Έκπτωση 40% σε πρωτεΐνες +Έκπτωση 35% σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα | Κωδικός: BS35
Δωρεάν Μεταφορικά στα 40€

Τα καλύτερα ιχθυέλαια κα λιπαρά οξέα

Το Ωμέγα-3 είναι ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ που το σώμα σας δεν μπορεί παράξει. Βρίσκεται φυσικά σε λιπαρά ψάρια και μπορεί να είναι ακριβό για να λάβετε αρκετό από το φαγητό και μόνο.

Το καλύτερο συμπλήρωμα Ωμέγα-3

Ωμέγα-3 Plus


Το ιχθυέλαιο είναι ένα άριστο συμπλήρωμα για την αύξηση της ποσότητας των υγιών λιπαρών στο σώμα. Το Ωμέγα-3 Plus είναι ζωτικής σημασίας για τα αντιοξειδωτικά, την υγεία των οστών και των αρθρώσεων, καθώς και για τη λειτουργία του εγκεφάλου μέσω του EPA και του DHA. Είναι ιδανικό για τον οργανισμό ώστε να διατηρεί ένα λόγο ωμέγα 3 προς 6, αλλά επειδή τα τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας και τα αυγά περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο ωμέγα 6, είναι σημαντικό να εξισορροπηθεί ο λόγος με την συμπλήρωση του ωμέγα 3.


Το Ωμέγα 3 συνιστάται ιδιαίτερα για όσους θέλουν να βοηθήσουν στην υγεία των οστών και των αρθρώσεων, καθώς και στη βελτίωση της σωματικής τους σύστασης. Το Ωμέγα-3 Plus περιέχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στην αγορά.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα ιχθυέλαιου

Μουρουνέλαιο


Με ένα μείγμα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, βιταμίνης D και βιταμίνης Α, αυτό το προϊόν θα βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας τόσο του εγκεφάλου όσο και των αρθρώσεων καθώς και στη βελτίωση της συνολικής σωματικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της πίεσης του αίματος και των τριγλυκεριδίων.


Πολλά συμπληρώματα μουρουνέλαιου παράγονται σε τοξικά νερά και ως εκ τούτου αναπτύσσουν κακές ιδιότητες, ωστόσο το μουρουνέλαιο μας προέρχεται από ολοκάθαρα ισλανδικά ύδατα που εξασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο συμπλήρωμα λιπαρών οξέων

CLA


Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ είναι ένα φυσικό βασικό λιπαρό οξύ που προέρχεται από ωμέγα 6. Το CLA εντοπίζεται κυρίως σε πηγές κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, ωστόσο σε πολύ μικρότερες ποσότητες από ό,τι όταν χρησιμοποιείτε το συμπλήρωμα CLA. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό συμπλήρωμα για όσους θέλουν να αλλάξουν τη σύνθεση του σώματός τους και να κάψουν περισσότερες θερμίδες. Οι κάψουλες CLA σας προσφέρουν όφελος χωρίς θερμίδες.


Το CLA είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο συμπλήρωμα για τους χορτοφάγους καθώς και για όποιον απλά χρειάζεται να αυξήσει τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα.

Αγορά τώρα

Το καλύτερο βιολογικό λάδι

100% Λάδι Καρύδας (Coconpure)


To 100% Λάδι Καρύδας είναι ένα από τα πιο ευέλικτα υπάρχοντα έλαια. Είναι ιδανικό για το μαγείρεμα καθώς επίσης είναι άριστο για την υγεία του δέρματος. Δημιουργημένο από φοίνικες στην Ασία, το καθαρό μας 100% βιολογικό προϊόν θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά λόγω της μοναδικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα λιπαρά.


Αυτό το καθαρό υγιές λίπαρό είναι εξαιρετικό για την υγεία του εγκεφάλου, καθώς είναι και ιδανικό για στόχους σωματικής σύνθεσης.

Αγορά τώρα