάρη. 

Αγορά Τώρα

Το Πρώτο σε Πωλήσεις Μπλουζάκι

Ενα ιδανικό κομμάτι και αδιαμφισβήτητα το πρώτο σε πωλήσεις γυναικείο μπλουζάκι είναι αυτό της συλλογής Essentials. 

Αγορά Τώρα

Το Καλύτερο σε Αξία Μπλουζάκι

Η τέλεια κάλυψη για όταν γυμνάζεσαι σκληρά στο γυμναστήριο. Είναι ελαφρύ και εύκολο να κινηθείς όταν το φοράς, και ένα από τα καλύτερα σε αξία γυναικείο μπλουζάκι γυμναστικής. 

Αγορά Τώρα