Έκπτωση 40% σχεδόν σε όλα | Κωδικός: BS40
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€
-5€ με αγορές άνω των 70€ ή -10€ με αγορές άνω των 120€

Τα Καλύτερα Αμινοξέα

Τα αμινοξέα συνήθως περιγράφονται ως δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης, η οποία είναι σημαντική καθώς η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Υπάρχουν συνολικά 21 αμινοξέα και αυτά μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: βασικά και μη απαραίτητα αμινοξέα.

Το καλύτερο συμπλήρωμα αμινοξέων για ενέργεια

THE Amino +


Η πιο εξελιγμεγμένη φόρμουλα μέχρι σήμερα, η THE Amino + με PhaseTech™ είναι ενισχυμένη με τεχνολογία με τα μοναδικά σφαιρίδια βραδείας χρονικής απελευθέρωσης, η οποία σας δίνει διαρκεί ώθηση των συστατικών που χρειάζεται για να δείτε αποτελέσματα - όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας. Το THE Amino+ διαθέτει κλινικά μελετημένα μικρονισμένα αμινοξέα, καθώς και εκχυλίσματα φυτών, όπως ασβγαγκάντα και ειδικά επιλεγμένες βιταμίνες για να σας βοηθήσουν να μείνετε στην κορυφή.


Συσκευασμένο με 14 γραμμάρια αμινοξέων, υποστηριζόμενα από BCAAs PhaseTech ™ και γλουταμίνη - Το THE Amino+ είναι η ιδανική ώθηση όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Τα BCAAs υπάρχουν φυσιολογικά στις πρωτεΐνες και βοηθούν στην κατασκευή και επισκευή νέων μυών.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα αμινοξέων για απώλεια βάρους

100% Καρνιτίνη


Καθώς η L-καρνιτίνη βελτιώνει την ικανότητα του οργανισμού να οξειδώνει λιπαρά οξέα, συχνά περιγράφεται ως λιποδιαλύτης. Η ακετυλοκαρνιτίνη είναι ο ακετυλεστέρας της L-καρνιτίνης, η οποία μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στο ενεργειακό κέντρο του κυττάρου.


Ιδανικό για άτομα που είναι ενεργά όλη την ημέρα. Πάρτε μεταξύ 1 και 4 μεζούρων (500mg ανά μεζούρα) σκόνης με ένα ποτό της επιλογής σας πριν από μια προπόνηση, η οποία θα βελτιώσει τόσο τη νοητική σας συγκέντρωση όσο και το δυναμικό καύσης λίπους.

Αγορά τώρα

Η καλύτερη σκόνη γλουταμίνης

Σκόνη Γλουταμίνης


Η L-Γλουταμίνη είναι ένα συμπλήρωμα που λαμβάνεται συχνά για τη βελτίωση της γαστρεντερικής υγείας, καθώς βοηθά στην επούλωση και διατήρηση της εντερικής επένδυσης. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να μειώσει τις λιγούρες για τη ζάχαρη, καθώς η γλουταμίνη μπορεί να μετατραπεί αποτελεσματικά σε γλυκόζη στο σώμα.


Η λήψη ενάμιση κ.γ. της 100% σκόνης L-Γλουταμίνης μας με νερό ή χυμό είναι αρκετό για να αναπληρώσετε τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών σας μετά από μια σκληρή προπόνηση.

Αγορά τώρα

Οι καλύτερες ταμπλέτες καρνιτίνης

Ταμπλέτες Καρνιτίνης


Αν και η L-καρνιτίνη συσχετίζεται συνήθως με την ανάπτυξη μυών και την απώλεια λίπους, έχει επίσης συνδεθεί με την αντιγήρανση. Στο σώμα, η L-καρνιτίνη λειτουργεί για να μεταφέρει λιπαρά οξέα μακράς αλυσίδας μέσα στα μιτοχόνδρια, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να οξειδωθούν για να παράγουν ενέργεια. Με αυτό, μειώνει την κόπωση και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως κατασταλτικό της όρεξης.


Τα δισκία L-καρνιτίνης μας είναι ιδανικά για όταν είστε εν κινήσει και πρέπει να ενισχύσετε την εγρήγορση σας, ιδιαίτερα πριν από μια προπόνηση.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα βήτα αλανίνης

Σκόνη Βήτα Αλανίνης


Η βήτα αλλανίνη είναι ένα απίστευτα χρήσιμο συμπλήρωμα για όσους γυμνάζομαι ή συμμετέχουν σε αθλήματα. Μόλις απορροφηθεί, αυξάνει τα επίπεδα καρνοσίνης, τα οποία στη συνέχεια παρατείνουν τον όγκο προπόνησης που μπορείτε να κάνετε σε υψηλή ένταση, με αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης.


Η λήψη 3-5g Σκόνης Βήτα Αλανίνης πριν από την προπόνηση θα σας δώσει όλη τη διέγερση που χρειάζεστε για μια τέλεια προπόνηση, ειδικά όταν αναμιγνύεται με ένα άλλο ρόφημα αμινοξέων όπως το MyAmino Boost.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα λευκίνης

Σκόνη Λευκίνης 


Η L-λευκίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ. Ως βασικό αμινοξύ δεν μπορεί να παραχθεί από το ανθρώπινο σώμα και επομένως πρέπει να καταναλωθεί μέσω τροφίμων όπως τα καρύδια, το καστανό ρύζι και τα προϊόντα ψωμιού ολικής αλέσεως ή συμπληρώματα διατροφής.


Η σκόνη L-λευκίνης μας είναι συνεπώς κατάλληλη για ένα άτομο που θέλει να αυξήσει την καθημερινή πρόσληψη L-λευκίνης και απαραίτητων αμινοξέων.

Αγορά τώρα