Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Αξιολογήσεις του Labdoor & Βαθμολογίες στα συμπληρώματα της Myprotein

Αξιολογήσεις του Labdoor & Βαθμολογίες στα συμπληρώματα της Myprotein
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 8 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

H Myprotein αποτελεί ηγέτη στον τομέα της αθλητικής διατροφής και στα συμπληρώματα και η ικανοποίηση των πελατών μας καθώς και το well-being τους είναι ύψιστης σημασίας για την εταιρεία. Για αυτό το λόγο τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με τις υψηλότερης ποιότητας προδιαγραφές χωρίς να περιέχουν βλαβερές ουσίες για την υγεία του αθλητή.

Αλλά μην ακούτε μονάχα αυτά που λέμε εμείς για τα προϊόντα μας, λάβετε υπόψη σας και τα διάφορα πιστοποιητικά που διαθέτουμε. Ο ανεξάρτητος οργανισμός Labdoor βαθμολογεί τα προϊόντα μας με Α. Μάθετε περισσότερα για το τι συνεπάγεται αυτό και τι σημαίνει για εμάς αλλά και για εσάς!

Seal_Quality_LD_Flask_2015_Blue_PMS

Συμπληρώματα - Τι είναι ο οργανισμός Labdoor;

 Ο οργανισμός Labdoor είναι μια εταιρεία με βάση την Αμερική η οποία αγοράζει προϊόντα με τον ίδιο τρόπο που αγοράζουν και οι καταναλωτές – απευθείας από τα καταστήματα ή τα ηλεκτρονικά μαγαζιά – και στη συνέχεια τα αναλύουν στο εργαστήριο με σκοπό να δουν αν οι πληροφορίες στην ετικέτα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τα προϊόντα βαθμολογούνται ανά κατηγορία, για παράδειγμα Whey, αμινοξέα ή κρεατίνη.

Είμαστε περήφανοι να σας αναφέρουμε ότι η MyProtein, σύμφωνα με τις αναλύσεις της Labdoor πήρε άριστη βαθμολογία σε όλα της τα προϊόντα με την Iso:Pro και την Impact Whey Isolate να λαμβάνουν την πρώτη θέση η μεν για την ποιότητα και η άλλη για την αξία της. Θα σας αναφέρουμε πιο τεχνικά θέματα για τις αναλύσεις των προϊόντων μας στη συνέχεια, αλλά για την ώρα πάμε να δούμε πως πραγματοποιείται η ανάλυση από την Labdoor.

Πως κάνει τις αναλύσεις στα συμπληρώματα η Labdoor ;

Αγορά των προϊόντων: η Labdoor δεν επιτρέπει στις εταιρείες/εργοστάσια να στέλνουν δείγματα για ανάλυση – αγοράζει τα προϊόντα κανονικά όπως ένας κανονικός πελάτης.

Προετοιμασία δειγμάτων για ανάλυση: η Labdoor καταγράφει τα στοιχεία του προϊόντος, όπως τον αριθμό παρτίδας και ημερομηνία λήξης, οι ετικέτες των προϊόντων φωτογραφίζονται και τα δείγματα αποστέλλονται σε εργαστήρια καταχωρημένα στον FDA για να αναλυθούν.

labdoor-1

Χημική Ανάλυση: τα δείγματα αναλύονται για πιθανή μόλυνση και για να μετρηθεί το πραγματικό περιεχόμενο των συστατικών.

Υπολογισμός αποτελεσμάτων: Τα αποτελέσματα της ανάλυσης, μαζί με τις τιμές που αναφέρθηκαν στις διάφορες ετικέτες των προϊόντων, είναι τοποθετημένα στη βάση δεδομένων Labdoor και υπολογίζονται αυτόματα.

Μετατροπή σε βαθμολογία: Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων, ο αλγόριθμος αξιολογεί τα προϊόντα σύμφωνα με ακρίβεια ετικέτας, την καθαρότητα του προϊόντος, τη θρεπτική αξία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συστατικών και τα οφέλη.

Τελική βαθμολογία: το αποτέλεσμα μετατρέπονται σε βαθμολογία μεταξύ των γραμμάτων Α και F, μαζί με δύο διαγράμματα, «Καλύτερη ποιότητα" και "Best Value".

Αναφορά: Οι επιστήμονες της Labdoor γράφουν μια έκθεση με βάση τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις δοκιμές, και τα δημοσιεύουν ώστε να καταστούν προσβάσιμες σε όλους.

Βαθμολογίες στα συμπληρώματα της Myprotein

Τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προϊόντων μας και την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στις ετικέτες μας, επιβεβαιώνοντας την ασφάλεια των συμπληρωμάτων μας.

Όλα τα προϊόντα μας έλαβαν  «Α» βαθμολογία - και η ISO:PRO μας κερδίζοντας την πρώτη θέση για την «Καλύτερη ποιότητα"

Στην Labdoor μπορείτε να βρείτε αποτελέσματα για τα παρακάτω προϊόντα

Myprotein ISO:PROMyprotein MYPREMyprotein Impact Whey IsolateMyprotein Creatine MonohydrateMyprotein BCAAMyprotein Impact Whey

 

labdoor-2

 

Γιατί να διαλέξετε συμπληρώματα Myprotein;

Μόλις ακούσατε για την πιστοποίηση Labdoor σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων μας - τα βραβεία και τις πιστοποιήσεις μας, τα οποία μαζί με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, μας επέτρεψαν να γίνουμε το νούμερο ένα online μάρκα αθλητικής διατροφής.

Παρέχοντας πλήρη διαφάνεια σχετικά με τα συστατικά στα προϊόντα μας σημαίνει ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα και την ασφάλεια σε όσους χρησιμοποιούν τα συμπληρώματα μας κάθε μέρα για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Τέλος, τα προϊόντα μας συνεχώς τεστάρονται χάρη στις πιο πρόσφατες και καινοτόμες τεχνολογίες, λαμβάνουν πιστοποιήσεις κάθε χρόνο και η εταιρεία μας είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την αξιοπιστία για τους πελάτες μας.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein