Σκόνη Βιολογικού Παντζαριού
p>Τα Παντζάρια, επίσης γνωστά ως ‘κόκκινο σακχαρότευτλο ’ ή απλά ‘σακχαρότευτλο’, συνήθως αναφέρεται στη ρίζα του φυτού ‘beta vulagris’ το οποίο είναι γνωστό ιστορικά για τις μαγειρικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.
Τα Βιολογικά μας Παντζάρια σε σκόνη όχι μόνο ζωντανεύουν τα πιάτα με το έντονο κόκκινο χρωματισμό τους, αλλά παρέχουν και μια αφθονία ωφέλιμων θρεπτικών συστατικών. Και όχι μόνα αυτά, αλλά είναι και πιστοποιημένα από τον οργανισμό Soil Association.
Γιατί να χρησιμοποιήσω τη Βιολογική Σκόνη Παντζαριών;
Είναι μια φανταστική πηγή πρωτεΐνης, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη και στη διατήρηση της μυϊκής μάζας, έχει χαμλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, καθώς επίσης και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες – ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
Ξεκινήστε το μαγείρεμα με τη Βιολογική Σκόνη Παντζαριών, και δημιουργήστε μια ολόκληρη σειρά από γλυκά, νόστιμα και θρεπτικά smoothies, κέικ, ντιπς και πολλά άλλα.
Συχνά αγοράζονται μαζί